Şimdi Ara

VİALAND İkinci Bilet Hediye !!! GNCTRKCLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gnçtrkcll’liler bu yaz eğlencenin adresi Vialand Tema Park !

Eğlencede sınır tanımam, adrenalin benim işim diyorsan bizdensin !

Gün boyu sürecek unutulmaz maceranın tadını doyasıya çıkarmak istiyorsan hemen bir arkadaşını kap gel Vialand Tema Park’tan alacağın giriş biletinin 2.si bizden olsun !

VIALAND yazıp 2278’e gönderiyoruz sanında bedava bileti kapıyoruz!

Kampanya Koşulları Nelerdir ?

Bu kampanya 25 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Vialand Tema Park’ta geçerlidir. Vialand Tema Park 27 Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında 1. Seans hafta içi 12:00-19:00 , haftasonu 11:00-19:00 2. Seans 21:00-00:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Vialand Temapark 1. Seans biletleri haftaiçi 55 TL, haftasonu 65 TL den, 2. Seans biletleri haftaiçi ve sonu 29 TL’den satışa sunulmuştur. Gencturkcelliler iki seans içinde bir bilet hediye kampanyasından yararlanabilir. Tema Park çalışma saatlerinin yanı sıra ünitelerinden bazılarını, hava koşulları, bakım çalışmaları ve benzeri nedenlerle önceden duyurmadan kapalı tutma hakkına sahiptir. Ziyaretçiler bilet satış bölümünde yer alan ‘’Ziyaretçilerin uyması gereken kurallar’’ tabelalarını okumak ve bu kurallara uymak zorundadır Bu değişikliklerin doğurduğu sonuçlardan VIALAND sorumlu tutulamaz. Kampanya başka bir kampanyayla birleştirilemez.

• Kampanya cidden yanıyor, Mayıs'ta 4 kişi 220 liraya girmiştik -ki 1i çocuktu-, keşke herkes yaz tatili için evine dönünce değil de o zaman olsaymış kampanya
  • Merak ediyorum burayı Tatilya'dan iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Merak ediyorum burayı Tatilya'dan iyi mi ?

Tatilya ilk oldugu icin hayatimizda guzel bi yeri vardi ama teknolojiyle burasi biraz daha onde ama o tatilyanin yerini tutamaz tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum kampanyası iyiydi. 40 yılda bir işe yaradı. Bu da fena sayılmaz. Yalnız seans uygulaması geçen hafta yoktu. Yeni mi başladı anlamadım?
  • evet ramazanla birlikte başladı seans uygulaması
  • Vialand bu sene hiç para toplayamadı.Yağmur,dolu,kar şimdide ramazan derken iflas etti.Geçen sene ne kadar cimriydiler anlatamam.Bir kere bile kampanya yapmadılar o kadar bekledim.Resmen ahım tuttu.Bu sene 2. kezyüzde 50 indirim kampanyası ama bu seferde ben gitmicem

Harbi süpermiş he araba olaydı gidilirdi 21:00 24:00 seansına. 7 gibi gir sinemanı izle 9 da çık yemegi ye 15 dakikada sonra koş iyi olurdu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus Hediye Bilet Kodu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. seans biletiyle 2. seansa da girilebiliyor.
  • Dün gitmedik ya süper mutluyum şu an 55 lira kardayım kafadan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mami61off

Vialand bu sene hiç para toplayamadı.Yağmur,dolu,kar şimdide ramazan derken iflas etti.Geçen sene ne kadar cimriydiler anlatamam.Bir kere bile kampanya yapmadılar o kadar bekledim.Resmen ahım tuttu.Bu sene 2. kezyüzde 50 indirim kampanyası ama bu seferde ben gitmicem

müdürlei tv reklamına bile gerek duymuyormuş şu aşamada çünkü reklama gerek kalmadan işler baya iyi gidiyormuş.. para toplayamadı iflas etti de ne oluyo??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Vialand bu sene hiç para toplayamadı.Yağmur,dolu,kar şimdide ramazan derken iflas etti.Geçen sene ne kadar cimriydiler anlatamam.Bir kere bile kampanya yapmadılar o kadar bekledim.Resmen ahım tuttu.Bu sene 2. kezyüzde 50 indirim kampanyası ama bu seferde ben gitmicem

müdürlei tv reklamına bile gerek duymuyormuş şu aşamada çünkü reklama gerek kalmadan işler baya iyi gidiyormuş.. para toplayamadı iflas etti de ne oluyo??

avukatlarıysan mahkemede görşelim dava aç bana :D herkesi almayın şu siteye ya

• tamam da internet üzerinden alabiliyo muyuz bileti bu kampanya ile? yoksa sadece gişeden mi alabileceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

avukatlarıysan mahkemede görşelim dava aç bana :D herkesi almayın şu siteye ya

ne avukatlığından bahsediyorsun.. Günde kaç kişinin giriş yaptığını biliyor musun? vialand yakınımızda hemen.. tema parkta çalışan arkadaşlarımız var.. ama doğru söylemişin herkesi almamak lazım foruma...!

• mustafa982 kullanıcısına yanıt
    denedim gnctrkcll kodu girme yeri çıkmıyo.. vialand'a gitmek lazım ancak.. ama gişeye gidip bilet almak isteyenlerden gnctrckcll kodu istemezler gibi geliyo.. bence her gelene iki bilet verirler.. akşam uğrayıp deneyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 4 Temmuz 2014; 18:08:02 >
  • şifreyi baskasından alıp gitsek sorun cıkarırlarmı
  • Fırsat gerçekten iyi mayıs öncesi kampanya vardı geç kalmıştık.
    Ancak projede hatalar olduğunu duydum.
    Ayrıca basında yer almasa da roller coasterdan insanların kendi imkanıyla nasıl indiğini görmüştüm.
    Basında yer almasının nedeni de belli :)

Şimdi şeytan dürtüyor ama güvenemiyorum da :(
  • SEAN olayı nedir sabah biletimizle grip geceye kadar takılamıyomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winch

1. seans biletiyle 2. seansa da girilebiliyor.

Oyle birsey varsa ve isme ozel degilde o sekilde almak daha mantikli giden bir kisiden..

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: Winch

1. seans biletiyle 2. seansa da girilebiliyor.

Oyle birsey varsa ve isme ozel degilde o sekilde almak daha mantikli giden bir kisiden..

çıkış yaparken tekrar giriş yapacak mısınız diye soruyorlar. yapacaksan mühür falan vuruyorlar eline sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

SEAN olayı nedir sabah biletimizle grip geceye kadar takılamıyomuyuz

19'da ilk seans bitiyor çıkarken soruyorlar girecek misiniz tekrar diye, gireceksen mühür basıyorlar koluna onunla 21'de tekrar girebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.