Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@effect68

kardeş daha sıra gelmedi ki , şuan mesaide değilim zaten , dediğim gibi iş yogunlugu yüzünden biraz gecikicek .

kolay gelsin hocam beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TOROS RÜZGARI

hayır eleman çıkarmıyor. adamlar işi bırakıp gidiyorlar. Neden biliyor musun ? fazla mesai yapmaları istendi , adamlar itiraz etti ve işi bıraktılar (12 kişi)
    bazı insanları anlamak zor , bak ben bir haftada 4 gece mesai yaptım sabahlara kadar müdürüm bana özel bir teşekkür mesajı bile gönderdi , mesaimin ücretini fazlasıyla ödediler.
    bazen işler yogunlasabiliyor , ki global bir şirket bu tür durumlara alışkın olmak gerekiyor...

@effect68

sağolasın kardeş.
  • quote:

@TOROS RÜZGARI

hayır eleman çıkarmıyor. adamlar işi bırakıp gidiyorlar. Neden biliyor musun ? fazla mesai yapmaları istendi , adamlar itiraz etti ve işi bıraktılar (12 kişi)
    bazı insanları anlamak zor , bak ben bir haftada 4 gece mesai yaptım sabahlara kadar müdürüm bana özel bir teşekkür mesajı bile gönderdi , mesaimin ücretini fazlasıyla ödediler.
    bazen işler yogunlasabiliyor , ki global bir şirket bu tür durumlara alışkın olmak gerekiyor...

@effect68

sağolasın kardeş.

Senin gibi çalışkan bir kardeşimizi alnından öpüyorum.
    Allah yar ve yardımcın olsun Burakcığım.

• quote:

@TOROS RÜZGARI

Oh oh, 12 koltuk boşalmış bak orada. Tamam işte şuradan birkaç kişi topla bizden sokuver oraya. :D
  • @TOROS RÜZGARI

teşekkür ederim Allah razı olsun.

@sis651

abi aklımdasın valla , uygun pozisyon oldugunda iletişime gececeğim seninle
    boşalan koltuklar santralist , haberleşme teknikeri, sistem sürekliliği uzmanı vs ...
  • XpressMusic34 iyi aksamlar size daha önce sikayetimi iletmiştim ..

izmir karabaglar ilcesine baglı yeşilyurt semtinde ordu cad bakan bolgede telefonun hucre ekranında vatan yeşilyurt -2 diye degısıyor bazen

sormak ıstedıgım burdan sinyal alsa bile acaba yınede evimde fazla kademe olmuyor bir diş oluyor yada ıkı diş bu bolgedeki calısma bıtıgınde full cekecekmi artık
  • Bugün polonezköye pikniğe gittim....vodafone eziyeti sürüyor bu bölgede.....6.ayda vodafoneforumdan ilettiğimde polonezköyyolu adinda yeni bir baz istasyonu planlandığını söylemişti arkadaşlar ama hiç bir değişiklik yok birde sen bak bakalım dostum.....bölge.....kavacık acarkent polonezköy arası çekmiyor, polonezköy merkezde çekiyor....polonezköy cumhuriyetköy arası piknik alanları çekmiyor......koordinat örnek 41.122762, 29.233718 41.116983,29,227986
  • Istanbul Kadikoy ilcesi Suadiye Mahallesi Bostanci Hayboyu Sokak ve cevresi sinyal cok zayif koordinat bilgisi 40.959808,29.086999 bu cevreye elektrik diregine vs. kesin sart.
  • evet erenköy ethemefendi caddesi üzerindede genel olarak cekmiyor 30 katlı bina bile olan bir yerdeyim sinyal bana gelmiyor galiba :-) mutlka baz istasyonu yapılsın :-(

• Ethemefendi caddesinin tren yolundan Bağdat caddesine uzanan kısmında berbat acilen baz istasyonu lazım....ben bu vodafonu hiç anlamıyorum artık diğer operatörler çatır çatır sorunlu yerlerde elektrik direklerini kullanıyorlar vodafone yer bulamadık izin alamadık diyip duruyor...bu nasıl iş bence planlama ve kiralama kısmında büyük bir başarısızlık söz konusu maalesef kimse kırılmasın gücenmesin...Turkcell'in 2 tane baz diktiği yere sen bir tane koymakta zorlanıyorsan sende bir sorun var arkadaş...bunu 15 yıllık bir aboneniz olarak söylüyorum....hiç uğraşmayıp bizim burada yazdığımız sorunlu adresleri dikkate alsanız bile daha fazla yol alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Ethemefendi caddesinin tren yolundan Bağdat caddesine uzanan kısmında berbat acilen baz istasyonu lazım....ben bu vodafonu hiç anlamıyorum artık diğer operatörler çatır çatır sorunlu yerlerde elektrik direklerini kullanıyorlar vodafone yer bulamadık izin alamadık diyip duruyor...bu nasıl iş bence planlama ve kiralama kısmında büyük bir başarısızlık söz konusu maalesef kimse kırılmasın gücenmesin...Turkcell'in 2 tane baz diktiği yere sen bir tane koymakta zorlanıyorsan sende bir sorun var arkadaş...bunu 15 yıllık bir aboneniz olarak söylüyorum....hiç uğraşmayıp bizim burada yazdığımız sorunlu adresleri dikkate alsanız bile daha fazla yol alırsınız

Ahh bee Uzann olaydı İyiydii,elin gevuruna kaldık

• quote:

@Veiny Arm

net bir süre yok kardeşim

---

İş yogunlugu sebebiyle taleplerinizi incelemekte gecikebilirim , kusura bakmayınız

peki hocam yine de sağolun gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephasm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mephasm

Dağlarda tepelerde çekiyormuş ama gel gör ki

İstanbul - Ümraniye Carrefour civarında çekmiyor arkadaşım. Çalıştığım şirket hemen Carrefour'un arkasında Antrium sitesinin yanıbaşında. Ayrıca etrafımızda Bank Asya, AvivaSA gibi şirketlerin merkez plazaları mevcut, şimdi hatta Vakıfbank da geliyor. Bu nasıl rezalet ki 2. bodrum katta yemekhanede Turkcell full çekerken ben yemeğe telefonumu götürmüyorum, çünkü benimki 3. katta bile zor çekiyor 1-2 diş, bazen hiç çekmiyor.

kardeşim ümraniye telekom'dan itibaren o bölgede küçüksu caddesi , küçüksu caddesi 2 , carrefour avm birsürü baz istasyonu var.

yeni yapılan vakıfbank binasını biliyorum o bölgeyi o bölgelerde sorun olması imkansız gerçekten. heleki 3.kattayım diyorsunuz , o plazalardan daha yüksekte 2 tane baz istasyonu var belirttiğiniz bölgede.

Sistemden kontrol ettik yinede , bir sorun yok o bölgede.

Kontrol ettiğiniz için teşekkür ederim, ancak 1.5 yıldır o binada sorun yaşıyorum, şehir dışındayım şu anda pazartesi günü dönünce net verilerle tekrar rahatsız ederim.

Bahsettiğim bina tam olarak burası:
    https://maps.google.com/maps?q=41.032387,+29.117039&hl=tr&ll=41.032618,29.11709&spn=0.002464,0.004823&sll=41.03246,29.117208&sspn=0.001232,0.002411&t=h&z=18

Merhaba, geç de olsa 1-2 fotoğraf ekliyeyim dedim:

VF "KAPSANMAYAN YER KALMASIN"

Şimdi 1-2 dişe de düşüyor da, arkadaşa düzgün foto çektirene kadar baya vakit kaybettik. Şimdi göreceğiniz gibi bir de 3g meselesi var. 3g hemen hiç çekmiyor. İlginç yanı 5 diş gösterirken kesinlikle Edge'e düşüyor. 3 diş iken 3g :D.

5 de gösterse bir sorun var. Konuşurken gidip geliyor. Bazen birini ararken bağlanması 20 sn sürüyor.

Şirket içinde Turkcell'in iç zımbırtısı takılmıştı, kesin jamming yapıyo deyyuslar :D Şaka bir yana, bu sorunlar yüzünden taahhütlü fırsatlara çekinceli bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephasm -- 12 Eylül 2012; 15:51:34 >

• konuya daha öncede yazmıştım ama yetkili birisi ilgilenmedi

İl: OSMANİYE
    İlçe: MERKEZ
    Bölge: ZORKUN YAYLASI

3G aktif değil sanırım 3G hattı var fişi takılı değilmiş diye duydum şu an 3G kullanamıyorum
  • quote:

Ethemefendi caddesinin tren yolundan Bağdat caddesine uzanan kısmında berbat acilen baz istasyonu lazım....ben bu vodafonu hiç anlamıyorum artık diğer operatörler çatır çatır sorunlu yerlerde elektrik direklerini kullanıyorlar vodafone yer bulamadık izin alamadık diyip duruyor...bu nasıl iş bence planlama ve kiralama kısmında büyük bir başarısızlık söz konusu maalesef kimse kırılmasın gücenmesin...Turkcell'in 2 tane baz diktiği yere sen bir tane koymakta zorlanıyorsan sende bir sorun var arkadaş...bunu 15 yıllık bir aboneniz olarak söylüyorum....hiç uğraşmayıp bizim burada yazdığımız sorunlu adresleri dikkate alsanız bile daha fazla yol alırsınız

Hay ağzınıza dilinize sağlık aynı durumdan bende şikayetciyim ethemefendi caddesinin ortasından (tren yolundan Bağdat caddesine uzanan kısım ) kadar olan kısımda oturuyorum telefon hep kesiliyor dışarıda bile,bir direğe baz istasyonu yapılsın lütfen, zaten ethemefendi caddesinden bağdat caddesine inene kadar her direkte baz istasyonu var topu topu 3 operatör varken hepsimi türkcell ile aveanın =)

• evet o bölgede bütün direklerdeki istasyonlar avea ve turkcellin...aynen ataşehirde olduğu gibi...ataşehir merkez kuzey tarafı mozaik çarşı ve çevresi maalesef direklerde avea ve turkcellin bazı dolu...vodafone gitti parkın içine kule dikti, 1 ay içerisinde şikayet sonucu kaldırdılar kuleyi o gün bugun hiçbir icraat yok...arkadaş bir sürü elektrik direği var neden gider parkın içine dikersin istasyonu...bu da koordinatı bir bakarsınız 40.990945,29.130228

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 12 Eylül 2012; 17:30:18 >
  • quote:

evet o bölgede bütün direklerdeki istasyonlar avea ve turkcellin...aynen ataşehirde olduğu gibi...ataşehir merkez kuzey tarafı mozaik çarşı ve çevresi maalesef direklerde avea ve turkcellin bazı dolu...vodafone gitti parkın içine kule dikti, 1 ay içerisinde şikayet sonucu kaldırdılar kuleyi o gün bugun hiçbir icraat yok...arkadaş bir sürü elektrik direği var neden gider parkın içine dikersin istasyonu...bu da koordinatı bir bakarsınız 40.990945,29.130228

Ama bana göre en şanssız operatör vodafone, avea firması turk telekomla birlesti galiba,artık ilerde turk telekomlularla bedava konusturur internettede avea lılara indirim yapsa herkes aveaya gecer zaten haberlere bile konu olmustu bu durum avea devlet tarafından ayrıcalıklı lstedigi yere baz istasyonu izni alıyor diye devletin elektrik direkleri aveanın :-) Zaten turkcell kaliteliyiz diye bir hayli pahalıya konuşturuyor. bu durumda vodafone un tek caresi baz istasyonlarına yuklenmek .... Ya ben anlamıyorum bu insanları etraftaki baz istasyonlarına karşı çıkıyorlar sonrada turkcell'in 6000 fazladan cekim noktası var diye turkcell e geciyorlar sanki cekim noktası baz istasyonu degilmis gibi...

• 1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No:2 Bahçelievler/ANKARA)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.):Bina içi, açık alanda sıkıntı yok.

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız:Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde alt katlarda hiç çekmiyor.Hep sadece acil aramalar yazıyor.Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz.Belirtmiş olduğum konuma hizmet veren sinyal sağlayıcı(hizmet veren sinyal sağlayıcı 39.932444,32.825075 bu adreste mi?) kurulmuş fakat iskan sorunu nedeniyle hizmete açılmamış.Son durum nedir,iskan sorunu halledilmiş mi?Ayrıcı bölgeyi yakından etkileyen Öğretmen Evi ve Gazi Hastanesi adlı yeni baz istasyonları planları belirtmiş olduğum adrese uzak kalıyor.Kurulsa dahi aynı sorun devam edecektir.Çünkü şu an hizmet veren Bahçelievler adlı baz istasyonu planlanmakta olan baz istasyonlarından daha yakın olsamasına rağmen sinyal seviyesi çok düşük.

Sinyal alınan baz istasyonu:Bahçelievler

Problemin yaşanma sıklığı: Sürekli

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içinde 2G, açık alanda 3G

Cihaz: Sony Ericsson C510i ve Sony Ericsson Xperia Ray

2-)Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.926446,32.830147 (Taşkent Cad. 61/1 Bahçelievler/ANKARA)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Bina içi, açık alanda sıkıntı yok.

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve bodrum katlarında Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde ise en fazla 2 diş çekiyor olmasına rağmen iletişim kuramıyoruz. Bu konuma hizmet veren sinyal sağlayıcısının 75. Sokağa(eski 15.sokak) kurulacaktı, kuruldu mu?

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içinde 2G, açık alanda 3G

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

5-)Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Açık alan

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız:Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz. Belirtmiş olduğum konuma hizmet vermesi planlanan sinyal sağlayıcısının yatırım planındadaymış. Servis sağlayıcısının kurulacağı yer belliyse koordinant bilgisini alabilir miyim?

Bağlantı tipi (2G/3G): 2G

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.914731,32.847897-39.913555,32.854291 arası(Karayolları Genel Müdürlüğü ile Akay Kavşağı arası)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 3G’den 2G’ye dönüşüyor. Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. İletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.935457,32.853765 (Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Civarı)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 3G’den 2G’ye dönüşüyor.

• RECEP ARKADAŞIM SORUNUN BÜYÜK ALLAH YARDIMCIN OLSUN. BU VODAFONE Bİ ATAĞA KALKSA Bİ ÜSTÜNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATSA HARİKA OLACAK TIPKI 2010 OLDUĞU GİBİ GEREK KAPSAMA,GEREK KAMPANYA GEREKSE DE TARİFELER AÇISINDAN HATTA NİKAH MASASI VB REKLAMLAR GİBİ Bİ ATAK LAZIM AMA YOK YOK YOK
  • VODAFONE YENİ BAZ İSTASYONU KURMUŞ ISPARTA MERKEZ MODEREVLER MAHALLESİNDE HEMEN YENİ YAPILAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANINA. O BÖLGE ÇOK SIKINTILIYDI BEN ÜNİVERSİTEDE OKURKEN 4 SENE TALEP ETTİK GELMEDİ ÜNİVERSİTE BİTTİ BİZ ISPARTADAN AYRILDIK VODAFONE İSTASYON DİKTİ. VODAFONE NOKTA ATIŞI YAPMASI LAZIM İNANIN KAPSAMAYA YAPTIĞI YATIRIM %100 GERİ DÖNECEKTİR VE DÖNÜYORDA
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.