slm arkadaşlar pc ye format attım drıverleri yükledim ama ekran kartının.video denetleyicisi ni yüklerken hata veriyor ve pc kapanıyor.açıldıktan sonra yeni donanım bulundu diyor . aygıt yöneticinden bakıyorum ama hala ? işareti var sebebi ne olabilir...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ekran kartının driver cd si varsa sıfırdan kur. yoksa ekran kartının driverini bul sıfırdan indir ve yükle çözüm bu bunu sende tahmin edebiliyosundur. ha ekran kartının markası ne dersen bi çok program var googleden araştır bul indir sorun ortadan kalkacaktır. sorun yapmana gerek yok büyük bi problem değil hallolur.
quote:
Orjinalden alıntı: realromeo79
ekran kartının driver cd si varsa sıfırdan kur. yoksa ekran kartının driverini bul sıfırdan indir ve yükle çözüm bu bunu sende tahmin edebiliyosundur. ha ekran kartının markası ne dersen bi çok program var googleden araştır bul indir sorun ortadan kalkacaktır. sorun yapmana gerek yok büyük bi problem değil hallolur.
teşekkürler bi deneyim
ekran kartının markasını bilmiyorsan everest ultimation die bi program var ondan bakabilirsin ona görede internet güncel driverını indirerek sorununu çözebilrsin...
asus 512 ekran kartı geforce 7300 le
fikri olan varmı yapamadım. (/asus 512 ekran kartı geforce 7300 le ) ekran kartı bu ama ekran kartını tanıyor video denetleyicisinde soru işareti? var bi yardımcı olun
ilgilenen yokmu yardım?????
bios ta midi port açıksa çakışma olabiliri midi poru kapat önce yüklediğin driverı kaldır pc ni kapatıp aç tekrar driverı yükle sorun kalmaz
biosa nasıl girecek fazla bilgim yok bi yardımcı olursan sevinirim
pc de iki tane var video denetleyicisi 1.vga video denetleyicisi onu yükledim onda hata yok. hata olanı sadece (video denetleyicisi) yazıyor. ekran kartını altında resmi koyacam şimdi
resim ekledim ama olmadı bilenler varsa yardımcı olsun yükleyelim
kımse yardım etmiyor valla bilmediğim için size soruyoruz.arkadaşlar video denetleyici ! !!! işaerti oldu bunun ne önemi var bi zararı olurmu bi de her açtığımda video denetleyicisini buluyor yükle diyorum cd sinine takıyorum hata oluşuyor pc kapanıyor yenden başlıyor... bu programı yüklerken kapanıyor. İNTEL(R)829456 EXPRESS CHİPSET FAMİLY BUNU YÜKLERKEN pc kendiliğinden kapanıp açılıyor
derdimim çaresi yokmudur ??
kımse bilmiyormu sorunu ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme