Şimdi Ara

VİALAND İkinci Bilet Hediye !!! GNCTRKCLL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forever54

Bu New Jersey Six Flags bulunuyor ve binme şansına sahip olmuştum. Gerçekten dehşet birşey fakat bir turkesmiyor ikinci tur için 2 saat sıra beklemek lazım.

nerde bulunuyor ? ben hiç görmedim , mavi trenden mi bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever54

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Kingda%20Ka

arkadaşım , vialand'da nerde bulunuyor , onu sordum ben
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bi zahmet edip konu geçmişini okursanız neye karşılık olduğunu anlarsınız. Vialandta bulunduğunu soyleyen mi oldu ki.
  • Ramazandan sonra yine bi %50 kampanyası ya da Maximumla 1'e 2 olursa tadından yenmez ;)
  • benim en çok korktuğum.. öyle tren, tünel fln değil, oraya gidip de bi yağmur çiselerse üniteleri kapatıyorlar yahu bu b*ka 65tl para vericem efenim yağmur yağdı kapandık gardaş, yahu kore de japonya da (dünyanın en hızlı rooler coasterı var) 365 gün yağmur var... o zaman kışın kapatsın gitsin bunlar böyle yatırım mı olur.. ha bir de o haberlerde çıktığı gibi hız treninin tepesinden aşağı yayan inmem o treni yakarım orayı da.. (yakmak derken mecazen tazminat davasıyla)
  • yarın kız arkadaşım ile gideceğiz ama gencturkcell kampanyalı bilet oradan alınıyor dimi? Yani netten olmuyor sanırım
  • kampanya sona erdi.
  • Hızlı geçiş bilekliği için bilet fiyatının üzerine ne kadar ödemem gerekiyor?
  • 18 Ağustos tarihinde yeniden başlamış

http://vialand.com/tema-park/bilet-fiyatlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yine gnctrkcll varmış pazartesi ve perşembe. Bugün gitmeyi düşünüyorduk fakat 3 kişiyiz. Giden arkadaslara sormak istiyorum oraya gitsek gişede 4.bulma imkanı oluyor mu yani orada bulunabilir mi daha uyguna gelir böylelikle?

• arkadaşlar biz 4 arkadaş yarın gideceğiz ama baktık hava yağmurlu bütün gün,burada bir arkadas demis ki yagmur yağdığında kapatıyorlar aletleri ekte,eee yarın bütün gün yagmurlu yani biz gitmeden mmi,sizce lütfen acil cevap bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.