Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar. XpressMusic34 Ankara ili Etimesgut İlçesi Şehitler Sokak bu sokakta evlerin içerisinde vodafone şebekesi hiç yok diyebilirim. diğer iki operatör sorunsuz. bura ile ilgili vodafoneye mail atmıştım geçen sene çalışma yaptıklarını en yakın zamanda çözülecek diye dönmüşlerdi aradan bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen sorun halen devam ediyor. Birde o bölgede başka evlerde şebeke çekerken biranda sıfırlanıyor genel olarak Etimesgut bölgesi zayıf durumda bir çalışmanız varmı buralarda.
  • XpressMusic34 arkadaşımdan ricam yalvarıyorum şu erenköy ethemefendi caddesinin ortasına bir baz istasyonu diksin babama dedim çok ucuz gel geçelim diye ikimizde evde konuşamıyoruz dakkada bir başıma kakıyor senin yüzünden geçtik diye kafayı yiyeceğim artık evde
  • Xpressmusic34 maalesef kayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Xpressmusic34 maalesef kayıp

yok buralardayım
    malesef iş yogunlugu sebebiyle ilgilenemedim konuyla... Yarın cevaplıyacağım en son gelen talepleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpressmusic bekliyoruz incelemelerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanedan35

XpressMusic34 iyi aksamlar size daha önce sikayetimi iletmiştim ..

izmir karabaglar ilcesine baglı yeşilyurt semtinde ordu cad bakan bolgede telefonun hucre ekranında vatan yeşilyurt -2 diye degısıyor bazen

sormak ıstedıgım burdan sinyal alsa bile acaba yınede evimde fazla kademe olmuyor bir diş oluyor yada ıkı diş bu bolgedeki calısma bıtıgınde full cekecekmi artık
    @hanedan35

bölgenizdeki çalısma sürdüğünden kesin bilgi veremiyorum. teknik ekip kısmi kapsama sorunu tespit etmis , sanırım ek antenler kurulacak ancak şuan ödeneğimizde ayıracak bütçe olmadıgından seneye sarkabilir.

@sevimlican

bölgede planlanmıs 3 yeni baz istasyonu var yakında aktif edileceği yazıyor ancak süre bilgisi verilmemiş.

@Asia Eagle

daha önce belirttim ben , elektrik direklerine artık baz istasyonu kurmuyoruz.

"Şişli cami önünde gerçekleşen olayda , Baz istasyonu aldıgı zararla devre dışı kalmış ve bölgede kapsama sorunu baş göstermiştir. 3kişi elektrik direğinde bulunan baz istasyonuna saldırmış , burada bunu istemiyoruz sloganları atmışlardır. Bahsi geçen baz istasyonu kurulumu için belediyeden gerekli izinlerin hepsi alınmış , Btk onaylamış ve baz istasyonu 2011de kurulmuştur. Mobese'den alınan görüntülere göre esnafda destek vermiş ve mahkeme oranın esnafından zararı tahsil etmiştir. Haziran 2012"

@aykutkk

tamam bölgede çalısma yapılıcak , geri bildirim için teşekkürler.

@sevimlican

geri bildirim için teşekkürler.

@Veiny Arm

teşekkürler , talebiniz işleme alınmış gerekli çalısma baslatılmıstır.

@mephasm
    tamam ben gerekli bilgiyi arkadaslarıma ilettim tesekkürler

@byblue01

ilgilenmedi değil , yogunlukdan fırsat bulamadım.
    belirttiğiniz bölgede 3G sinyali yok . fişi takılı değilmiş ne demek anlamadım ...

@aykutkk

geri bildirim için teşekkürler

@recepeker

talebiniz bir hayli uzun oldugu için tek tek cevaplıyamıycam , belirttiğiniz bölgelerde yapılan inceleme sonucu kısmi kapsama sorunları tespit edilmiştir . ilginiz için tesekkürler çalısma yakında baslatılıcak.

@bulentataseven

çalısma sürüyor ilginize teşekkürler

@aykutkk

kardeşim bana niye yalvarıyorsun ? bak ben öncedende belirttim benden sonra birsürü masaya gidiyor bu talepler. Ben sadece bir çalısanım anlatabiliyorum umarım yani iş sadece bende bitmiyor ki. ben gerekli kisilere bildirim sağlarım onlar ilgilenir

Arkadaşlar bu arada , yogunluk sebebiyle geç cevapladım kusura bakmayın...

tekrar belirteyim , bu talepler sadece bende bitmiyor , öncedende anlattım benden sonra birsürü kişiye gidiyor onların değerlendirmesinden geçiyor...
    yani ben talepleri aktarıyorum gerekli kisilere onlar gereğini yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@hanedan35

bölgenizdeki çalısma sürdüğünden kesin bilgi veremiyorum. teknik ekip kısmi kapsama sorunu tespit etmis , sanırım ek antenler kurulacak ancak şuan ödeneğimizde ayıracak bütçe olmadıgından seneye sarkabilir.

@sevimlican

bölgede planlanmıs 3 yeni baz istasyonu var yakında aktif edileceği yazıyor ancak süre bilgisi verilmemiş.

@Asia Eagle

daha önce belirttim ben , elektrik direklerine artık baz istasyonu kurmuyoruz.

"Şişli cami önünde gerçekleşen olayda , Baz istasyonu aldıgı zararla devre dışı kalmış ve bölgede kapsama sorunu baş göstermiştir. 3kişi elektrik direğinde bulunan baz istasyonuna saldırmış , burada bunu istemiyoruz sloganları atmışlardır. Bahsi geçen baz istasyonu kurulumu için belediyeden gerekli izinlerin hepsi alınmış , Btk onaylamış ve baz istasyonu 2011de kurulmuştur. Mobese'den alınan görüntülere göre esnafda destek vermiş ve mahkeme oranın esnafından zararı tahsil etmiştir. Haziran 2012"

@aykutkk

tamam bölgede çalısma yapılıcak , geri bildirim için teşekkürler.

@sevimlican

geri bildirim için teşekkürler.

@Veiny Arm

teşekkürler , talebiniz işleme alınmış gerekli çalısma baslatılmıstır.

@mephasm
    tamam ben gerekli bilgiyi arkadaslarıma ilettim tesekkürler

@byblue01

ilgilenmedi değil , yogunlukdan fırsat bulamadım.
    belirttiğiniz bölgede 3G sinyali yok . fişi takılı değilmiş ne demek anlamadım ...

@aykutkk

geri bildirim için teşekkürler

@recepeker

talebiniz bir hayli uzun oldugu için tek tek cevaplıyamıycam , belirttiğiniz bölgelerde yapılan inceleme sonucu kısmi kapsama sorunları tespit edilmiştir . ilginiz için tesekkürler çalısma yakında baslatılıcak.

@bulentataseven

çalısma sürüyor ilginize teşekkürler

@aykutkk

kardeşim bana niye yalvarıyorsun ? bak ben öncedende belirttim benden sonra birsürü masaya gidiyor bu talepler. Ben sadece bir çalısanım anlatabiliyorum umarım yani iş sadece bende bitmiyor ki. ben gerekli kisilere bildirim sağlarım onlar ilgilenir

Arkadaşlar bu arada , yogunluk sebebiyle geç cevapladım kusura bakmayın...

tekrar belirteyim , bu talepler sadece bende bitmiyor , öncedende anlattım benden sonra birsürü kişiye gidiyor onların değerlendirmesinden geçiyor...
    yani ben talepleri aktarıyorum gerekli kisilere onlar gereğini yapıyorlar.

Bana haber var mı.?

• konuda büyük alıntılar yapmayın lütfen okumayı güçleştiriyor.

@toros rüzgarı

hayır olumlu bir haber yok. önümüzdeki yıllık planlarda sizin orayıda ekliycekler ama...
  • quote:

XpressMusic34
    hocam nasılsın? Ilettiğin birimlerden benim ses problemine bakmışlar mı?

• teşekkür ederim , ses sorunu şuanlık çözülemedi sistemsel bir problem değil , teknik bir sorun var.
  • quote:

konuda büyük alıntılar yapmayın lütfen okumayı güçleştiriyor.

@toros rüzgarı

hayır olumlu bir haber yok. önümüzdeki yıllık planlarda sizin orayıda ekliycekler ama...

Hayırlısıyla o günlere kavuşursak tekrar hortlatırım.Malum Avea var Vf yok :)

• quote:

teşekkür ederim , ses sorunu şuanlık çözülemedi sistemsel bir problem değil , teknik bir sorun var.

teknik bir sorun derken baz istasyonundan kaynaklanan bir sorun mu peki çözüm yolu ne hocam? Geçende telde konuşurken yine devamlı kesiliyordu. Karşı tarafda bende devamlı konuşmalarımızı tekrar etmek zorunda kaldık. Birde kesilme esnasnda haşırt diye kulak tırmalayan parazit sesi geliyor. Farklı telefonlarda da denedim sorun aynı. Arızayı ne zaman düzeltmeyi planlıyorsunuz.

• @toros rüzgarı
    elimden geleni yaptıgıma emin olabilirsin ancak şimdilik bir çözüm üretilemedi , önümüzdeki yıllarda plana alınacakmıs.

@effect68

baz istasyonunda sorun var evet. ne zaman çözülür bilemem , ekipler ilgilenicek geri bildirimde bulunurlar bize , bende yazarım sana. ama arada bir bu konudan hatırlat.
  • quote:

XpressMusic34

Allah razı olsun hocam ilgin çok sağol. Vodafonun senin gibi bir çalışanının kıymetini bilmesi lazım. Diğer operatörlerin çalışanı böyle bir fedakarlıkta bulunmuyorlar başarılarnın devamnı diliyorum.

• teşekkür ederim ilginiz ve iyi dilekleriniz için...

Sizlere bu konuda kötü bir haberim var , ben geçen hafta vodafone'a işten çıkış bildirgemi verdim. yarın son mesaimi yapacağım ve bitecek...
    İşten ayrılma sebebim kesinlikle işten şikayetçi oldugum için değil... Ben İst. anadolu yakasındayım. Hergün avrupa yakasına geçip maslak'a gitmek çok zor oluyor ki ben 1 senedir bu yolu çekiyorum. Sabah evden 5de çıkıyorum ve 9 da baslıyan mesaiye ancak yetişiyorum. aksam ise yine aynı ... 10 11 gibi evde oluyorum ve sabah 5de tekrar işe...
    Ben ögrenciyim , and. teknik meslek lisesi elektronik bölümü haberleşme sistemleri bölümünde okuyorum ve bu sene son senem... Pazartesi günü okul başlıyor , kendime yeni staj yeri bulmam gerekiyor .

Vodafone'da çalışmak iyi bir deneyimdi , iş arkadaslarım ve üstlerim beni çok seviyorlar bunu bilmek bile yetiyor. birçok arkadasım üzüldü işten ayrılacağım için , hatta müdürüm devam etmemi istedi ancak yolumun çok uzun oldugunu ve servis talep ettiğimi kendilerine belirttim ancak servis vermediler maslaktan ümraniye'ye.
    bende napayım mecburen ayrılmak zorunda kaldım işten.

olsun , müdürüm kapımız her zaman açık sana istediğin zaman gel çalış dediler sağolsunlar ancak avrupa yakasına tasınırsam düşünebilirim tekrar vodafone'u...

İlginiz için teşekkür ederim , yarın son kez mesai ye baslıyacağım (aslında hafta sonu tatildi ancak fazla mesai yapacağım)

Tekrar belirteyim , vodafone'da çalısmak büyük bir is deneyimi oldu benim adıma. birsürü çevre edindim , işi daha iyi kavradım ve birsürü yeni şey ögrendim...

Herşey kısmet , Konuya ilginiz için teşekkür ederim.

• senin adına üzüldüm kardeşim. Istanbulda yaşamak çok zor hele insann sevdiği bir işten ayrılması dahada zor yolun açık olsun her şey gönlünce olsun. allah yardımcınsın olsun.

• Senin gelecekte vf'daki yerin muhakkak CEO olmalı.
    Okuyabildiğin en üst yere kadar oku sonra bakarsın Vf veya diğer gsm'lerde CEO olmuş görürüz kısmetse..
    Emeğine sağlık,Okulunda ve Hayatında başarılar...

• xpressmusic34 tüm paylaşımların ve yardımların için teşekkürler....bu arada gider ayak golünü attın galiba....bizim evde 3g sinyali hissedilir derecede arttı bu akşam ...kesin bişeyler yapıldı sayende.....

• Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Konuyu kilitlenmesi için şikayet ettim , sonradan yazanlar cevap alamazlarsa arkamdan vayy bize cevap vermiyor demesinler
    Yine forumdayım bu arada aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz özel mesajdan.
  • Adres: Ankara Aktaş Mah. Mevlana Cad. Toki
    Koordinat: 39,942414, 32,877018
    Problem:
    - İki oda arasında geçişte hat her zaman kesiliyor. (Her iki odada da 2G sinyali iyi) Aynı durum aşağıda sokakta yürürken de oluyor, sanırım iki baz istasyon geçişinde sinyal kaybediyor.
    - 3G sinyali zayıf, bir önceki problem 3G'de de yaşanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.