quote:Orijinalden alıntı: forbestevet değil.neden bu kadar saçma bir yarış için emek harcamışlar onu merak ettim ben de zaten.Anlamsız ötesi bir yarış.
quote:Orijinalden alıntı: drulashneden bu kadar saçma bir yarış için emek harcamışlar onu merak ettim ben de zaten.Anlamsız ötesi bir yarış.Alıntıları Göster bi de şaşırtıcı bişeymiş gibi 2 kere yapmışlar. üstünede büyük yarış yazmışlar...
quote:Orijinalden alıntı: spinalsurgeonbi de şaşırtıcı bişeymiş gibi 2 kere yapmışlar. üstünede büyük yarış yazmışlar...Alıntıları Göster Onun adı Veyron, herkesi geçiveriyon
quote:Orijinalden alıntı: EnergeticOnun adı Veyron, herkesi geçiveriyon Alıntıları Göster Veyron gerçekten fena uzuyor.
quote:Orijinalden alıntı: EnergeticOnun adı Veyron, herkesi geçiveriyon Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Energetic Onun adı Veyron, herkesi geçiveriyon
quote:Orijinalden alıntı: forbestquote:Orjinalden alıntı: Energetic Onun adı Veyron, herkesi geçiveriyon Alıntıları Göster audi R8 ile bir rolling'leri vardı youtube'da aratın çıkar.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75Eaudi R8 ile bir rolling'leri vardı youtube'da aratın çıkar. Alıntıları Göster Üzüldüm lan Mercedes'e... Emrah Modu'na geçmiş
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544AÜzüldüm lan Mercedes'e... Emrah Modu'na geçmiş Alıntıları Göster SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var
quote:Orijinalden alıntı: HugattiTerizyonSLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HugattiTerizyon SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var Ne diyosunn bugattinin amcakızı jetta bile geçer onu
quote:Orijinalden alıntı: heliselquote:Orjinalden alıntı: HugattiTerizyon SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var Ne diyosunn bugattinin amcakızı jetta bile geçer onu Alıntıları Göster biri 600küsür hp öbürü 1001 hp. e geçsin bi zahmet
quote:Orijinalden alıntı: canozpinarbiri 600küsür hp öbürü 1001 hp. e geçsin bi zahmetAlıntıları Göster Nürburgring dereceleri ikisininde 7:40 Ayrıca SLR 722 bunlardan 2saniye hızlı
quote:Orijinalden alıntı: M JNürburgring dereceleri ikisininde 7:40 Ayrıca SLR 722 bunlardan 2saniye hızlıAlıntıları Göster SLR karizman yeter
quote:Orijinalden alıntı: heliselquote:Orjinalden alıntı: HugattiTerizyon SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var Ne diyosunn bugattinin amcakızı jetta bile geçer onu Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: helisel quote:Orjinalden alıntı: HugattiTerizyon SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var Ne diyosunn bugattinin amcakızı jetta bile geçer onu oo oda sorunmu bugattinin halaoglu lambo reventon da geçer
quote:Orijinalden alıntı: HugattiTerizyonquote:Orjinalden alıntı: helisel quote:Orjinalden alıntı: HugattiTerizyon SLR de kimmiş haddin bilsin karsısında veryon var Ne diyosunn bugattinin amcakızı jetta bile geçer onu oo oda sorunmu bugattinin halaoglu lambo reventon da geçerAlıntıları Göster Hımm peki sizce Viper ne yapar
quote:Orijinalden alıntı: Unforgiven3Hımm peki sizce Viper ne yapar Alıntıları Göster berk bırak olum ya viperi myperi amerikanı modlada gel ya
quote:Orijinalden alıntı: HugattiTerizyonberk bırak olum ya viperi myperi amerikanı modlada gel yaAlıntıları Göster Hemi killer coming soon...
quote:Orijinalden alıntı: M JNürburgring dereceleri ikisininde 7:40 Ayrıca SLR 722 bunlardan 2saniye hızlıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: M J Nürburgring dereceleri ikisininde 7:40 Ayrıca SLR 722 bunlardan 2saniye hızlı thy'nin en ucuz Karayel uçakları da veyron'dan hızlı pist dedin mi duracaksın, o ayrı bir sanattır
quote:Orijinalden alıntı: canozpinarbiri 600küsür hp öbürü 1001 hp. e geçsin bi zahmetAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: canozpinar biri 600küsür hp öbürü 1001 hp. e geçsin bi zahmet Yaniii. Aradaki fiyat farkı da muazzam hani.