Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yöneticiler konunun kilitlenmesini istemediler , bende konu baslıgını ve ilk mesajı değiştirdim.
    aklınıza takılan teknik soruları sorabilirsiniz. ayrıntıları ilk mesaja ekledim.
  • Hocam staj işi zordur bilirim, bende stajda çok zorlanmıştım,umarım eve erken gelebilecegin bir işte çalışırsın bende zorunlu ayrılmıştım umarım sende eve erken gelebilecegin bir iste calısırsın rahat rahat trasını olursun,yolun acık olsun :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağolasın.

ya işte bir sıkıntı yoktu ki benim yolum uzundu otobüsle yoksa bırakmazdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

sağolasın.

hocam xperia sola için vf internet ayarlarını nasıl yapıcaz ? *3636# den istedim geldi fakat desteklenmemektedir dedi.
    manuel yapayım dedim gene olmadı. internet paketi aldım kullanamıyorum yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

sağolasın.

hocam xperia sola için vf internet ayarlarını nasıl yapıcaz ? *3636# den istedim geldi fakat desteklenmemektedir dedi.

Eğer internet paketin varsa elle ayar oluştur. Kullanıcı adı, şifre, apn gibi TÜM BİLGİLERİ boş kaydet. O ayarı kullanırsan internete girer

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

quote:

sağolasın.

Eğer internet paketin varsa elle ayar oluştur. Kullanıcı adı, şifre, apn gibi TÜM BİLGİLERİ boş kaydet. O ayarı kullanırsan internete girer

evet genç avantaj extra dayım. 500 mb internet paketim var. dediğin gibi yapayım
    ekleme apn boş olamaz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 15 Eylül 2012; 20:12:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

quote:

sağolasın.

evet genç avantaj extra dayım. 500 mb internet paketim var. dediğin gibi yapayım
    ekleme apn boş olamaz diyor

O zaman apn ye küçük harflerle internet yazın.

• şikayetler üzerine ataşehir mozaik çarşı bölgesinde çalışma yapılmıştır. "ataşehir barajyolu" ve "kamelya" "kamelya 2" istasyonlarında gerekli güçlendirme işlemleri yapılmış ve talep kapatılmıştır.
  • Hocam Tekirdağ\Çorlu için gelişme varmı ?
    Muhittin mah. sinde vf apt içinde çekmiyor hala
  • quote:

şikayetler üzerine ataşehir mozaik çarşı bölgesinde çalışma yapılmıştır. "ataşehir barajyolu" ve "kamelya" "kamelya 2" istasyonlarında gerekli güçlendirme işlemleri yapılmış ve talep kapatılmıştır.

Vov süper haber yarın gidip test edeyim o bölgeyi bir teşekkürler .....

• Onu bilmem ama vodafove son bi ayda deli gibi istasyon kuruyor ve istasyonlarin heosi trkcell istasyinunun yani ya da bulundugu bina oluo vidafone bence ii gidio

• Hocam ERENKÖY 2 adlı baz istasyonunuda güçlendirirmisiniz ethemefendi caddesinin ortasından sonuna doğru çekmiyor malesef , teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Hocam ERENKÖY 2 adlı baz istasyonunuda güçlendirirmisiniz ethemefendi caddesinin ortasından sonuna doğru çekmiyor malesef , teşekkür ederim.

Erenköy 2 divan pastanesinden tren yoluna çıkan kantarci rıza sokak cevresini kapsıyor size biraz uzak...sizin tarafa yeni bir baz istasyonu lazım

• arkadaslar ben daha önce açıklamayı yaptım hatırlarsanız , sadece sevimlican'ın talebi sonuçlanmış onun haberini aldım yazayım dedim
    diğerleride zamanla sonuçlandıkça bana haber gelir , bende yazarım.
  • Xpressmusic34 saol dostum umarım vodafone senin gibi sonuç odaklı birine yeniden kavuşur

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Hocam ERENKÖY 2 adlı baz istasyonunuda güçlendirirmisiniz ethemefendi caddesinin ortasından sonuna doğru çekmiyor malesef , teşekkür ederim.

Erenköy 2 divan pastanesinden tren yoluna çıkan kantarci rıza sokak cevresini kapsıyor size biraz uzak...sizin tarafa yeni bir baz istasyonu lazım

Vay arkadaş nasıl biliyorsunuz bunları gerçektende öyle =) verdiğiniz cevap için çok teşekkür ediyorum

bu arada ben yinede istersiniz diye konumumuda yazayım : 40.971239,29.073252

Bizim evde yazan baz istasyonunun adı bu malesef evde konuşamıyoruz zaten,dışarı çıkıyoruz bakalım kışın ne olacak . Tekrar teşekkür ederim ...

• Uzaktan çektiği için kapalıda sinyal iyice düşüyordur..bina üstüne kuramıyorlarsa diğer operatörler gibi elektrik direğine kurmaları şart...biraz daha bekleyin bakalım xpresmusic34 ün açtığı dosya henüz açıkmış....vodafoneforumdan da bir daha bildirin koordinatı bence

• aynen vf forumdanda yazın...

bu arada erenköy için talep açıkmış halen , daha sonuçlanmamış. bu arada ben bu aralar biyere çıkamıyorum o yüzden ataşehire yakın birisi mozaik çarşı çevresini denerse iyi olur hani halen sorun varsa belirtiriz tekrar.
  • quote:

aynen vf forumdanda yazın...

bu arada erenköy için talep açıkmış halen , daha sonuçlanmamış. bu arada ben bu aralar biyere çıkamıyorum o yüzden ataşehire yakın birisi mozaik çarşı çevresini denerse iyi olur hani halen sorun varsa belirtiriz tekrar.

Bu aksam test edecektim Ataşehiri ama gidemedim haftasonu bakarım

• tamam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.