dizüstü almayı düşünüyorum, SONY VGN-FW31ZJ ürününü önerir misiniz? yorumlarınızı rica edebilir miyim.. veya kendi önerdiğiniz ürünler varsa yazabilir misiniz...
uzun süre kullanmak istiyorum, grafiksel olarakta hız olarakta sorun çıkarmasın ısınma sorunuda olmasın istiyorum.. max fiyat:4bin lira
quote:
Orjinalden alıntı: sevenler12
Arkadaşlar;
dizüstü almayı düşünüyorum, SONY VGN-FW31ZJ ürününü önerir misiniz? yorumlarınızı rica edebilir miyim.. veya kendi önerdiğiniz ürünler varsa yazabilir misiniz...
uzun süre kullanmak istiyorum, grafiksel olarakta hız olarakta sorun çıkarmasın ısınma sorunuda olmasın istiyorum.. max fiyat:4bin lira
arkadaşım 4000 TL vereceksen 4200 RPM devirli hard diskli bir bilgisayara 3500 TL verilmez yazık. bence Apple Macbook pro al. şimdi kampanyası var.ekran kalitesi, işletim sistemi hızlılığı avantajı cabası.
eğer grafik kartı kaliteli olsun diyorsan ses çıkışı hoparlör kalitesi,soğutması kuvvetli 3600 TL ye bulursan Toshiba Qosmio al.X300 modeli bulabilirsen.
bir dizüstüne 4000Tl vermek gibi bir hovardalığın varsa Sony e harcama yazık edersin.yani bu modeline.