Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xpressmusic34 vodafone dalga geçiyor herhalde bizimle ataşehirde en ufak bir değişiklik yok....sokakta 3g yok, 2g çekiyor ...kapalıda ikisi de yok ....bu nasıl güçlendirme anlamadım.....neredeyse 5-6 elektrik direğinde Turkcell ve Avea'nın bazı var vodafone yok....baz kurmadan o bölgeye olmaz bu iş benden söylemesi...Avea bile vodafone dan iyi ataşehirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım , yeniden bilgi verelim öyleyse, bu arada mozaik çarşı çevresinde sokaklarda çekiyor mu ? barajyolu kamelya kamelya 2 hücrelerini görüntüleyebildin mi ?
  • problemli bölge kamelya çarşı ile mozaik çarşı arası bölge....kamelya çarşıda Migros var eski tansaş ....içinde sinyal yoktu yine yok....dışarıda mozaik çarşının arkasındaki sokakta 3G 1 barem gösteriyor....telefon iPhone olduğu için hücreleri göremedim bir daha ki gidişte Nokia ile gider bakarım birazdan sana koordinatı yazıcam tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 30 Eylül 2012; 13:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

problemli bölge kamelya çarşı ile mozaik çarşı arası bölge....kamelya çarşıda Migros var eski tansaş ....içinde sinyal yoktu yine yok....dışarıda mozaik çarşının arkasındaki sokakta 3G 1 barem gösteriyor....telefon iPhone olduğu için hücreleri göremedim bir daha ki gidişte Nokia ile gider bakarım birazdan sana koordinatı yazıcam tam olarak

tamam , bende arkadasa gönderirim yeniden. gerçi talebi test etmeden niye kapatmıslar anlamıs değilim.
  • Hocam siz vodafone'dan çıkmamışmıydınız ? nasıl taleplere bakabiliyorsunuz anlamadım =)
  • arkadasıma sordum hocam talepler ne oldu arkadaslar cevap bekliyor diye. çıktık diye tamamen ayrılmadık bir kolumuz orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadasıma sordum hocam talepler ne oldu arkadaslar cevap bekliyor diye. çıktık diye tamamen ayrılmadık bir kolumuz orda

çok hoşuma gitti ya kolay gelsin o zaman ne deyim

• xpressmusic34 ataşehir kamelya çarşı-mozaik çarşı arası problemli bölge 40.990443,29.130013......açık alanda 3g 1 barem veya yok...kapalı alan 2g yok, 3g yok....
    Tam buraya bir baz istasyonu kurmuştu vodafone geçen yaz ataşehir parkının içine super olmuştu....fakat şikayet sonucu kaldırdılar, yeni baz kurmadılar sanırım...Kamelya çarşının içinde migros var turkcell full, avea sinyali var vodafone 2g bile yok...Bahsettiğin Gardenya vericileri nerede acaba?

Ayrıca dün ataşehir migros genel müdürlüğündeki 3m migrosu da test ettim...yine aynı -2 otoparkta turkcell full, vodafone yok....40.992411,29.126687......Buranın tam karşısında telekomda baz kulesi var, açık otoparkta direkte baz istasyonu var ama içeriye ulaşmıyor sinyali....içeri inbound şart..
  • tamam bugün arkadasımla görüsücektim yazayım kagıda veririm ona.
  • Hala bi çalışma yok ama ..

Şebeke sorunu yaşanan yerin Tekirdağ/Çorlu/Muhittin Mah./Bağlariçi 2. Sok/Mat Apt.
    Şebeke sorunu ne düzeyde yaşanıyor ? Genelde şebeke yok şeklinde , sinyal yok , düşük sinyal
    3g kapsama alanı da sorunlu çektiğinde sadece edge bağlantı var.
    hizmet kalitesi şikayeti olarak da neredeyse hiç olmayan ses kalitesi ve veri indirme hızı berbat.
    cep tElefonu markası modeli iphone 4

Lütfen bi çalışma başlasın bu bölgede yüzlerce abone değiştirdi değiştirecek operatörünü- 2 senedir böyle sıkıntılı , iştede çekim sorunu olsaydı bir dakka durmazdım ama evde de kullanamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.

Lütfen geri dönüşte bulunun , çalışma olmayacak deyin de bilelim en azından, başımızın çaresine bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: babaannen

Hala bi çalışma yok ama ..

Şebeke sorunu yaşanan yerin Tekirdağ/Çorlu/Muhittin Mah./Bağlariçi 2. Sok/Mat Apt.
    Şebeke sorunu ne düzeyde yaşanıyor ? Genelde şebeke yok şeklinde , sinyal yok , düşük sinyal
    3g kapsama alanı da sorunlu çektiğinde sadece edge bağlantı var.
    hizmet kalitesi şikayeti olarak da neredeyse hiç olmayan ses kalitesi ve veri indirme hızı berbat.
    cep tElefonu markası modeli iphone 4

Lütfen bi çalışma başlasın bu bölgede yüzlerce abone değiştirdi değiştirecek operatörünü- 2 senedir böyle sıkıntılı , iştede çekim sorunu olsaydı bir dakka durmazdım ama evde de kullanamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.

Lütfen geri dönüşte bulunun , çalışma olmayacak deyin de bilelim en azından, başımızın çaresine bakalım..

+1

• Yok ol vodafone. En güvensiz ve karışık operatör. Telefon açıkken ve hatta full çekerken bile arayanlar "aradığınız kişiye şu an........." diye anons duyuyorlar. zaten bu adi ingilizlerin bize sunduğu operatör imkanı ancak bu kadar olur. Çekmemeside ayrı bir sıkıntı zaten.
  • Yahu utanmadan reklamlarda hala her yerde çekiyo havası veriyorlar.yaklaşık 8-9 senedir telsim ve vodafone kullanıyorum.ama artık şu çekmeme derdinden turkcell e geçecem.yeter yahu seneler geçti.hala aynı.hattın çektiği yerde 3g yok falan filan.2013 ün 3. ayına kadar sözleşmem var.ben sana gösterecem vodafone.istanbulun göbeğinde bilmem ne zindanında,yok karadeniz sahil yolunda çekiyor diye reklamlar yapıyorsun.bana bir yetkili gönderin yüz yerde çekmediğini kanıtlayayım size.ha bu çekmiyen yerlerde turkcell çekiyor bu arada.yeter ya insanları kandırmayın.herkes istanbulda veya karadeniz sahil yolunda yaşamıyor...

• XpressMusic34 işten ayrılsada ben yinede istanbul erenköy ethemefendi caddesi (üst geçitin aşağıları) sorunumu belirtmek istiyorum
  • Teknik sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • 2013 baz istasyon yatırım programı ne zaman belirleniyor yani yıllık kurulacak bazlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

2013 baz istasyon yatırım programı ne zaman belirleniyor yani yıllık kurulacak bazlar?

1.çeyrek'de belirleniyor. Önceki çeyreğe ait sonraki çeyreğe kalmış olan yatırım planları değerlendiriliyor ve kayda değer olanlar gerçekleştiriliyor. Baz istasyonunun masraflarını karsılayacak kadar potansiyel olmasına önem veriliyor. Örneğin dikkat edersen yol kenarlarındaki bazlar daha fazla antene sahip oluyor. Etki-tepki gibi yani.

teşekkür ederim.
  • bide bizim trabzondaki yaylaya kursalar baz istasyonunu on numara olur

• Vodafone kadar berbat bi operatör yok kontratli telefon aldım bayi vermedi fatura kac defa aradım bişey yapmazmis koca.vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

bide bizim trabzondaki yaylaya kursalar baz istasyonunu on numara olur

En büyük sorun enerji oluyor yaylalarda.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.