Öncelikle niyetim hiçbir mesleği övmek yada kötülemek değil kesinlikle sadece bilgi almak istiyorum... Aynı işyerinde çalıştığım hoşlandığım bir kız var kendisi veteriner hekim ne yaptıysam kızı bir türlü çözemedim anlıyamadım tamam bugüne kadar çok kız gördüm beğendim ama bu kız değişik abi mesela bugün odasına gittim bir konu konuşmak için ama birbirimizi pek anladığımı düşünmüyorum kızın yönetimle alakalı bir sıkıntısı oldu cuma günü bende destek olmak moral vermek amaçlı bugün yanına gittim kız sürekli kendisini ve yaptığı işi mesleğini övdü durdu ben başka şeyden bahsetmek istedim oysaki. kız bizle aynı maaşı alıyor asgari ücret yani ama dışarda klinik açsa yada başka biryere gitse şu kadar para kazanırım şunu yaparım bunu yaparım efendime söylim benim kolumda altın bilezğim var işte ben buraya işe girmek için adam koymadım onlar geldi beni çağırdı v.s v.s. muhabbeti yaptı kız tabi ben alttan aldım ama mesleğini işini öven kız ilk defa gördüm .. başka bir erkek arkadaşım var kayın biraderi veteriner adam işsizlikten gitti asker oldu birde bu hatuna bakıyorum kendini kaf dağının zirvesinde görüyor çözemedim ben işi tecrübeli rkadaşlar fikir verirse sevinirim... |
Bildirim