Merhabalar İşyerimizde masaüstü bilgisayara bağlı bir kamera kayıt cihazı var ve bu arkadaş için ayrıca monitor almayıp(hem yer hemde maddi tasarruf için) onu var olan lcd tv ve masaüstü bilgisayarın ekranından kontrol ediyoruz Lcdd de sıkıntı yok hdmi ile direk kontrol edebiliyoruz. Bu işlem için de VGA switch kullanıyorum ancak geçenlerde 'Abi bu monitöre bişey oldu ekran cızırtı yapıyo valla bişey yapmadık' şeklinde bilgilendirildim. Bağlantıları kontrol ettim bi sıkıntı yok ama görüntü hakikaten cızır cızır bide monitör küçülmüş. Hemen bi Monitör siparişi verdim sorun monitördedir diye yeni geleni bağladığımızda ise görüntü tabiki diğerine göre çok daha başarılı ama hala az da olsa cızırtı var ve görüntü çok net değil. burdan benim çözümüm sorunun switch te olduğuna yönelk ama uzman bir arkadaşın da görüşlerine saygı duyar dediğini yaparım. Sorun switch te ise önerebileceğiniz marka model var mı, daha uzun ömürlü bir sistem kurabilmek için ne yapmak gerekir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme