Şimdi Ara

VGA Monitöre Uydu Alıcılı Android TV BOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Böyle bir ürünhttp://www.alibaba.com/product-detail/Private-Mould-Design-Dual-Core-Google_1664293853.html?s=p var. Aslında interneti bağlar tv yo vs ile apk larla yükler izlerim odamda sıkıntı değil. Ama uydu alıcısı bağlamak daha çok işimi görür. Araştırdım baya da eski forum bilgileri mevcut. 2014 yılına dahil böyle bir ürün var mı :)

• aynı düşüncenin bende içerisindeyim vga cıkışlı uydu alıcısı neden üretmiyorlar neden bulunamıyor anlamış değilim 50 tl ye hdmi çıkışa sahip uydu alıcıları varken neden vga cıkıçlı uydu alıcısı üretilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Arkadaşlar iyi günler. Böyle bir ürünhttp://www.alibaba.com/product-detail/Private-Mould-Design-Dual-Core-Google_1664293853.html?s=p var. Aslında interneti bağlar tv yo vs ile apk larla yükler izlerim odamda sıkıntı değil. Ama uydu alıcısı bağlamak daha çok işimi görür. Araştırdım baya da eski forum bilgileri mevcut. 2014 yılına dahil böyle bir ürün var mı :)

aliexpress den hdmı vga convertor 8 dolar civarına alınır..birde hdmi çıkışlı mini uydu alıcısı alınır keyifle tv izlenir..
    dipnot: monitörünüzün en azından 1366*768 olması lazım..
    ben kendi evimde kızımın odasında kullanıyorum..isteyen varsa fazlalık aldığım vga çeviriciyi yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknologs T kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba

bnm evde eski crt monitor var 1280x1024 ve uydu alicisi var ikiside kenarda duruyor canakda var ama uydunun sadece scart girisi var. yeni uydumda hdmi cikisi var. sindik ben dediginiz donusturucuyu aksam ise yararmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzülme hdmi to vga converter box var bidenede bundan alen iş bitiye hedayesi 49 usd diğer andoroid makinada 50 usd aç devlet tesbit ederse bu cihazları yüzde yüzde onlar gümrük kdv ötv ftv ctv mtv ne varsa eklerler

gümrük bedeli müşavirlik ücreti felan ardiye ücreti depo kirası derken sana 900 usd civarına gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.