Şimdi Ara

VGN-FW5ZTF Sony Vaio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi aile büyüğünden bu bilgisayarı alacağım metro 2033'ü denedim directx9 da normal ayarlarda kasmadan oynatıyor. Daha yüksek ayar için ekran kartından kaybediyorum sanırım...

özellikleri

Intel (R) Core (TM) 2 Duo Cpu T9600@2.80 Ghz(bunun hakkında bilgim yok)

8 GB ram ddr2(gördüğüm kadarıyla hiç bir işe yaramıyor)

Ati mobility Radeon hd 4650 1gb(düşük bi ekran kartı farkındayım)

Son çıkan oyunları full ayarda olmasada oynamak istiyorum. Call of duty black ops-need for speed hot pursuit-medal of honor vs vs oyunlarda durum ne olur dersiniz? Sanırım bu oyunlar metro 2033 kadar sistem istemiyor olması lazım umarım yanılmıyorumdur...

8 Ay önce 4.5milyara alınmış bilgisayar şuan 2.5milyar civarında ben ise 1.2 milyara alacağım tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 21 Kasım 2010; 1:33:48 >

• 900 TL ver zarar etmezsin 300 TL yede pili yenilersin 3 yil keyfini surersin.
  • Sanmıyorum 900 tlye alabileceğimi anca 1.2ye kadar indirebildim bilgisayarda tek bir çizik yok bluray sürücüsü felan var benim gözüme güzel gözüktü... Evet yokmu başka yorum yapacak ona göre hareket edicem:S Bu arada yorum için sağol 3 yıl götürse beni ne ala:)
  • vaio iyidir.Ama onda 8 gb ram yoktur. ana kartının kapasitesi o kadar olabilir ama uzerinde 8 gb ram olacağını sanmıyorum. 500 tl daha verip i3 ya da i5 işlemcilisinin sıfırını alabilirsin.1200 e de alsan zarar etmessin. sony kaliteden ödün vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

vaio iyidir.Ama onda 8 gb ram yoktur. ana kartının kapasitesi o kadar olabilir ama uzerinde 8 gb ram olacağını sanmıyorum. 500 tl daha verip i3 ya da i5 işlemcilisinin sıfırını alabilirsin.1200 e de alsan zarar etmessin. sony kaliteden ödün vermez.

hakkatten. 8 GB rami var. Ekran büyük, çözünürlükte iyi.
  • Yani alın diyorsunuz? İşlemcim çokmu kötü? malesef 500tl daha fazlasını veremem keşke imkanım olsada versem bunuda tanıdık diye ayarlamaya çalışıyoruz...

Bununla ben metro 2033 normal ayarlarda kasmadan oynadım (şarj aleti takılı değildi takılı olmayınca kasma oluyormuş galiba olmadı öle bişi)

Evet 8 gb ram var ama şarj aletinin takılı olmamasındanmıdır nedir ben bi etkisini görmedim oyunu high yaptığımda lag oluşuyordu yani kasıyordu:S
  • yok işlemcin çok iyi. Laptopta bir sorun yoksa alabilirsin (kasada kırık çatlak vb.)Zaten akraban galiba.sana yamuk yapacak hali yoktur.O bilgisayarın ekran görüntüsü çok iyidir.Bütün işlerini zevkle yaparsın.Tabi hangi oyunları oynamak istiyorsan al bi dene.Daha olmadı ileride ekran kartını değiştirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı değiştirilebiliyormu? Laptoplarda değiştirilemiyor diye biliyordum ben... Değiştirilebiliyorsa ne ala buluruz bi çaresini:) Evet aldım baktım bi 1 saat bilgisayara hiçbir çizik,kırık,dökük yok aksine dizaynı çok hoşuma gitti... Bir tek ekran kartından memnun kalmadım hd 4650. Ne olurdu sanki bu 5650 olsaydı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Ekran kartı değiştirilebiliyormu? Laptoplarda değiştirilemiyor diye biliyordum ben... Değiştirilebiliyorsa ne ala buluruz bi çaresini:) Evet aldım baktım bi 1 saat bilgisayara hiçbir çizik,kırık,dökük yok aksine dizaynı çok hoşuma gitti... Bir tek ekran kartından memnun kalmadım hd 4650. Ne olurdu sanki bu 5650 olsaydı:D

@, afsdfas

Bu cihaz piyasaya çıktığında iyi idi fakat şimdi çok daha iyileri var, fakat onlarında iyileri zaten hazır günü geldikçe piyasaya verecekler hayat böyle devam edip gidecek.

- Yönleri Hard Disk 5400

- Ekran kartı (Değişirse 250 Dolar masraf ister.)

- X-Black Ekran yüzeyi parlama ve yansıma yapıyor

- Kesinlilkle Pil sorunun olacak (Bu gün için 300 TL)

- Vaiolarda eskisi gibi kalite yok artık, marka satıyor Sony

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Ekran kartı değiştirilebiliyormu? Laptoplarda değiştirilemiyor diye biliyordum ben... Değiştirilebiliyorsa ne ala buluruz bi çaresini:) Evet aldım baktım bi 1 saat bilgisayara hiçbir çizik,kırık,dökük yok aksine dizaynı çok hoşuma gitti... Bir tek ekran kartından memnun kalmadım hd 4650. Ne olurdu sanki bu 5650 olsaydı:D

ekran kartının driverını güncelle. o kadar eski bir kart değil. yine bircok oyunu oynatması lazım. oyunların sistem gereksinimlerine bak. en düşük ne istiyorlar.ona göre karar verirsin.
  • Bilmiyorum ya çok kararsız kaldım:D oyunları açıyor ya ama normal ayarlarda sıkmadan oynatıyor... Ben hala pilin neden sorun olacağını anlamadım. Bu sorun her bilgisayarda oluyordur heralde... Şeklide çok hoşuma gitmişti halbuki ama üstteki yorum tereddüte düşürdü beni:) aslında ucuzada alıorum ama biraz daha bekleyip 2-3 ay kadar sonra başka bilgisayrmı alsam...

Şuan Elimde Toshiba Satellite var ama ekran kartı oyun için değilmiş 2005 oyunlarını bile zor oynatıyor bi nevi 2milyarı çöpe attım aynı hataya düşmek istemiyorum... Oyüzdende bu kadar soru sordum kusuruma bakmayın... Eğer bunu 1milyara satabilirsem peşin farklı bilgisayarda almaya çalışabilirim hayırlısı bakalım...
  • Zaten elinde laptobun varmış. Boşver o zaman. Bekle ileride yeni ekran kartlı samsunglardan alırsın bi tane.Kampanyalı bi şeyler bulursun.Acele etme.Ama bütün laptopların pili 3. yıldan sonra yavas yavas süresi azalmaya baslar.Kullanmana bağlı olarak.
  • Varda işime yaramıyor oyun oynamayı seven bir insanım o yüzden başka almak istedim... Bakalım elimdekini satabilirsem forumda monster bilgisayarla ilgili konu var orasıda ilgimi çekti ondanda alabilirim bilgisayarın şekli özellikleride çok hoşuma gitti...

İnan bilgisayar almak benim için çok zor nerden baksan 2 haftadır araştırıyorum napsam napsam diye yok kafa bir milyon oldu:) hangi markaya baksam sorun sorun sorun allah yardımcım olsun:)) Alacağım bilgisayarda beni bi 4-5 yıl götürmeli her sene her senede değiştiremem bakalım ya nolacak...

Buraya vs masaüstü bileşenleri,laptoplar için nerden baksanız 10 konu açmışımdır sağolun yardımlarınızı eksik etmediniz size göre kendimi yönlendiriyorum emin olun yeterince faydalı oluyorsunuz
  • Siz 2 haftadır BİLGİSAYAR bakıyorsunuz ben de haziran ayından bu yana.Benim de Sony aşkım fw serisini görünce başladı.yaaa inanırmısınız ben oyun oynamayı severim AMA aşırıya kaçmamak kaydıyla tabiki.önce packard bell alacaktım sonra toshiba ve digerleri derken f serisi beni cezbetti.kasası gri renkli f13m1e/h serisi yeni çıktı.nasib olursa aralık ocak ayında fiyatı düşerse alacagım.
  • Bana sorarsan bu fiyata bu laptopu kaçırma derim olurda ilerde satmaya kalkarsan her türlü 1000-1200 civarı rahat satarsın. Genede tercih senin..
  • Ya banada ucuz geldi ama oyun konusunda sanki sıkıntı çıkarıcak gibi çünkü ben oyun oynamayı seven bir insanım. Bilgisayar ekranı şekli vs o kadar güzelki beni çekmedi desem yalan olur... 1 tane oyun deneme fırsatım oldu şarj aleti takılı değilken metro 2033(şuanki en çok sistem isteyen oyunmuş sanırım) direct x 9da normal ayarlarda kasmadan oynattı high yapınca kasıyordu... Yani direct 9un high de kasıyorsa bunun direct x 10u var 11 i var çokta geriden gelmek istemiyorum daha doğrusu sıkıntı yaşamak istemiyorum... 1 milyar çok ucuza geliyor bilgisayar doğru düzgün kullanılmamış adamda 2 tane var ve 1ini satıyor...

@Modesit ya benim son 2 haftadır arama sebebim elimdeki bilgisayardan nefret etmiş olmamdır çünkü ben şuan elimdeki bilgisayara 2.3 milyar para verdim ve paramı çöpe atmış gibi hissediyorum kesinlikle oyun oynatmıyor 2004-2005 senesinin oyunlarını anca low detayda oynatıyor siz siz olun sakın evkura gitmeyin... değiştirmek için gittiğimde ise bu bilgisayar crysisi bile oynatır diyorlar adamların zerre bilgisi yok... O kadar pişmanımki anlatamam size ama bilgisayarı hep kötülemiyeyim şekli çok güzel ve zerre bozulma olmadı 1 senedir kullanıyorum(oyun oynama dışında) ve hala borcunu ödüyorum artık gına geldi bende oynamak istiyorum oyun ya :D 1 sene dile kolay 1 sene adam gibi oyun oynamadan geçirdim ve buna yeter demek istiyorum...

2 haftadır hertürlü markayı araştırıyorum ama hepside sorunlu diye yorumlar görüyorum ve kafamı çok karıştırıyorlar ne yapacağımı inanın bilmiyorum o kadar karıştıki kafam anlatamam... Mesela şimdide 3-4 ay bekleyip monster bilgisayar var acayip ilgimi çekti çok dönek bir insanım kararsızlığımıda buradan anlayabilirsiniz zaten:S

Derdimi anlatırken kötü yazım hataları kullanmış olabilirim affola...

• Eğer oyun içinse 1200tl az para değil.PB'nin i5 460m + 5650 ekran kartlı modeli satılıyor bu civarda 1300'dü sanırım ve sıfır.Sony bile olsa oyun oynamak istiyorsanız + ileriye dönük olsun istiyorsanız monster veya 5730 ekran kartlı herhangi bir cihaza bakabilirsiniz.
  • bence kaçırma derim o parya. 1.200 e alabılıyorsan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

bence kaçırma derim o parya. 1.200 e alabılıyorsan al.

Evet o laptop güzel de arkadas sırf oyun için bilgisayar istiyo. Daha iyi bi ekran kartlı birsey lasım. Ama bence oyunlara ilgisi devam edecekse masaüstü toplasın bi tane.İleride değiştirmek zorunda kalmaz.Bi ekran kartı yeniler o kadar.Süper oyun oynar.Gerile gerile..... 19 inç de bi monitör ohh.. kebap :))
  • bu bılgısayarı almıyorsa ben almayı düşünebilirim yani :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.