Şimdi Ara

VGA Led ışığı yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sabah CS:GO oynamak için oyuna girdim 40 dakika sonra birden ekranda siyah kırmızı beyaz renklerde düz çizgi çıktı ve bilgisayar kilitlendi. Reset attım görüntü gelmedi daha sonra birkaç kabloyu takıp çıkardım düzeldi. Tekrar oyuna girdim 10 dakika sonra yine aynı şekilde çizgiler çıktı ama bu kez ne yaptıysam da görüntü gelmedi. Ekran kartının yerini değiştirdim RAM yerini değiştirdim SSD kablosunu çıkardım ama aynı sadece RAM'i çıkartınca VGA LED sönüyor DRAM LED yanıyor.

Özellikler:
    Anakart M5A97 EVO R2.0
    İşlemci AMD FX 8350
    Ekran kartı Asus HD7970 DirectCU II
    RAM 8 GB HyperX
    Thermaltake Litepower 700W
    250 GB Kingston SSD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana sanki ekran kartı ısındığından dolayı böyle bir hata veriyor gibi geldi.bilgisayar açıkken ekran kartı fanlarının çalışıp çalışmadığını kontrol edin .Ve oyun esnsaında kaç dereceye kadar çıkıyor ona bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Nightmare** -- 17 Temmuz 2017; 7:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Bana sanki ekran kartı ısındığından dolayı böyle bir hata veriyor gibi geldi.bilgisayar açıkken ekran kartı fanlarının çalışıp çalışmadığını kontrol edin .Ve oyun esnsaında kaç dereceye kadar çıkıyor ona bakın derim

Isındığından olabilir bilemiyorum ekrana görüntü gelmediğinden ısıyı kontrol edemiyorum şuan ama hatırladığım kadarıyla 60 80 arası bir şey oluyordu bir de fanlarda sorun yok çalışıyor

• Bana ekran kartinda sikinti var gibi geldi, baska bir yerde test ekme imkaniniz varsa orada bir deneyin derim. Ve ekran karti takili iken ve takili olmadan pc yi acinca bir fark varmi ne degisiyor .ses vb..

• quote:

Bana ekran kartinda sikinti var gibi geldi, baska bir yerde test ekme imkaniniz varsa orada bir deneyin derim. Ve ekran karti takili iken ve takili olmadan pc yi acinca bir fark varmi ne degisiyor .ses vb..

Ekran kartını çıkarınca VGA Led yine yanıyor ama başka bir ekran kartı denediğimde çalışmıştı görüntü geliyordu ışık da yanmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: on_ur_

quote:

Bana ekran kartinda sikinti var gibi geldi, baska bir yerde test ekme imkaniniz varsa orada bir deneyin derim. Ve ekran karti takili iken ve takili olmadan pc yi acinca bir fark varmi ne degisiyor .ses vb..

Ekran kartını çıkarınca VGA Led yine yanıyor ama başka bir ekran kartı denediğimde çalışmıştı görüntü geliyordu ışık da yanmıyordu

Yani ekran karti bozulmus. Acaba overclock yaptinizmi bende zamaninda kartin sinirlarini denemek icin oc yapmistim oyunda benzer cizgiler ve grafiklerde bozulma olmustu biraz daha zorlayinca kart elimde kalmisti:). Belki firinlama islemi yaparsanir calisir soğuk lehim yada lehim yerleri çıkmış olabilir vs.. .Yada bu işi bilen iyi bir elektronikciye gidin belki o tamir eder karti.

• quote:

quote:

quote:

Yani ekran karti bozulmus. Acaba overclock yaptinizmi bende zamaninda kartin sinirlarini denemek icin oc yapmistim oyunda benzer cizgiler ve grafiklerde bozulma olmustu biraz daha zorlayinca kart elimde kalmisti:). Belki firinlama islemi yaparsanir calisir soğuk lehim yada lehim yerleri çıkmış olabilir vs.. .Yada bu işi bilen iyi bir elektronikciye gidin belki o tamir eder karti.

Overclock yapmadım. En iyisi birisine gösteriyim kartı daha fazla bozmadan. İlgilendiğiniz için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Overclock yapmadım. En iyisi birisine gösteriyim kartı daha fazla bozmadan. İlgilendiğiniz için teşekkürler

Ne demek. karti eğer yaptirirsaniz sorun neyden dolayi kaynaklandigni buraya yazarsaniz ben ve bu durumu yasamis birileri faydalanir konudan. kolay gelsin iyi günler

• Aynı sorunu bugün ben yaşıyorum, arkadaşa çözünce yaz demişsiniz ama uğramamış bi daha naptı acaba ulaşabilir miyiz bi şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.