Şimdi Ara

VGN-FW31ZJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dizüstü almayı düşünüyorum, SONY VGN-FW31ZJ ürününü önerir misiniz? yorumlarınızı rica edebilir miyim.. veya kendi önerdiğiniz ürünler varsa yazabilir misiniz...

uzun süre kullanmak istiyorum, grafiksel olarakta hız olarakta sorun çıkarmasın ısınma sorunuda olmasın istiyorum.. max fiyat:4bin lira

• quote:

Orjinalden alıntı: sevenler12

Arkadaşlar;

dizüstü almayı düşünüyorum, SONY VGN-FW31ZJ ürününü önerir misiniz? yorumlarınızı rica edebilir miyim.. veya kendi önerdiğiniz ürünler varsa yazabilir misiniz...

uzun süre kullanmak istiyorum, grafiksel olarakta hız olarakta sorun çıkarmasın ısınma sorunuda olmasın istiyorum.. max fiyat:4bin lira

arkadaşım 4000 TL vereceksen 4200 RPM devirli hard diskli bir bilgisayara 3500 TL verilmez yazık. bence Apple Macbook pro al. şimdi kampanyası var.ekran kalitesi, işletim sistemi hızlılığı avantajı cabası.

eğer grafik kartı kaliteli olsun diyorsan ses çıkışı hoparlör kalitesi,soğutması kuvvetli 3600 TL ye bulursan Toshiba Qosmio al.X300 modeli bulabilirsen.

bir dizüstüne 4000Tl vermek gibi bir hovardalığın varsa Sony e harcama yazık edersin.yani bu modeline.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite P755-10J
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.