Şimdi Ara

VIA V5 - ZENFONE 5 (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan Casper VIA V5 kullanıyorum. ASUS Zenfone 5 'e heves ettim tasarımını beğendim için Casper VIA V5 'i mi satışa koydum. İki telefonu karşılaştırdım sizlerede bir kaç sorum olacak. Aşağıda birbirinden farklı olan teknik özelliklerini karşılaştırdım. Pek oyun oynayan birisi değilim. Sizce hangi telefondan daha iyi performans alırım ve CASPER 'in 16 MP kamerası ile ASUS 'un 8 MP kamerası arasında ne farklar var hangisi daha iyidir ?

Çipset
    VIA V5: MediaTek MT6582
    ZENFONE 5:Intel Clover Trail+ Atom Z2580

İşlemci hızı ve türü
    VIA V5: 1,3 GHz ARM Cortex-A7
    ZENFONE 5:2 GHz Saltwell x86

RAM
    VIA V5: 1 GB LPDDR2
    ZENFONE 5: 2 GB LPDDR2

Ekran Kartı
    VIA V5: 500 MHz ARM Mali-400MP2
    ZENFONE 5: 533 MHz PowerVR SGX544MP2

İşlemci sayısı
    VIA V5: Dört
    ZENFONE 5: Çift

Kamera Çözünürlük
    VIA V5: 13 MP
    ZENFONE 5: 8 MP

• Kardeşim sana şöyle söyleyeyim ortalama 1.5 aydır Zen5 kullanıyorum memnunumda tek ekşisi batarya 1 günü anca çıkarıyor

Senin soruna gelecek olursak kardeşim Via5 inceledim güzel cihaz ama fiyat birazcık pahalıydı Artılarına gelirsek Kamerası ve Ekranı Zen5 den birazcık önde ama geri kalan özelliği boş bana kalırsa kullanabildin kadar kullan sat veya kullanmayacağım diyorsan zarar etmeden satmaya veya takasa bak

Bu arada Zen5 in işlemci 1.6ghz ayrıca sanal olarak 4 cekirdek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Z5'i almak için dün Teknosaya gittim. Teşhirde Casper V5' i de görünce birden kararsız kaldım. İkisini uzun süre inceledim. V5' i çok beğendim, metal kasasıyla çok klas duruyor. Daha kibar boyutlarda ve daha ince. Zen 5'in yapısı da kaliteli ama V5'in yanında basit duruyor. Casper V5 2 gb ram olsaydı 100 TL daha verip kesinlikle onu alacaktım. Sonuç olarak Z 5 'i alıp çıktım. Sen de almışsın madem kullan V5'i bence ben olsam satmazdım.
  • Konuyu açalı aylar olmuş deneyimlerimi paylaşayım;
    Casper VIA V5 'i kimseye önermiyorum. Telefon cebimde yamulmuştu ayriyeten kamerasından memnun değildim.
    ASUS Zenfone 5 'i Asus fanı olduğum için almak istiyordum tasarımıda hoşuma gitmişti açıkcası fakat titiz kullanmama rağmen telefonda hoparlör patlaması, karşıya cızırtılı ses gitmesi gibi problemler yaşadım. Garanti tüm problemlerle ilgilendi gerekli onarımları yaparak bana gönderdi garantisinden memnun kaldım ayriyeten devamlı güncellemeler yaparak cihaza eskidi havası vermemeleride güzel. İkisi arasında kalan olursa ki hiç sanmıyorum, Zenfone 5 'i öneriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.