Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

ineğin makatına el sokmakmı . yok arkadaş açarım pet shop zenginlerin köpeklere bakarım + doping temin etmek iyidir

http://www.konyadsyb.org.tr/9-suni-tohumlama.html el değil girdiği kadar kolun
    petshop ta farklı değil sana gelen köğeğin ateşini ölçeceksin o biraz daha basit ,yakalaması uğraştırıyor,bir kakadu papağanı getircekler kanat ayarı yapıcaksın elini kaptırmadan zarar vermeden. eğlenceli ama veterinerlik okumadım ama hayvanlardan korkuyorsanız bu işe girmeyin ama biraz geç olsu sanırım

hareket ederse kolu kaptırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Pazartesi teorik + uygulama vizesi var. Toplam 50 soru. Gövde iskeleti, kafa tası, ön ve arka ayak kemiklerinin tamamından sorumluyuz.

Bizimde başlamak üzere ama biz daha kafa tasına geçmedik en son arka bacak bitti heralde sırada o var ya hadi kemikler okey'de bu kemiklere bağlanan kaslar falan zorluyor her şeye musculus eklemekle olmuyor bu işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

quote:

Pazartesi teorik + uygulama vizesi var. Toplam 50 soru. Gövde iskeleti, kafa tası, ön ve arka ayak kemiklerinin tamamından sorumluyuz.

Bizimde başlamak üzere ama biz daha kafa tasına geçmedik en son arka bacak bitti heralde sırada o var ya hadi kemikler okey'de bu kemiklere bağlanan kaslar falan zorluyor her şeye musculus eklemekle olmuyor bu işler...

hangi üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekao

quote:

quote:

hangi üni

istanbul üniversitesi

• Anatomi ara sınavını olduk.
    25 teorik sorudan 5 tanesinde kalem oynatamadım bile, nasıl da bilmediğim yerden çıkmış anlayamadım Diğerleri de eksikse üstünü çiziyorlar, 15 tane anca doğru çıkar heralde.

Uygulama sınavı daha zevkliydi, 25 tane masaya 25 kemik koydular. Bazısını boyadılar, bazısına tel geçirdiler vs. Bunun adı nedir, türü ve yönü nedir gibi sorular vardı.

Her neyse sonuç olarak bu vizeden 50 civarında alacam gibime geliyor.

Bu arada diğer ünideki arkadaşlar, sizde biyofizik dersi var mı ?
  • quote:

Anatomi ara sınavını olduk.
    25 teorik sorudan 5 tanesinde kalem oynatamadım bile, nasıl da bilmediğim yerden çıkmış anlayamadım Diğerleri de eksikse üstünü çiziyorlar, 15 tane anca doğru çıkar heralde.

Uygulama sınavı daha zevkliydi, 25 tane masaya 25 kemik koydular. Bazısını boyadılar, bazısına tel geçirdiler vs. Bunun adı nedir, türü ve yönü nedir gibi sorular vardı.

evet medikal fizik var kan parametrelerini yorumlanması öğretiliyor...

• Konuyu takipteyim, bu sene sınava girip İstanbul veya Uludağ'dan birine gelmek istiyorum. İsteyerek girmesine rağmen pişmanlık yaşayan var mı bu bölümü tercih ettiği için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Konuyu takipteyim, bu sene sınava girip İstanbul veya Uludağ'dan birine gelmek istiyorum. İsteyerek girmesine rağmen pişmanlık yaşayan var mı bu bölümü tercih ettiği için?

Valla yeni girdik daha ama ben hergün derslere girdiğimizde ne kadar ciddi bir mesleğin içinde olduğumuzun farkına varıyorum ve açıkçası mutluyum tamam dersler daha şimdiden zor ama zor olmayan ne varki hayatta... Yani daha çok yeniyim ama sorun yok şu an için gördüğün gibi arkadaş uludağda ben istanbuldayım ilerleyen dönemde hangisini seçeceğine karar verirsin bizim yardımlarımızla.
  • quote:

Anatomi ara sınavını olduk.

Foruma ara vermiştim döndüm.
    Bizim vizeler bayram dönüşü. Anatomide kaslara kadar geldik. Vize olmuşsun sorulardan hatırladıklarını yollayabilirmisin bana :)
    Bide kliniğe girme imkanın varsa kaçırma :) dersim olmadıkça hasta varsa klinikte oluyorum.dikiş atmayı, aşı yapmayı öğrendim+uyguladım bile:) kedi-köpek kısırlaştırmasınıda gösterdiler.

• Arkadaşlar bende veterinerlik çok istiyorum ama meslek lisesi çıkışlıyım aydın veya bursa ne yapacağımı bilmiyorumm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatmemat43

Arkadaşlar bende veterinerlik çok istiyorum ama meslek lisesi çıkışlıyım aydın veya bursa ne yapacağımı bilmiyorumm..

Puanın tutarsa ve mesleği yapabileceğini düşünüyorsan tercih et tabi. Kim ne diyecek ki ?
  • çalışıyorum ama katsayı bir kalktı diyorlar bir kalkmadı diyorlar çok kafam karıştı.Tabi kalkmasa bile gene alandışı girerim ama çoğu dersleri görmüyoruz gerçi dershanede yapıyorum ama..Bir şey sorabilirmiyim 348 puan kaç bin oluyor ?
  • arkadaşlar ben 10. sınıfım ve sayısal öğrencisiyim tek ama tek hedefim veterinerlik başka bir şey istemiyorum sadece veteriner hekim olmak istiyorum ankara üniversitesinde okumak istiyorum çok yüksek değil puanı gerçekten tek isteğim veterinerlik eğer aranızda hangi ygs puanıyla yani 1,2,3 mü hangisi merak ediyorum ve sersleri ağır mı bilmek istiyorum ve hayvanları çok ama çok seviyorum ne önerirsiniz bana ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayatmemat43

Arkadaşlar bende veterinerlik çok istiyorum ama meslek lisesi çıkışlıyım aydın veya bursa ne yapacağımı bilmiyorumm..

Puanın tutarsa ve mesleği yapabileceğini düşünüyorsan tercih et tabi. Kim ne diyecek ki ?

çalışıyorum ama katsayı bir kalktı diyorlar bir kalkmadı diyorlar çok kafam karıştı.Tabi kalkmasa bile gene alandışı girerim ama çoğu dersleri görmüyoruz gerçi dershanede yapıyorum ama..Bir şey sorabilirmiyim 348 puan kaç bin oluyor ?

• HAYVANIN VAGİNASINA KOLUNU SOKAN ARKADAŞ!!! KOL VAGİNAYA DEĞİL REKTUMA SOKULUR ZATEN YAPILAN MUAYANENİN ADI DA REKTAL MUAYENEDİR.. VAGİNAYA SADECE SUNİİ TOHUMLAMA SIRASINDA KATATER DENİLEN ALET SOKULUR.... YANLIŞ BİLGİLENMEYELİM..... VET. HEK. 5. SINIF ÖĞRENCİSİ
  • YGS-2 baz alınıyor ilk sınavda. Fen yapın. Matematikten çok Fen'e çalışın. 1 Mat. sorusu 2,85 puan, 1 Fen sorusu 4,2 puan. 1 Türkçe 1,85 , 1 Sosyal 1,2 puan. Sosyal'den emin değilim fakat kalan hepsinden eminim.
  • Evet gençler vizeler kaç bakalım valla ben temiz notlar aldım kafam rahat....
  • Aynen ben de rahat gibiyim. Tüm notlarım 50-90 arası ama sınıf ortalamasına göre çok yukarlardayım.

Anatomiden 51 aldım, finalden de en düşük 50 almam lazım (geçme notu 50 zaten)

Ama biyofizik diye bir illet ders var ondna 30 aldım, seneye tekrar alacam muhtemelen
  • quote:

Aynen ben de rahat gibiyim. Tüm notlarım 50-90 arası ama sınıf ortalamasına göre çok yukarlardayım.

Ama biyofizik diye bir illet ders var ondna 30 aldım, seneye tekrar alacam muhtemelen

Anatomim 61 aynen sınıfın üstünde kaldı benim notta baya öbürleri 50-60 arası biyofizik yani bizdeki medikal fizikte asıl patlamayı yaparak 78 aldım bölümde 2. not mu ne :D

• quote:

quote:

Aynen ben de rahat gibiyim. Tüm notlarım 50-90 arası ama sınıf ortalamasına göre çok yukarlardayım.

Anatomim 61 aynen sınıfın üstünde kaldı benim notta baya öbürleri 50-60 arası biyofizik yani bizdeki medikal fizikte asıl patlamayı yaparak 78 aldım bölümde 2. not mu ne :D

Çok özeniyorum size ya benimde sınavım 2 sene sonra acaba girebilcekmiyim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.