Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rte_50

her mesleğin olduğu gibi bu mesleğinde illaki zorlukları vardır ama unutmayalımki her işinde bir usulu vardır.7 senelik meslek hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım çünkü gerekli tedbirleri aldıktan sonra hiç bir şekilde sorun olmaz her hayvanı zapturapt etme yöntemleri farklıdır bunları bilip uyguladıktan sonra sıkıntı olmaz...örneğin siz bir köpeğe ağızlık yada sargı bezinden yapacağınız bağlama yöntemiyle ağzını kontrol etmeden kuduz aşısı yapmaya kalkarsanız ısırılmanız kaçınılmazdır....

iyi günler hocam
    veteriner hekimlerin çoğu taşrada mı çalışır.
    ya da ben veteriner hekim olsam istanbul, izmir gibi yerlerde çalışma şansım nedir? kendime klinik açmadan, çalışabileceğim yerler var mı?
  • kardeş veteriner hekimlik ister taşra ister merkez olsun her yerde özel yada kamu olarak iş imkanı vardır...örneğin izmir pet hayvanları potansiyelinin olduğu bir semtte açarsın pet kliniği süperde iş yaparsın...başka bir örnek vereyim örneğin ankarada bir bir gıda firmasında yada ne bileyim veteriner hekim istihdam etme zaririyeti olan bir şirkette de yönetici konumunda çalışabilirsin...ne bileyim sütaşda ,marette daha bir sürü gıda üzerine iş yapan özel firmalarda güzel pozisyonlar iş sahibi olursun...ilaç şirketlerinde ilaç satış mümessili yada ecza deopalarında ister beşeri hekimlik ister veteriner hekimliği bölümünda çalışabilirsin kısaca yapacağın işe göre taşra yada merkez değişir.....umarım aydınlatıcı olmuştur.kamuda aynı şekilde örneğin izmir tarım il müdürlüğüne atanırsın izmir merkezde çalışırsın yada izmirin bir köyüne targel personeli olarak atanırsın taşrada çalışırısn ...saygılar ...kısaca her türlü öğretmenlikten iş imkanı ve memuriyet hayatı ve emeklilik maaşı ve çalışırken alacağın maaş konusun üst sıradadır...öğretmenlik iyi meslek ama en basit bir örnekle atanamazsan 50-600 liraya talim edersin veteriner hekimlik öyle değil.....iş sahası çok geniş daha akademik kariyer ve beledilerdeki iş imkanlarını saymıyorum bile ...

• gardaş sen cok iyisn beee 42 bin vaybeee.ben 42.olsam şuan TIP FAKÜLTESİ İÇİN ÇALIŞIRDIM ACAİP.SEN BİRDE BIRAKTIM DİYORSUN VAY İŞE BAK SEN İŞTE.
    Alınma ama millet bulur beğenmez bizde böyle moral bozukluğyla acaba kaznrmıym diye gezinirz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

evet veteriner fakültesi isteyen arkadaşlar sıralamalarınızı öğrenebilir miyiz ? ben daha yüksek bekliyordum ama kim aklındakini aldı ki zaten. ygs 2 puan 323 sıralama 98 bin şu an ki sıralamayla uludağ zor görünüyor ama lysle 70 bine çekiceğimi düşünüyorum aynen devam

Umarım gelirsin yanımıza, şuanki durumunla rahat gözüküyor ama LYS çalışmalarına bağlı.

Bu arada ben Ünikentte kalıyorum, soran arkadaş vardı

s.a karde şben 131006 .oldum ygs den 297 aldım.normal de 370-380 alıdım ama sınavda türkçede nbaşlayınca sınav güme gitti.bu sounçla uludağ vet. olurmu??hala yapabilrmiyim.kimya ve biyolojim iyidr.okul puanıda 60 üzrenden 50-52 civarı bişe gelcek inş. rehber hocamla hesapladık*************************************????????????????????????????????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmusti

gardaş sen cok iyisn beee 42 bin vaybeee.ben 42.olsam şuan TIP FAKÜLTESİ İÇİN ÇALIŞIRDIM ACAİP.SEN BİRDE BIRAKTIM DİYORSUN VAY İŞE BAK SEN İŞTE.
    Alınma ama millet bulur beğenmez bizde böyle moral bozukluğyla acaba kaznrmıym diye gezinirz işte.

Benim aslında 20 bine girsem fizik tedavi kesin olcaktı o moralle belki tıp için iyi çalışırdım lys ye ama şimdi zaten tıp olmıcak zorlasam çok çalıssam eczacılık olur ama ben tıp gibi bir meslek istiyorum onun için veteriner hekimliği düşünüyorum

Ankara Üniversitesi nasıldır bazı yerlerde çok zor sınıf geçemezzsiniz falan diyolar
  • valla bilmiom da ankarayı bende düşünyorum.günü gününe calışrısak problem olmazmış.birde bu üni.puanları 15 pua naşağıya cekilcek değilmi.????okul puanı 60 a düştüğü için .geçe n sene ankar a vet. kaçla aldı taban puan ben baktım bi 372 yazıyo başka yerde 380 diyo eğer kazannrısam ankara olmassa uludağ??
  • kardeş ism nedr enn ve hangi ilde sin facebookun fala nvarsa buraya linkini verde arkadşlık teklifi yollayayım ordan sohbetedelim.bende senn gibi cok istiyorum bumesleği bakarsın aynı üni.de okurz:D kim bilr kısmet:D
    benm ism Mustafa,tokattan yazıyorum.son sınıf sayısal:D????face varsa sana direk ulşmak için o face hesabınn kayıtlı olduğu msn adresini verirsen ben onu arama yerine yazıncadirek sen gelrsin.???:D:D:D:D

• boşver face i ben fazla girmiyorum.Burdan pm at konuşalım
  • ok .:D ilk başladığında kaç tl para alcaz ki bilgin varmı??
  • valla nerde başladığına bağlı o.Benim abim de veteriner sağlık teknisyeni onla birlikte klinik açmayı düşünüyorum ben.Devlette çalışcaksan en az iki buçuk diye biliyorum
  • hmm.devşette.2,5 cok iyi başlangıç. benm akrabam varda şuanda askerde.devlettemi bilmiyorum.2400 TL İLE başlaımş 1 sen geçti 3.400-3.500 civarı bi para alıyormuş. bayağı iyi par adeğilmi krdeş.inş 2 mizde hayrlısı ile ilk seneden kazanırz.sen öncelk olark hangi üni. istiyosun??
  • aslında üniversiteler hakkında bilgim yok ama şehir olarak ankara iyi olur.Çünkü diğer üniversiteler çok güzel şehirlerde değil.Sen nereyi düşünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phily_1 -- 16 Mayıs 2012; 19:58:09 >
  • Ben inş. ilk olarak ankara.olmassa uludağ bursa
  • erkek/kız???????
  • Erkek, yanda er yazıyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phily_1 -- 16 Mayıs 2012; 23:38:55 >
  • er blmiyorumda ben şundan sonrdum.dalga geçiyomu arkdaşların.bana bazen bayarmı olacan lenn deyip deyp duruyolar.sanada diyomuardkaşların??
  • aslında arkadaşlarımın çoğu bilmiyo ygs çok iyi geçer lys e çalışırım yüksek puanlı biyere giderim diyodum.Ygs den sonra abim aklıma soktu veterinerliği.Zaten tıp isterdim küçükken bile.Bu da tıp gibi hem iyi para kazanırsın falan dedi.Ama hala daha emin değilim.Yapamam diye korkuyorum.Bi aradaşın da aklına soktum o da istiyo bakalım belki de başka bölüme giderim
  • konuyu hortlatıyım :) takip diyelim ygsde 35bin oldum ama veterinerlik istiyorum istanbul veterinerliğe havada karada tutar puanım ama sizce tavan puandan girmek nasıl olur yani veterinerliğe son girenle aranda 100 puan falan olması nasıl olur yani çok çalıştım ama çok az çalışanlarla aynı yerde okumak garip bir durum yani kafam çok karışık :S
  • valla benim de aynı durum benim ygs1 38bin ygs2 42bin ankaranın taban puanı 380, tavan puanı 480 az çalışanlarla okumak niye sorun olsun ki sonuçta 480 alan da gidiyor.Bu meslek iyi olmasına rağmen yüksek puanlı kişiler tercih etmediği için puanı düşük.
  • VALLAKUSRA BAKMAYINDA BEYLER .BENDE COK CALIŞTIM AMA TÜRKÇE SINAVIMI BİTRDİ .400 LERD EPUANLIYORDUM 380 40 CİVARINDA.SINAVDAN 297 ALDIM.ALDIĞINZ PUANN DEĞERİNİ İYİ BİLİN.BEĞENMEMEZLİK YAPMAYIN.BEĞENMİYOSANIZ SİZİ TUTAN YOK KKK BUYRUN HACETTEPE,ULUDAĞ TIP .. SİZ İBEKLİYO ORAYA GİDİN.Hayret bişe yaa biz iyi aldığmız puanı gerçek sınavda yapamadık kazanma derdindeyz millet bulmuş beğenmiyo.Hiç kimse kusra bakmasın yanii!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.