Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lys biyoloji kasıcam şansa bırakmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

lys biyoloji kasıcam şansa bırakmamak gerek

lys biyoloji benim 30da 23 falan şuan bile

ygs1-2 puanım max 270 şuan
  • Arkadaslar 320 net gibi birsey cikiyor ancak fen netlerimden emin degilim bio:8.5 kim:7 fzk 8 net
  • ygs iyi gelenler sevinmesin düşük gelenler de üzülmesin bence asıl belirleyici olan lys biyoloji ve kimyayı fule yakın yapsak diğerleri de orta civarda olursa gayet rahat yerleşiriz gibime geliyor
  • Geçen sene de matematik çok zordu önemli olan puan değil sıralama. Siz YGSden en kötü 100bin yapsanız bile lys ile onu 70bine çekip istanbul ve ankara dahil hepsine rahat girersiniz. Stres yapmayın o kadar.
  • YGS çokda önemli değil.YGS-2 225bin den LYS MF3 115 bine çeken arkadaşım var..
    Vizeleriniz nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

YGS çokda önemli değil.YGS-2 225bin den LYS MF3 115 bine çeken arkadaşım var..
    Vizeleriniz nasıl gidiyor?

o zaman güzel bursa tutsun yeter
  • Benim vizeler iyi gidiyor, hep sınıfta yüksek notlar arsındayım. Biyokimya,fizyoloji,anatomi,histoloji 70-80 arası
  • sevdiğin bölümü okumanın getirisi
  • YGS berbattı. Veterinelik istiyorum. Bursa mı Ankaramı Istanbul mu ?..
  • Benimde vizeler iyi özellike anatomi 70 ile kral yani

quote:

Orijinalden alıntı: Ozancakar94

YGS berbattı. Veterinelik istiyorum. Bursa mı Ankaramı Istanbul mu ?..

Arkadaşım sayfalarca konuyu tartıştık kendin okuyarak cevap bulabilirsin ben istanbuldanım bursadan da arkadaşlar var önceki sayfalarda bunun konuşmalarını uzunca yaptık...
  • Benide ekleyebilirsin
    Bir de Uludağ'dan başka Avrupa Veteriner Eğitim Birliği (EAEVE) tarafından akredite olan üniversite var mı?
  • ya arkadaşlar şimdi ben bunu tam olarak bilmediğim için soruyorum. Bursa veterinerlikten mezun olursak avrupa'ya gidip bir yerde çalışabilirmiyiz veya klinik açabilirmiyiz?

Bir sorum daha var arkadaşlar ünikentte kalan arkadaşlar varmı şu an aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

ya arkadaşlar şimdi ben bunu tam olarak bilmediğim için soruyorum. Bursa veterinerlikten mezun olursak avrupa'ya gidip bir yerde çalışabilirmiyiz veya klinik açabilirmiyiz?

Bir sorum daha var arkadaşlar ünikentte kalan arkadaşlar varmı şu an aramızda

Basit bir grafik tasarım kursu belgesiyle eniştem yıllardır almanyada çalışıyo
  • Bunu ogrenmem beni sevindirdi umarim avrupada iyi bir ulkede calisabilirim
  • evet veteriner fakültesi isteyen arkadaşlar sıralamalarınızı öğrenebilir miyiz ? ben daha yüksek bekliyordum ama kim aklındakini aldı ki zaten. ygs 2 puan 323 sıralama 98 bin şu an ki sıralamayla uludağ zor görünüyor ama lysle 70 bine çekiceğimi düşünüyorum aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETBAZİNGA -- 21 Nisan 2012; 12:12:00 >
  • quote:

evet veteriner fakültesi isteyen arkadaşlar sıralamalarınızı öğrenebilir miyiz ? ben daha yüksek bekliyordum ama kim aklındakini aldı ki zaten. ygs 2 puan 323 sıralama 98 bin şu an ki sıralamayla uludağ zor görünüyor ama lysle 70 bine çekiceğimi düşünüyorum aynen devam

Umarım gelirsin yanımıza, şuanki durumunla rahat gözüküyor ama LYS çalışmalarına bağlı.

Bu arada ben Ünikentte kalıyorum, soran arkadaş vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

evet veteriner fakültesi isteyen arkadaşlar sıralamalarınızı öğrenebilir miyiz ? ben daha yüksek bekliyordum ama kim aklındakini aldı ki zaten. ygs 2 puan 323 sıralama 98 bin şu an ki sıralamayla uludağ zor görünüyor ama lysle 70 bine çekiceğimi düşünüyorum aynen devam

Umarım gelirsin yanımıza, şuanki durumunla rahat gözüküyor ama LYS çalışmalarına bağlı.

Bu arada ben Ünikentte kalıyorum, soran arkadaş vardı

Hayvan besliyormusunuz

• teşekkür ederim çalışıyorum artık gerisi kısmet ben besliyorum pekiness cinsi köpeğim var
  • YGS -2 Sıralamam 110 bin.Bu meslek için cok düşünüyorum ya sızce güzel mi ? Ne gibi şeyler yapılabilir bu meslekte ne kadar maaş var
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.