Bildirim
Veteriner hekim maaşları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boşver en iyisi su ürünleri -
3.5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem ozel hem devlet imkani var devlette 3bin tl falan aliyolar ozelde.manyak para donuyo.kpss puanlarida dusuk
Kırsal bi yerde bi ilçeye Dükkan aç çok tatmin edici kazanırsın bizimkiler hayvancılıkla uğraşıyorlar benim gitmemi istiyorlar ama benim yapabileceğim bi meslek değil fakat öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahmin edici derken ne kadar mesela ayrıca cevaplayan arkadaşlar sağolun
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal065806
Tahmin edici derken ne kadar mesela ayrıca cevaplayan arkadaşlar sağolun
Dostum bu senin yerine ve sana bağlı tahminimce sadece normal işinden ve ilaç satarak 3-3.500 civarı olur bizim Burda bi veteriner var sürekli inek falan Alıp satar ortaklaşa Alıp besletir falan baya aktif biri Aylığı 7 bin falan oluyordur onun
Kediye bir aşı 50 lira, hesapla işte. Tırnağını kesiyor 10 lira.
Tamam çok teşekür ederim çok oldum kusura bakma da sence seneye dis mi yoksa bu sene veterinerlikmi
Veterinerliği sadece kedi-köpek sanmıyonuz umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal065806
Tamam çok teşekür ederim çok oldum kusura bakma da sence seneye dis mi yoksa bu sene veterinerlikmi
Seneye diş kesinlikle fakat gerçekten çalışabileceğine inanıyorsan bende bi send kaldım hazırlığa ama hiç planladığın gibi olmuyor yine pek çalışmadım
Kardes işte ailemin bana yer acicak maddi durumu yok klinik ya da devlette çalışmak zorunda gibi biseyim 5 6 yil onlar bana ne verir
Tamam çok teşekür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X