Şimdi Ara

VİALAND İkinci Bilet Hediye !!! GNCTRKCLL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kemer yok hocam , kafes var, onlar da güvenli , asıl sıkıntı havada iken arıza yapması

edit = birşey daha farkettim , herkesin ayakkabıları çıkartmışlar, o kadar sallıyor demekki yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Temmuz 2014; 17:48:32 >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Nefeskesen de bile 1 dk beklemeden bindik. Ki en çok sıra beklenen oyuncak bu. :)

Bu korku bana bi kaç yıl yeter. Çıkışta fotoğraf alın 15 lira çok güzel arka planlar koyuyorlar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Nefeskesen de bile 1 dk beklemeden bindik. Ki en çok sıra beklenen oyuncak bu. :)

Bu korku bana bi kaç yıl yeter. Çıkışta fotoğraf alın 15 lira çok güzel arka planlar koyuyorlar. :)

biz çıkışta çaktırmadan fotosunu çektik
  • Videoları seyrettim ve cidden eğlenceli görünüyor, bayağı niyetlendik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kemer yok hocam , kafes var, onlar da güvenli , asıl sıkıntı havada iken arıza yapması

edit = birşey daha farkettim , herkesin ayakkabıları çıkartmışlar, o kadar sallıyor demekki yukarda

360 dan falan korkum yok da benim korkum roller coster dan. Ters falan dönüyor ya. Onlarda koruma yok gibi sanki doğru düzgün. Ben çok paniğim ya da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

360 dan falan korkum yok da benim korkum roller coster dan. Ters falan dönüyor ya. Onlarda koruma yok gibi sanki doğru düzgün. Ben çok paniğim ya da :)

hocam 360 da ters dönüyor , o da tehlikeli, videoyu izlemenizi öneririm

• Nefeskesen dışındakileri diğer lunaparklarda rahatlıkla deneyebilirsiniz bence.
    Bence fiyatını kesinlikle karşılamıyor adrenalin olarak.
    Fiyat derken 55 liralık fiyattan bahsediyorum. Akşam seansı gayet güzel olmuş.
    Adrenalin aramıyorsanız sevebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytn -- 10 Temmuz 2014; 2:20:37 >
  • Yarın akşam 5 kişi gideceğiz bakalım, tek girme niyeti olan varsa 15 e sokarız
  • Beyler bende gnctrkcll yok şimdi arkadaştan şifre alsam kampanya bitene kadar herhangi bir zaman yararlanabilir miyim? Her gnctrkclli 1 kez mi yararlanabiliyor?

• Cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
    Cumartesi akşamı 2. seans ne kadar kalabalık olur sizce?
  • 4 kişi gidersek nasıl olacak,2 kod alsak oluyormu.
  • Son 3 posta cevap vereyim;

Alinan kod 1 gunluk, arkadasinin kodunu not alip o gun girebilirsin.

Persembe aksam seansi bence kalabalikti, bana yetmedi, cumartesi daha kalabalik olur sanirim.

4 kisi icin 2 kod gerekiyor.

• Bugün 7 kişi gittik, 1 kişiyle de gişenin önünde birisini ayarladık. 4 bilet parasına 8 kişi babalar gibi eğlendik. 1' de girdik 7' de çıktık.

Oldukça başarılı bir yer olmuş, kullanmadığımız hiçbir şey kalmadı. 4D sünger bob dahil :) daha fazla oyun olabilirdi.

Nefes Kesen güzel ama çok kısa, 3 kere arka arkaya bindim yine bir şey anlamadım, 4. kez en öne oturarak bindim biraz daha iyi oldu. Parkta ki en adrenalinli cihaz, adını bilmiyorum ama kuleydi sanırım. Bir binanın içinde, yukarı çıkıyorsun sonra birden aşağı düşüyorsun, ne olduğu bilmeden bindim kesinlikle mükemmel bir şey... Hatta o kadar mükemmel ki bizden sonra bir şeyler olmuş oraya sedye götürdüler.

Vikingden de bahsetmeden edemeyeceğim, yağmur damlasından bile kaçan insanlar orada sırılsıklam olurken nasıl da eğleniyor. Yağmurluk falan almadan binin, güzel güzel ıslanın. Zaten o sıcakta kuruyorsunuz.

• geçen hafta türkcell den 2 bilet aldım,önümüzdeki hafta gitsem yine bilet alabilirmiyim turkcell li olarak bilgisi olan varmı acaba

• ben üretilen kodu 4 gün sonra kullandım bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlar. kodun aynı gün üretilmiş olması gerekmiyor.
  • Kız arkadaşımla gittim, harika bi gündü bizim için. Adalet kulesi inanılmaz birşey aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor hala Aama bence daha fazla ünite olabilirdi, 4-5 ünite hariç diğerleri çocuklar için genelde bi noktadan sonra da aynı şeylere binmek sıkıyor ama Viking hiç sıkmadı Gidilmesi görülmesi gereken bir yer, koyunu açan ve bize bu indirimi sağlayan Turkcell'e teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh
    ....Hatta o kadar mükemmel ki bizden sonra bir şeyler olmuş oraya sedye götürdüler.
    ....

aaa, ne güzel , hele bir de kalp krizi geçirip ölmüşse ne zevkli olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

ben üretilen kodu 4 gün sonra kullandım bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlar. kodun aynı gün üretilmiş olması gerekmiyor.

Bende tam bunu ssorcakdim kodu alalı 1 hafta oldu yarın gidicem pazartesi nasıl olur acaba yoğunluk

Saat kaçta açılıyor arkadaslar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu New Jersey Six Flags bulunuyor ve binme şansına sahip olmuştum. Gerçekten dehşet birşey fakat bir turkesmiyor ikinci tur için 2 saat sıra beklemek lazım.
  • Daha önce 2.seans için gnctrkcll i kullanmıştık. Yine gitmek istiyoruz. 2.seans için yine kullanabiliyor muyuz. Bir sınır var mı kullanımda? Kalın yaptığım satırda cümle biraz şüphelendirdi :)

Bu kampanya 3- 27 Temmuz tarihleri arasında Vialand Tema Park’ta geçerlidir. Vialand Tema Park 3-27 Temmuz tarihleri arasında 1. Seans hafta içi 12:00-19:00 , haftasonu 11:00-19:00 2. Seans 21:00-00:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Vialand Temapark 1. Seans biletleri haftaiçi 55 TL, haftasonu 65 TL den, 2. Seans biletleri haftaiçi ve sonu 29 TL’den satışa sunulmuştur. Gencturkcelliler iki seans içinde bir bilet hediye kampanyasından yararlanabilir. Tema Park çalışma saatlerinin yanı sıra ünitelerinden bazılarını, hava koşulları, bakım çalışmaları ve benzeri nedenlerle önceden duyurmadan kapalı tutma hakkına sahiptir. Ziyaretçiler bilet satış bölümünde yer alan ‘’Ziyaretçilerin uyması gereken kurallar’’ tabelalarını okumak ve bu kurallara uymak zorundadır Bu değişikliklerin doğurduğu sonuçlardan VIALAND sorumlu tutulamaz. Kampanya başka bir kampanyayla birleştirilemez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.