Şimdi Ara

Veteriner Hekim Fakültesinde Okuyan veya Meslek Sahibi Abiler Ablalar Bakabilir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Lys ye sayılı günler kala hedefimi paylaşmak, hayalimdeki meslekle ilgili daha sağlıklı bilgiler alabilmek için bu başlığı açıyorum. Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Aklımda birkaç soru var aklıma gelirse daha yazarım.

1) Ygs de 147 bin sıramam var. 286 puan aldım. Lys de hedefim 50 bine çekiprahat bir şekilde Ankara Üniversitesi'ni kazanmak istiyorum. Hedefim olan netler 30 mat 20 geo 10 fizik 20 kimya 20-25 biyoloji. Bu netlerle kazanabilir miyim acaba?

2) Okulda eğitim haz vermeyecek kadar yoğun ve yorucu bunu iyi biliyorum. Öğrenci değişim prpgragramları mevcut mudur bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

3) Mezun olduktan sonra rahat iş bulabilir miyim? Evcil hayvan kliniği açmak istiyorum ama sermayemi kazanmam lazım önce. Devlette veya özel sektörde ne kadar kazancım olur aylık? Veteriner hekimlik yaparken ticaret adamı olarak anılmak istemiyorum.

4) İş bulduktan sonra başıma gelebilecekleri tahmin edebiliyorum. Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi alabilirim.

5) Bomba soru geliyor... Yurtdışında (Amerika, AB ülkeleri vs.) çalışma imkankım olabilir mi iyi bir yabancı dille bunu öğrenmek istiyorum.

6) Öğrenci veya çalışan abilerim ablalarımın görüşlerini almak istiyorum.

Evet yardıma ihtiyacım olan konuları 1,2,3,4,5,6 numaraları vererek kısaca yazmaya çalıştım. LÜTFEN CEVAP YAZARKEN ÖNCE KONU NUMARASINI BAŞA YAZIP SONRA CEVABINIZI YAZINIZ. KONU DIŞI KONUŞACAKSANIZ 7 YAZIN. Teşekkürler.

• 1-2-3-4-5-6 reserved upp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upup
  • abim okuyor veterinerlikte. Okuması uzun ve zor ama kazanması kolay. Devlettede iyi para veriyorlar kpss ye hazıelanıp gidersen 3 3.5 milyar maaşı var.elinde sermaye varsa riske girip çiftlik kurup büyük işlere girebilirsin para kırabilirsin :D yani hayvanları seversen güzel meslek. Veteriner eş bulursan 7 milyar :D ben anca bu kadar yorum yapabildim. Ha bide stajlarıda zevkli oluyormuş.
  • Nerede okuyor abin?
  • Gecen sene yazsam mi diye cok dusundum.Is basvuru sitesinden basvurunca 1.500 tl maas teklif edince vaz gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence parasına bakmamalısınız ilk önce.Veterinerlik zor geliyor bana yapamam diye düşünüyorum.Allah sizin yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gounard

bence parasına bakmamalısınız ilk önce.Veterinerlik zor geliyor bana yapamam diye düşünüyorum.Allah sizin yardımcınız olsun

bence de zor ama hayvanlara yardımcı olabilmek beni mutlu eder bu yüzden istiyorum daha çok. Hata kaza mühendislik kazanırsam mutsuz olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.