Şimdi Ara

VİALAND İkinci Bilet Hediye !!! GNCTRKCLL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaiçi ya da haftasonu 2.seans giden oldu mu hiç ? Nasıl oluyor ortam,çok kalabalık mı ? Öğlen güneşinde çekilmez diye tahmin ediyorum ama 3-4 saat yeterli olacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addostylo

Arkadaşlar merhaba, ben hafta içi gitmeyi planlıyorum bu kampanyadan yararlanarak. Arkadaşımla beraber gidicem fakat kardeşimin gnctrkcll şifresini alıp gidicem, yani orda yanımda telefon olmazsa sorun olur mu sadece şifreyi söyleyerek yararlanabiliyor muyuz? Giden arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi?

Gişede şifreyi söyleyerek indirimli bilet alınıyor.
  • -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Fastpass almaya değer bi yer mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    konuyu.açan arkadaş, kusura bakma baya andık seni, özellikle rollercoster- nefeskesende, yok böyle bir duygu, kendi kendimize küfrettik nerden bulaştık biz bu işe diye
    viking ve adalet de ayrı güzeldi, 360a cesaret edemedik, çok farklı duygular bunlar, herkesin ölmeden önce yaşaması gerekır
    aman diyim, düşüş korkunuz varsa, o trene kesinlikle binmeyin, giden bilir o aşağıdaki göl, karşıdaki tepeler gözümün önünde dönmeye başladı, dünyam kaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

Hocam insanlarin tepede kaldigi gun oradaydim, gecen sene kurban bayraminda idi, fakat o buyuk rollen coster degildi, buyuk rollen coster kalsa emin ol kimse kendi imkani Ile inemez ordan.

ben bunu yeni gördüm, binmeden önce görseydim kesin binmezdim, yerden 100 metre yüksekte ters asılı kalmak

• iftardan sonra çok kalabalık olur mu? malum 3 saat süre veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

konuyu.açan arkadaş, kusura bakma baya andık seni, özellikle rollercoster- nefeskesende, yok böyle bir duygu, kendi kendimize küfrettik nerden bulaştık biz bu işe diye
    viking ve adalet de ayrı güzeldi, 360a cesaret edemedik, çok farklı duygular bunlar, herkesin ölmeden önce yaşaması gerekır
    aman diyim, düşüş korkunuz varsa, o trene kesinlikle binmeyin, giden bilir o aşağıdaki göl, karşıdaki tepeler gözümün önünde dönmeye başladı, dünyam kaydı

Güldürdün hocam. Arada adrenalin iyidir.

• quote:

İnanılmaz bir heyecandı yok böyle bir şey, tek parça eve döndüm ya Allahıma şükürler olsun. Yalnız 360 a binmek sağlam irade ister. Bizde yemedi açıkçası :)

olm mahmut nefeskesene bir daha binecektik benim hevesim kursağımda kaldı. tabancalı oyuna boşuna bindik 2 maymun vuracağız diye parmağım uyuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

iftardan sonra çok kalabalık olur mu? malum 3 saat süre veriliyor

bugün hiç kalabalık yoktu, en fazla 10 dk bekledik , ama biz 9 seansına girdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Güldürdün hocam. Arada adrenalin iyidir.

kendim yazılımcıyım , o treni de yazılım kontrol ediyor, ilk defa bir yazılımcıya küfrettim
    ben trene binmeden önce yukardan aşağıya serbest düşüş yapacak zannediyorum , ama aşağı inerken gaz verdi orda namussuz

• Offf diyorum, bu aralar gitmeyi düşünürken iyi denk geldi. Teşekkür ettim : )
  • 2.seans a girdiğimizde 1 bilet 15 liraya mı gelmiş oluyor ?
  • Çarşamba günü 12'de kapıdayım. Hakkınızı helal edin, yükseklik korkusu var ama kız arkadaşım bir şey olmaz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

2.seans a girdiğimizde 1 bilet 15 liraya mı gelmiş oluyor ?

bunu ben de merak ediyorum. ve süre yetiyor mu herşeye binmek için?
  • Gittim, kullandım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

İlk notlar :

-Yemek için dışarıya çıkmanızı tavsiye ederim. Hem biraz soluklanırsınız, hem de daha cazip olur. Özel ışıkta okunabilecek, derinizde iz yapmayan bir mühür vuruluyor çıkarken. 2 kez giriş çıkış izniniz var, ancak sayı sorgulanmadığı için istediğiniz kadar girip çıkabilirsiniz.
    -Mümkünse parkın ilk açıldığı vakitler gidin, daha az sıra oluyor. Bazı ekipmanlar 13.00 gibi açılsa da, beklemeye değer.
    -Sıkılmamaya çalışın, eğlencenize bakın, sevdiğiniz şeylere aralıklı olarak tekrar tekrar binin.
    -Korkacağınızı düşündüğünüz ekipmanlara binmeyin (360, Nefeskesen ve Adalet Kulesi bunların başlıcaları); ama Maceraperest'e binerek bu korkularınızı yenebilirsiniz!)
    -Yanınıza ağır şeyler almayın, özellikle çantaları birçok ekipmana binerken çıkartıyorlar. Spor kıyafetle gidin.

Gelelim benim ayrıntılı olarak ele aldığım naçizane tavsiyelerime :

-Yemek, yol, harcamalar derken toplamda iki kişi için (şifreyle birlikte gitseniz bile) en az 100 TL'yi gözden çıkarın. Genç arkadaşlar, yanında götüreceği kız arkadaşıyla sorun yaşamasın sonra

-Viking'e binmeden kesinlikle dönmeyin. Ayrıca hava sıcaklaştıkça Viking'de ıslanın, satılan yağmurluklara para verip almayın. Güneşte zaten kuruyorsunuz. Çok isterseniz 1 TL'ye kurutma cihazları var, kapitalizm işte. Çok çeşitli imkânları, sizlere para ile sunuyor ve satın almanızı sağlıyor.

-Çılgın Nehir'den bir çılgınlık beklemeyin, bir doğa gezisine çıkmış gibi hissedeceksiniz. Dönen bir salda derede sürüklenmek oldukça keyifli. Ama sal bazen su alıyor. Islanmamaya dikkat!

-360'a korku sorunu yaşayanlar binmesin. Geçen defa 1 saat boyunca teknik sorun nedeniyle boş çalıştırıldı. Önleminizi ona göre alın. Ben binmedim, belki de çok şey kaybettim bilmiyorum.

-Özellikle Nefeskesen (kırmızı olan) hız tutkunları için birebir! 40 saniye sürüyor ve 110 km/h'ya ulaşıyor. Maceraperest (sarı olan) öyle değil, 1 dakika sürüyor ve 80 km/h'ya ulaşıyor. İkisi de oldukça eğlenceli! ama Nefeskesen'e korku sorunu yaşıyorsanız bir daha binmek istemeyebilirsiniz. Maceraperest defalarca binmek isteyeceğiniz, oldukça eğlenceli ve bindikçe korku sorununu aşacağınız bir uygulama. Mutlaka binin, bindirin!

-Fatih'in Rüyası'na siyasi görüşünüz ne olursa olsun ön yargılı yaklaşmayın, içeriğinde sizi rahatsız edebilecek unsurlar olabilir, olsun. Dizaynı fena değil, herkes görmeli.

-Zindan'dan korku dolu bir tünel beklemeyin. Günün sıcaklığına karşı klimalı olan bir yer, serinlemek için bile girilebilir. Tek korkunç yanı karanlık olması, varın gerisini siz düşünün. Kadavradan sadece çocuklar korkar herhalde. Safari Tüneli de aynı şekilde, elinizde bir silah ile atari oynuyorsunuz sadece.

-Çocukların özel alanı haricindeki ekipmanlara "Bu çocuk şeyidir" deyip geçmeyin. 4D Sünger Bob filmi bile oldukça heyecanlı. Orta yaştaki insanların bile zevk alabileceği bir şey.

Son olarak, Adalet Kulesi'ne nefes sorunu yaşandığı için binmedim. Benim kaçırdığım uygulamalardan birisi. Bir kulenin çok yükseğine çıkarılıyorsunuz ve birden aşağı düşüyorsunuz. Çıkan herkes "pişmanım" dediği için binmedim. Sonra sıra gelmedi zaten. Siz denemelisiniz.

Giden arkadaşlar, yorumlarınızı bekleriz

• Revolucionist R kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel yorumlamışsınız, ağzınıza sağlık.

Ben de bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum, hem kampanyadan yararlanırım hem de güzel bir gün geçer.

Merak ettiğim ramazan ayında bile çok kalabalık olur mu?
    Özellikle ramazanda haftasonu giden arkadaşların bu konuda tecrübesi nedir?
    Büyük makinaların başında yaklaşık ne kadar bekleme olabilir?
  • Pazar günü gidecekler olanlar tavsiyelerim;

Yanınıza 1tl lik yagmurluk alın, oksa ordan 4-5 tl ye almak zorunda kalırsınız,

Sabah 9-10 gibi gidip, ilk açıldığında içeri girin,

ilk olarak su kayağına gidip, üst üstte 2-3 kere binin, çünkü sonra biha binemeyeceksiniz, aşırı sıra oluyor

sonra adalet kulesine 2 kere binin ,

sonra maceraperest te üst üste 3 kere binin,

En çok sıra bu 3ünde oluyor,

Eğer bun 3 üne öğlene kadar 2 şer defa binemezseniz , sonrasında her birinde 45er dakka sıra beklemek sorunda kalırsınız,

bu 3 üne bindikten sonra nefeskesen ve 360'a 2 şer kere binin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami61off

Vialand bu sene hiç para toplayamadı.Yağmur,dolu,kar şimdide ramazan derken iflas etti.Geçen sene ne kadar cimriydiler anlatamam.Bir kere bile kampanya yapmadılar o kadar bekledim.Resmen ahım tuttu.Bu sene 2. kezyüzde 50 indirim kampanyası ama bu seferde ben gitmicem

Harbi süpermiş he araba olaydı gidilirdi 21:00 24:00 seansına. 7 gibi gir sinemanı izle 9 da çık yemegi ye 15 dakikada sonra koş iyi olurdu.

Tutmadığını nerden çıkardın 16 Haziranda 14 kişilik arkadaş grubuyla Vialand a gittik. Sadece Sabah erken gittiğimiz için Nefes kesende hiç sıra beklemeden 4 kere bindik. Saat 12 den sonra vialand'ın yarısı araptı. neredeyse tüm ünitelerde kuyruk vardı kiminde 15 dk kiminde 1 saat.
    Bence 55 tl bile uygun. Kalabalık olunca çekilmiyor. Kesinlikle unutulmaz bir deneyimin yaşanacağı bir yer. Biz saat 10,30 da girdik 16,30 da çıktık. ve çok yorulduk. Tatilya ile mukayese bile edilmez.
    Vialand ayrıca müşterim iflas etmesi için daha çok beklersiniz. Sadece viaport gelirleri adamlara 3 vialand kurdurtur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

2.seans a girdiğimizde 1 bilet 15 liraya mı gelmiş oluyor ?

aynen bilen yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.