Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

teşekkür ederim çalışıyorum artık gerisi kısmet ben besliyorum pekiness cinsi köpeğim var

Bende kazanirsam unikentte kalicam ins. Hayvan beslemeye izin veriyorlarmis bende kooikerhondje almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

quote:

teşekkür ederim çalışıyorum artık gerisi kısmet ben besliyorum pekiness cinsi köpeğim var

Bende kazanirsam unikentte kalicam ins. Hayvan beslemeye izin veriyorlarmis bende kooikerhondje almak istiyorum

Ben kedi besliyorum, bizim yurtta kedi besleyen çok kişi var hatta çiftleşme döneminde hepsi bahçede toplanıp dövüşüyorlar. Benimkisi birini hamile bıraktı bile

2 tane köpek besleyen bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

YGS -2 Sıralamam 110 bin.Bu meslek için cok düşünüyorum ya sızce güzel mi ? Ne gibi şeyler yapılabilir bu meslekte ne kadar maaş var

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

quote:

Ben kedi besliyorum, bizim yurtta kedi besleyen çok kişi var hatta çiftleşme döneminde hepsi bahçede toplanıp dövüşüyorlar. Benimkisi birini hamile bıraktı bile

2 tane köpek besleyen bile var

bu arada geçen gün hayvan beslemek serbest mi diye sordum ünikente adam serbest dedi peki dedim yer var mı maalesef full dedi. Şaşırdım ama umarım boşalır biraz A odaları boşalsın yeter aslında bana

• 450.000 lerde sıralamam.. lys kascam onada nerden baksak 2 ay kaldı
  • arkadaşlar neredeyse konuyu açıldıgından beri takip ediyorum geçen sene üyeligim olmadıgı için ve nasılsa seneye ugraşamam dedigim için sadece göz gezdirdim fakat iş başa düştü ygs sonuçlarımız geldi ve pek iç açıcı degil 190binlerde yani anadolu lisesinde okuyunca bi eziklik geliyor insana en azından sınıfındakilerle karşılaştırınca
    demem odur ki sizce yeterli çalışma ile sıralamamı 80binlere çekip uludag kazanabilir miyim?
  • 145.000 sıralamam var inanılmaz tedirginim Uludağ Veterinerlik olmayacak diyerek.Anadolu Lisesi'nde okuduğum ve fena bir okul puanı geleceği düşünülürse sizce kazanma şansım nedir ?
  • Okuyan arkadaşlar memnunmusunuz ? Sizce iş imkanları nedir
  • beyler yanımızda cane corso köpek getirsek alırlar mı yurda :D
  • bugün dünya veteriner hekim günüymüş olanların olmak isteyenlerin bu gününü kutlarım bir hekim bugüne özel röportaj vermiş bir gazeteye ve şöyle demiş: bir veteriner hekim kolay yetişmiyor.hem diş hekimi,hem göz doktoru,hem de hemşireyiz. artık nasıl bir donanımla öğrenci yetiştiriliyorsa-ki bu çok güzel bir şey- tabi ki bitirmenin kolay olmadığı bir fakülte olduğunu da söylemiş bunu biliyoruz zaten

• 90.000 sıralamam var , Ankara Veterinerliğe girebilir miyim ki?

Ayrıca , dersleri zor , meslek zor vs. önyargılar var ; aslı astarı var mıdır?
  • arkadaşlar 2005 fırat üni versitesi veteriner fakültesi mezunuyum...konuyu hortlatmış olmayayım ama sizleri mesleğin içinden birisi olarak aydınlatmak istedim...şundan emin olabilirsiniz veteriner hekimlik iş sahası olarak en geniş mesleklerin başında gelir.en kötü ihtimalle mezun olduğunuz zaman önünüzde 6-7 ayrı seçenek vardır.ama şuda bir gerçek bir eğitim fakültesi fen edebiyat ne bileyim bunlar gibi bölümlere bakarak zor bir bölümdür günübirlik çalışan için sıkıntı olmaz ama öyle final haftası oturayım çalışayım diyenlerden iseniz bence hiç bulaşmayın piskolojiniz bozulur....neyse aklına takılan bi şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum kardeşim ilk öğretim matematik öğretmeni diyebilirimki veteriner hekimlik her konuda hem maddi hem manevi üst sıralarda kalır detayları merak edenler için daha açıklarım ..sağlıcakla kalınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rte_50

arkadaşlar 2005 fırat üni versitesi veteriner fakültesi mezunuyum...konuyu hortlatmış olmayayım ama sizleri mesleğin içinden birisi olarak aydınlatmak istedim...şundan emin olabilirsiniz veteriner hekimlik iş sahası olarak en geniş mesleklerin başında gelir.en kötü ihtimalle mezun olduğunuz zaman önünüzde 6-7 ayrı seçenek vardır.ama şuda bir gerçek bir eğitim fakültesi fen edebiyat ne bileyim bunlar gibi bölümlere bakarak zor bir bölümdür günübirlik çalışan için sıkıntı olmaz ama öyle final haftası oturayım çalışayım diyenlerden iseniz bence hiç bulaşmayın piskolojiniz bozulur....neyse aklına takılan bi şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum kardeşim ilk öğretim matematik öğretmeni diyebilirimki veteriner hekimlik her konuda hem maddi hem manevi üst sıralarda kalır detayları merak edenler için daha açıklarım ..sağlıcakla kalınız.

Hocam sen şuan nerde calısıyorsun maaş ne kadar ?

• Evde 1 bahçede 7 kedimiz var bunlardan 3 tanesi dişi. Evdeki kedimize 3 ayda bir aşı yapılıyor, 1.5 ayda bir veterinerden 50-60 liralık mama alınıyor. Bahçedeki dişi kedilere doğurmalarını önlemek için yılda 2-3 kez aşı yapılıyor. Yine onlara mama alınıyor. Bunun üstüne bir de bazı sakatlık ufak geçici hastalıkları oluyor. Bazı ihtiyaçları oluyor bunlar veterinerden satın alınıyor. Bunları göz önüne alırsak, bir sürü kişi bizim harcadıklarımızdan çok daha fazlasını veterinere harcıyor. Özellikle köpeklerden çok fazla para kazanılıyor. Dahası işinizi yaptığınız yere yakın hayvancılıkla uğraşan köy varsa bu da çok çok iyi bir artı oluyor. Hayvancılıkla uğraşılmasa bile köydeki at, köpek vs. bunların da getirileri çok. Parasal olarak bence gayet iyi bir meslek ama paradan çok maddiyat istiyor. Ve tıptan okuması daha zor. Tıpta sadece insan üzerine yoğunlaşılırken veterinerlikte piresine kadar inceleniyor.

Uludağ üniversitesi veterinerlik fakültesi hangi sıralamalar arasında alım yapıyor, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllisNeptune -- 11 Mayıs 2012; 11:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

arkadaşlar 2005 fırat üni versitesi veteriner fakültesi mezunuyum...konuyu hortlatmış olmayayım ama sizleri mesleğin içinden birisi olarak aydınlatmak istedim...şundan emin olabilirsiniz veteriner hekimlik iş sahası olarak en geniş mesleklerin başında gelir.en kötü ihtimalle mezun olduğunuz zaman önünüzde 6-7 ayrı seçenek vardır.ama şuda bir gerçek bir eğitim fakültesi fen edebiyat ne bileyim bunlar gibi bölümlere bakarak zor bir bölümdür günübirlik çalışan için sıkıntı olmaz ama öyle final haftası oturayım çalışayım diyenlerden iseniz bence hiç bulaşmayın piskolojiniz bozulur....neyse aklına takılan bi şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum kardeşim ilk öğretim matematik öğretmeni diyebilirimki veteriner hekimlik her konuda hem maddi hem manevi üst sıralarda kalır detayları merak edenler için daha açıklarım ..sağlıcakla kalınız.

Hocam sen şuan nerde calısıyorsun maaş ne kadar ?

gıda tarım ve hayvancılık il müdürlüğü maaş bu 6 aylık zam hariç 3066 tl...

• quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Evde 1 bahçede 7 kedimiz var bunlardan 3 tanesi dişi. Evdeki kedimize 3 ayda bir aşı yapılıyor, 1.5 ayda bir veterinerden 50-60 liralık mama alınıyor. Bahçedeki dişi kedilere doğurmalarını önlemek için yılda 2-3 kez aşı yapılıyor. Yine onlara mama alınıyor. Bunun üstüne bir de bazı sakatlık ufak geçici hastalıkları oluyor. Bazı ihtiyaçları oluyor bunlar veterinerden satın alınıyor. Bunları göz önüne alırsak, bir sürü kişi bizim harcadıklarımızdan çok daha fazlasını veterinere harcıyor. Özellikle köpeklerden çok fazla para kazanılıyor. Dahası işinizi yaptığınız yere yakın hayvancılıkla uğraşan köy varsa bu da çok çok iyi bir artı oluyor. Hayvancılıkla uğraşılmasa bile köydeki at, köpek vs. bunların da getirileri çok. Parasal olarak bence gayet iyi bir meslek ama paradan çok maddiyat istiyor. Ve tıptan okuması daha zor. Tıpta sadece insan üzerine yoğunlaşılırken veterinerlikte piresine kadar inceleniyor.

Uludağ üniversitesi veterinerlik fakültesi hangi sıralamalar arasında alım yapıyor, bilen var mı?

öncelikle şunu belirteyim veterinerlik değil veteriner hekimlik ikisi farklı kavramlar....ayrıca şu söz sizi destekler nitelikte ''BEŞERİ HEKİMLİK BİR DENİZ İSE VETERİNER HEKİMLİK BİR OKYANUSTUR.''tavsiyem şudur ki ankara üni ,fırat üni,istanbul üni,uludağ üniversitesi veteriner fakültelerini öncelikli olarak seçmeniz bu dediğim fakültelerde direkt dersi proflardan alırsınız yeni açılan veteriner fakültelerinde ise prof sayısı çok yetersiz saygılar....bu arada dişi kedilerinize ilaçla gebeliklerini önlemektense histerektomi yada overiahisterektomi cerrahi müdehalesini öneririm kalıcı çözüm ama geri dönüşümsüz ...

• quote:

Hocam mesleği okumaktan ziyade icra ederken tehlike durumu nasıldır?Yani saldırgan kedi,köpeklerle ve büyükbaş hayvanlarla uğraşmak zor ve tehlikeli midir?

• her mesleğin olduğu gibi bu mesleğinde illaki zorlukları vardır ama unutmayalımki her işinde bir usulu vardır.7 senelik meslek hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım çünkü gerekli tedbirleri aldıktan sonra hiç bir şekilde sorun olmaz her hayvanı zapturapt etme yöntemleri farklıdır bunları bilip uyguladıktan sonra sıkıntı olmaz...örneğin siz bir köpeğe ağızlık yada sargı bezinden yapacağınız bağlama yöntemiyle ağzını kontrol etmeden kuduz aşısı yapmaya kalkarsanız ısırılmanız kaçınılmazdır....
  • Kardeş Allahını seven cvplasn.ben lise son sıf çğrencisiyim.aslında ygs sınavlarımdan 370-380-400 alıyordum.2012 ygssınavnda türkçeden başlayınca sınav tamamen güme gitti ve 297 puan aldım.şok geçiriyorum hala.sıralamam YGS-2 131006.OLDUMBEN ANKARA-BURSA-KAYSERİ BU 3Ü NDENBİRİNİ İSTİYORUM.AMA Uludağı cok isityorum girebilme şansım hiçmi yok .girebilrmiyim.cok azmli calışan bi öğrenciyim.okul puan 60 üzreinden bana 50 yada 52 gelicek rehber hocamla hesapladık.bu sene puanlarda okul puanı 15 puan düştüğü için 15 puan düşücekmiş ve sınav zor oldğu için belki bi 5 puan cık dah düşe bilrmiş.ben uludağı kazanabilmiym.(ankara için şansım varmı).
    bir sorum dah avar inş.ilk sene den gidersem vet.olduğumda devlette olursam kaç TL MAAŞLA BAŞLARIM VE EN SON CIKCAĞIM BU VET.MESLEĞİNDEKİ RÜTBEMDE KAÇ TL MAAŞ ALABİLRİM DEVLETTTE???

• Ben de veteriner fakültesi istiyorum ama hangisi iyi?Ygs2 sıralamam 42 bin, lys de ne kadar yapmam lazım çalışmayı bıraktım nerdeyse çok az çalışıyorum.
    Bi de büyükbaş falan pek sorun değil ama ben tavuklara,horozlara elleymiyorum :D sorun olur mu, alışır mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.