Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Muller

quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

Mehmet Akif Ersoy ile aranızda yaklaşık bir 7 bin kişi kadar falan var. 127 bin ile kapatmış. Bence yazın gelebilir. Kesin olmamakla birlikte tabii.

Teşekkürler hocam bu arada sivas ve erzurumuda düşünüyorum onlar hakkında bilginiz var mı? :)

Elazığ a git dostum bu arada ben makü deyim sormak isteyen varsa birşeyler yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıkkale veterinerlik hakkında bilgisi olan var mı? Onun önündeki birkaç veterinerliğede yetiyor sıralamam ama onlar evime uzak, sadece kırıkkaleyi yazıcam.
  • Elazığ düşünen arkadaş varsa sorularınızı alabilirim
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNÜYORUM FİKRİ OLAN VAR MI YADA TAVSİYESİ SIRALAMAM 108K
  • 60 k sıralamam var bütün veterinerlikler geliyor eğitim kalitesi ve okuma kolaylığı olarak nereyi önerirsiniz
    NOT:İNGİLİZCE HAZIRLIK OLMASIN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 123nht 1 kullanıcısına yanıt
    hiçbirini okuması kolay değildir , ama kaba olarak taban puan düştükçe ve şehir küçüldükçe okuma kolaylığı artar diyebiliriz.

yerinizde olsam ankara ingilizce yazardım.
  • Ankara ingilizcede hazırlık dışında dersler de İngilizce mi? Bide veterinerlikte hangi okuldan mezun olduğunun çok önemi var mı? Son olarak özel klinik açmanın büyük bir şehirde maliyeti çok yüksek midir?

• Merhaba. 98bin sıralamam var veteriner fakültesinden başka bölüm düşünmüyorum,uzun zamandır hedefim olduğu için. Aydın,balıkesir,samsun,konya gibi yerler geliyor. Aydın ile konya arasındayım. Bu iki üniversitenin artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilir misiniz?
    1. evet.bu tarz soruların cevabını tercih klavuzunda şartlar kısmında bulabilirsiniz.

2. sorunun ucu çok açık.mezun olur klinik açarım parama bakarım , dersen okulun bir önemi yok sanırım.

3. bilmiyorum.
  • Yardımcı olduğun için teşekkür ederim peki özellikle Ankara İngilizce önermenin bir sebebi var mı?

pek öneri olarak almayın onu , ben olsam orayı yazardım.

en eski ve muhtemelen en iyi eğitimi veren veteriner fakültesi.ingilizcesi de geçen sene açıldı yanılmıyorsam.başka ingilizce veterinerlik yok türkiye'de.ve bence ingilizce okumak büyük bir avantaj.

ama baya zor olacağını göz önünde bulundurun.
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CubanImam -- 17 Ağustos 2016; 16:40:00 >
  • Arkadaslar oncelikle merhaba bugun sonuclar aciklandi direk sonucumu yaziyorum mf3 103 binde.uludag 90 bin istiyor balikesir 104bin aydin 104 bin samsun 111 bin.uludag gelebilirmi sizler tercih doneminden gectiniz nasil bi yol izliyim.balikesir ve aydindaki universiteler hakkinda bilgi alabilirmiyim.103 bindeyim diye 104 bindeki unilere kesin gozuyle bakmalimiyim?

• Adü de okuyan varsa pm le ulasabilirmi arkadaslar kardesimin tercih donemi dusunuyoruz. Yardimci olan olursa sevinirim

• Uludağ düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
  • Kafkas veya Yüzüncüyil veteriner Fakültesini önerir misiniz? Yoksa bir sene daha hazırlanıp ankara için uludağ için uğraşmalimiyim? Bir de Kars' a Van'a gidersem yatay geçiş ne kadar mümkün?

• Simdi bu akreditasyon olayı yurtdışında diploma geçerliliği sanırsam.Bu ankara üni veterinerlikte yök atlastan bakınca "Bu program vedek tarafindan akredite edilmiştir yaziyor" yani bu yurtdışı gecerliligi mi yoksa başka bir anlam mi taşıyor?Birisi aydinlatirsa sevinirim.

• ankara üniversitesinde vet. hekimlik okuyan varmı varsa pm den yazabilir mi?
  • Siralamam 108K selcuk m.akif ersoy adnan menderes dusunuyorum hangisini basa yazmaliyim

• adelstein kullanıcısına yanıt
    Kafkas vette okuyorum önerebilirim fakültesi 82 de kurulmus imkanları gercekten iyi ama sehir için pek birsey diyemem idare eder ama

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.