Şimdi Ara

Veteriner Hekimlik İçin - Fırat Üniversitesi ve Elazığ Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı yerlerde yorumlara baktım. Kimisi Elazığ'ı yerden yere vurmuş kimisi üniversiteyi yerden yere vurmuş. Ben bu üniversiteyi veteriner fakültesi için yazmayı düşünüyorum. Bilgisi olanın Elazığ hakkında, Fırat Üniversite'sinde okuyanların da üniversite hakkında yorumlarını bekliyorum. Ben de Balıkesir'in ilçesinde yaşıyorum. Ben büyük şehirde okucam diye bir takıntım da yok fakat Elazığ hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca Elazığ'ı bir de öğrenci gözünden yorumlamanızı da istiyorum :) Şimdiden teşekkürler...

• fırat üni veterinerlikte en iyilerden
  • babam fırat üni. de veterinerlik bölümünde ders veriyordu eskiden kendisi ziraat mühendisi sen düşün
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    ben de öyle duyduktan sonra tercih listeme eklesem mi acaba diye düşünmeye başladım. Fakat okulda okuyan büyük bir çoğunluk, sosyallikten yakınmış. Sosyal aktivitelerde pek aktif değil galiba okul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralpp

Arkadaşlar bazı yerlerde yorumlara baktım. Kimisi Elazığ'ı yerden yere vurmuş kimisi üniversiteyi yerden yere vurmuş. Ben bu üniversiteyi veteriner fakültesi için yazmayı düşünüyorum. Bilgisi olanın Elazığ hakkında, Fırat Üniversite'sinde okuyanların da üniversite hakkında yorumlarını bekliyorum. Ben de Balıkesir'in ilçesinde yaşıyorum. Ben büyük şehirde okucam diye bir takıntım da yok fakat Elazığ hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca Elazığ'ı bir de öğrenci gözünden yorumlamanızı da istiyorum :) Şimdiden teşekkürler...

hocam ben fırat üniversitesi vet kazandım senin neresi oldu
  • TitaniumDM kullanıcısına yanıt
    Benim de fırat üniversitesi veteriner fakültesi oldu :)
  • Ben 4 .sınıftayım su an bi sorunuz olursa alabilrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kralpp K kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bende Fırat Üniversitesi Veterinerlik bölümünü düşünüyorum. Öğrencilik yılların nasıl geçiyor üniversiteden memnun musun Elazığ nasıl bir şehir öğrenci için biraz bahseder misin rica etsem

• horizontee kullanıcısına yanıt

Hocam Fırat en köklü 5 veteriner fakültesinden biri asla şuanki sıralamasını haketmiyor ve özellikle büyükbaş hekimleri benm gözlemlediğim kadarıyla baya iyi.Sosyal olanak olarak Ankara ve samsun benm bildiklerim içinde en iyileri diğerlerini bilmiyorum.Konyanin fakültesi de kampüs içinde olması ve merkezi olması güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Septsept kullanıcısına yanıt

Şuan selçuk fırat arasında kaldım fakat büyük başa yöneleceğim için acaba ilk fırat yazıp ardından erzurum fln mı yazsam diye düşünüyorum Atatürk üni o kadar da kötü değil duyduğuma göre

Siz bilirsiniz hocam ben büyükbaşta Fırat Konya'dan daha iyidir düşünüyorum Konya da yavaş yavaş pete kaymaya başladı kız öğrencilerin mesleğe ilgisinin artmasıyla ve de pet sektörünün gelişmesiyle. Ben büyükbaşta en iyisi fırattır diye düşünüyorum ya

Sıralama nasıl hocam

• Septsept kullanıcısına yanıt

140k geldi de okul 1. liğim var hocam. Elazığ 3 yıldır 300k nın üzerinde okul 1. si alıyo

• değişik bi durum olmazsa elazığ geliyo

• Hocam konya da gelir firatta o zaman. Şehir olarak konya da güzel bence insanlar her ne kadar sevmese de insanı dışında ben seviyorum Konya'yi.Ayrica Eskişehir ve Ankara'ya da yakın onu da göz önünde bulundurun

• Büyükbaşta en iyisi fırattır diye düşünsem de ben konya seçerdim hocam çünkü Konya'nın da büyükbaşcilari iyi ayrıca iyi bir hastanesi var ve de şehir ve konum olarak daha iyi , okuduğunuz yerde en az 5 seneniz geçecek sonuçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.