Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finaller nasıl geçiyor? Biz pazartesi anatomi yi olduk, uygulamam harika geçti. Bütün,kas eklem hatta kanatlıları yaptım. Teorik sınav sıkıntılıydı ama 50+ alıp geçiyorum diye umuyorum. Bu hafta hep tarih,türk dili gibi dersler var haftaya da fizyoloji ve histoloji. Vizelerim çok iyiydi yine harıl harıl çalışıp ganoyu yükseltmeye uğraşacam. Bakalım hayırlısı.
  • Bende veteriner olmak istiyorum son sinif ogrencisiyim istanbulda yasiyorum. Burayi sans eseri buldum desem yeridir ve iyiki bulmusum. Bu konuyu acan ve bilgi paylasimi yapan herkese tesekkur ediyorum tercih olarak istanbul uni. Uludag ve ankara universitelerini dusunuyorum ve sunuda belirtmeden duramacagim hayvanlara asigim :P
  • Uludağda okumak istiyodum bugun aldigim bir kararla konyada okumaya karar verdim hayirlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Finaller nasıl geçiyor? Biz pazartesi anatomi yi olduk, uygulamam harika geçti. Bütün,kas eklem hatta kanatlıları yaptım. Teorik sınav sıkıntılıydı ama 50+ alıp geçiyorum diye umuyorum. Bu hafta hep tarih,türk dili gibi dersler var haftaya da fizyoloji ve histoloji. Vizelerim çok iyiydi yine harıl harıl çalışıp ganoyu yükseltmeye uğraşacam. Bakalım hayırlısı.

S.a geçen sene veterinerlik seçeceğini söylemiştin.Sanırım seçmişsin de.Hayırlı olsun diyelim :) Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilirmisin.Dersler hakkında , İş olanakları ws.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 13 Ocak 2012; 1:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Finaller nasıl geçiyor? Biz pazartesi anatomi yi olduk, uygulamam harika geçti. Bütün,kas eklem hatta kanatlıları yaptım. Teorik sınav sıkıntılıydı ama 50+ alıp geçiyorum diye umuyorum. Bu hafta hep tarih,türk dili gibi dersler var haftaya da fizyoloji ve histoloji. Vizelerim çok iyiydi yine harıl harıl çalışıp ganoyu yükseltmeye uğraşacam. Bakalım hayırlısı.

S.a geçen sene veterinerlik seçeceğini söylemiştin.Sanırım seçmişsin de.Hayırlı olsun diyelim :) Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilirmisin.Dersler hakkında , İş olanakları ws.

bende inşallah bu sene gireceğim biraz ben yardımcı olmaya çalışim dostum

kamuda sözleşmeli bekarsan 2000-2100 arası evliysen 2400e kadar çıkıyor kadroluysan biraz daha artar kpssde kaç puan bilgim yok

akrabam veteriner evli bayan bir yem şirketinde çalışıyor şirket arabası var 1700 civarı alıyor özeldede böyle ama bayan oldğudan fazla iş yapmıyor 1700 maaş gözünü korkutmasın marketleri falan denetliyor vs..

klinik açarsan bulunduğum şehirin en iyi kliniğine sordum tabikide tam olarak maaşını söylemez ama 3000den az gelirim yok dedi 2 ortaklar brütmü bilemem tabi.

ortalarsak 2000 kesin gibi ama benim hedefim 3500+ inşallah bakalım yaptığınız işe bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

quote:

kamuda sözleşmeli bekarsan 2000-2100 arası evliysen 2400e kadar çıkıyor kadroluysan biraz daha artar kpssde kaç puan bilgim yok

akrabam veteriner evli bayan bir yem şirketinde çalışıyor şirket arabası var 1700 civarı alıyor özeldede böyle ama bayan oldğudan fazla iş yapmıyor 1700 maaş gözünü korkutmasın marketleri falan denetliyor vs..

klinik açarsan bulunduğum şehirin en iyi kliniğine sordum tabikide tam olarak maaşını söylemez ama 3000den az gelirim yok dedi 2 ortaklar brütmü bilemem tabi.

ortalarsak 2000 kesin gibi ama benim hedefim 3500+ inşallah bakalım yaptığınız işe bağlı.

Tesekkurler...

İşsiz kalma riskimiz çok yok o zaman değil mi ? Daha önce cok düşünmüştüm veterinerlik için ancak ailem iş yok ne yapacaksın okuyup dedigi için kararımı değiştirmiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler...

İşsiz kalma riskimiz çok yok o zaman değil mi ? Daha önce cok düşünmüştüm veterinerlik için ancak ailem iş yok ne yapacaksın okuyup dedigi için kararımı değiştirmiştim.

eczacılık doktorluk gibi iş olanağı var tabikide çok araştırdım ve sonunda karar verdim okumaya yanlız 5 yıl çok zor bir süreç olucak tabi bunu en iyi okuyanlar bilir o pisliği zorluğu

http://www.isvar.com/?s=veteriner
    http://www.careerjet.com.tr/veteriner-isleri.html
    http://www.elemanonline.com/is_ilani.php?is_ilani=veteriner&tag_id=4&tag_tip=e

100lerce ilan var aranıyor diye ve puanları artacak millet yeni keşfediyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler...

eczacılık doktorluk gibi iş olanağı var tabikide çok araştırdım ve sonunda karar verdim okumaya yanlız 5 yıl çok zor bir süreç olucak tabi bunu en iyi okuyanlar bilir o pisliği zorluğu

http://www.isvar.com/?s=veteriner
    http://www.careerjet.com.tr/veteriner-isleri.html
    http://www.elemanonline.com/is_ilani.php?is_ilani=veteriner&tag_id=4&tag_tip=e

100lerce ilan var aranıyor diye ve puanları artacak millet yeni keşfediyor

Harbidende tahmin ettiğimden fazla ilan var.

Kpss puanlarınada baktım gayet düşük alan yerler var kontenjanda bir hayli fazla.

http://www.butunsinavlar.com/k-veteriner-hekimlik-kpss-puanlari.asp

• Uludağ Üniversitesi nasıldır acaba bilgi alabilir miyim. Kampüs, eğitim öğretim, şehir vs
  • konya tutsun başka bişey istemiyorum
  • Bende İÜVF hedefliyorum, bakalım nasip...
  • quote:

konya tutsun başka bişey istemiyorum

Özel bir hedef mi yoksa o kadar puan yaparım diye mi düşünüyorsun ? Bence hedefi yükselt, ankara ve uludağı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Uludağ Üniversitesi nasıldır acaba bilgi alabilir miyim. Kampüs, eğitim öğretim, şehir vs

Konu pek de uzun değil dostum, zamanında çok yorum yapmışımdır uludağ hakkında sayfalara göz atarsın ama yine de kısaca bahsedeyim.

Bursa gibi bir şehirde okuyacağın için çok şanslı olursun, istanbuldan birşeyi eksik değil modernlik konusunda. Üniversite biraz şehir dışında izmir yoluna paralel kocaman bir kampüs (görükle kampüsü). Üniversitenin hemen yanında diyebileceğimiz bir belde var Görükle diye, öğrenci şehri diye geçer, içinde yurtlar,apartlar,eğlence yerler,marketler,her türlü mağazalar aklına ne gelirse var. Yaşaması çok zevkli bir yer, zaten okuldan da metro veya otobüslerle şehre çok rahat gidiliyor. Bu kalacağın kısım daha da detay istersen yazarım.

Fakülteye gelirsek, kimisine göre Ankaradan sonra en kaliteli 2.vet fakültesi, kriterler neye göre belirlenmiş bilmiyorum. Eğitimi bana kalırsa gayet iyi, fakültenin bir eksiği yok, laboratuvarlar, diseksiyon salonu, çiftliği vs herşeyi tam. Okul zaten avrupa vet fakülteler birliğine üye. Ben 1.sınıf 1.dönemi atlattım 11dersten sadece 1 tanesinden kaldım o da biyofizik diye saçma bir ders. Yani ortalama bir çalışmayla 3.00 ortalama yaparak geçtim, yani kolayı zoru yok her türlü bu okulu bitirirsin.

Fakültenin hemen yanında hayvan hastanesi var oraya da gidip birşeyler öğrenmek senin elinde. Yani şöyle bi bahsettim de sen sorabilirsin istediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 2 Şubat 2012; 23:31:27 >

• quote:

quote:

Özel bir hedef mi yoksa o kadar puan yaparım diye mi düşünüyorsun ? Bence hedefi yükselt, ankara ve uludağı öneririm.

bir arkadaşımla kalmayı düşünüyorum kimseye güvenemiyorum bu zamanda kardeşim uludağda çok istiyodum aslında seninle tanışmakta fena olmaz spor yapıyosan sporada başlarız okurken çalışmam lazım yanlız ne kadar mümkün bursada
  • quote:

quote:

quote:

bir arkadaşımla kalmayı düşünüyorum kimseye güvenemiyorum bu zamanda kardeşim uludağda çok istiyodum aslında seninle tanışmakta fena olmaz spor yapıyosan sporada başlarız okurken çalışmam lazım yanlız ne kadar mümkün bursada

Gayet rahat çalışırsın, görüklede iş bulabilirsin de veteriner fakültesi okurken çalışmak biraz zor olur sanki.

• Merhaba arkadaslar ben tercih icin bisi sorcaktim benim tercihlerim
    1- uludag universitesi
    2- ankara universitesi
    Geriye baska tercih icin universiteleri bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim istanbulda oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Merhaba arkadaslar ben tercih icin bisi sorcaktim benim tercihlerim
    1- uludag universitesi
    2- ankara universitesi
    Geriye baska tercih icin universiteleri bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim istanbulda oturuyorum.

sağlam atladın birader istanbulda oturuyorsun madem "istanbul üniveristesi"
  • Ya aslinda soyle bir durum da var ben umraniyede oturuyorum kampus avcilarda bayaa uzak yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Ya aslinda soyle bir durum da var ben umraniyede oturuyorum kampus avcilarda bayaa uzak yani

Ben de bostancıda oturuyordum, her gün avcılara gitmek 1.5 saat dönüşü daha da zor olacaktı. Hem de maddi yönden ailen zorlanmayacaksa şehir dışında okumak daha mantıklı ki gideceğin yer Bursa gibi büyük bir şehir ve Uludağ Üni.
  • Peki geçen sene YGS netleriniz nasıldı ? Bir dosya paylaşmışsınız rapidde fakat dosya kaldırılmış.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.