Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
318.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lider75

Valla 40bir kere değil 40 bin kere maşallah :-)

Teşekkür Ederim Lider75,

Darısı diğer tüm 95 Oktan Kurşunsuz Benzine ( bugün gelen 9 kuruş büyüklüğündeki ZAM ile birlikte) 4,89 TL veren TSİ kullanıcılarının başına..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sn lider aynen katılıyorum Allah nazardan saklasın ,inanın insan vialle kiti taktırdıktan sonra sıfır sorunsuzda kullanıyorsan huzur içinde bindiğin araçtan zevk alarak yol yapıyorsun helek'i bu benzin fiyatlarından sonra otoparkta duran aracımızda platonik aşk Yaşar hale gelecekmişiz fakat şimdi şahsen ben zevkle kullanıyorum.
    Sizlerle ikinci bir meselemi paylaşmak isterim aracımın 2 yıl garantisi geçen Şubat ayında bitmişti ve vdf fulllife sigorta vardı o da iki yılıktı bu hafta dilekçe yazarak sigortamı sonlandırdım zira biliyorsunuzki kit takılınca otomatik olarak garanti dışı kalıyor bende hiç değilse ödediğim 2 yıllık vdf fulllife 1805 tl ücretin geriye kalan 15 aylığını geriye alayım dedim bu meblağda hesaplanın önümüzdeki hafta hesabıma yatacak.bu konuyu paylaşma sebebim vdf fulllife olan kullanıcı arkadaş var ve vialle kit taktırdıysa geri ödeme alabilir
    Bu arada yakıt verilerin mükemmel .darısı benim Tigu'nun başına
    Selamlar

Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemDH

quote:

Teşekkür Ederim Lider75,

Darısı diğer tüm 95 Oktan Kurşunsuz Benzine ( bugün gelen 9 kuruş büyüklüğündeki ZAM ile birlikte) 4,89 TL veren TSİ kullanıcılarının başına..

Ankara'da 95 oktan 4.82 bir yanlıslık olmasın ? 7 kurus 7 kurustur :))
    lpg 2.56 opet, shell

• Ankara, Kirikkaledeki rafineriye yakın onun etkisidir muhtemelen. Bu arada bizim benzin fiyatiyla ne ısımız var Lpg fiyatına bakalım :-))

• Megane3: 1.6 sıfır araç için bu kitin maliyeti nedir. megane için bu sistem gereklimi prinsten farkı nedir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: biz

Megane3: 1.6 sıfır araç için bu kitin maliyeti nedir. megane için bu sistem gereklimi prinsten farkı nedir teşekkürler

1.6 115Ps megane motoru MPİ yani Sıralı Çok noktadan manifoltta enjeksiyondur. Ona sıralı Takılıt Vialle soruyorsanız LPFİ olması lazım Çalışma tarzı olarak diğer sıralılardan hiçbir farkı yok, malzeme kalitesi belki üstündür. Reno yetkili servisi zaten garantili Sıralı takıyordur.

Bahsedilen Sistem "Dİrekt Sıvı LPG Enjeksiyon" LPDİ. Renoult bünyesinde henüz, Direkt enjeksiyonlu benzinli araç yok diye biliyorum.
    Hyundai bu sene geçti bazı japon aralarında uzun süredir var. VW Fsi ile birlikte direkt enjeksiyona geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 30 Eylül 2012; 1:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

quote:

Teşekkür Ederim Lider75,

Ankara'da 95 oktan 4.82 bir yanlıslık olmasın ? 7 kurus 7 kurustur :))
    lpg 2.56 opet, shell

Erzurum fiyatı 4,89 TL, hatta 97 oktan 5,01 TL

• quote:

quote:

Teşekkür Ederim Lider75,

Passat ın net ağırlığı kaç kg oldu?

• Normal Agırlık 1480 kg idi

Normal Stepneyi cikardim eve 15-20 kg civarinda

Yerine yaklasik 50 kg civarinda 67 lt kapasiteli Stako marka tank konuldu

Ayrica 240 TL ye MiniStepne aldim net 7 kg

Toplam -/+ = 1510 - 1520 kg civari bir agirlik oldu

• Tiguanda performans kaybi Oluyor mu? İzmirde taktiran Var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Tiguanda performans kaybi Oluyor mu? İzmirde taktiran Var mi?

Ben shell'den yakıt aldıgım zaman araba benzinden daha iyi gidiyor. Diger LPGler aynı diyebilirim. Yani kayıp yok fazlası var.

Lider75 de arabasının daha iyi gittigini belirtiyor

ErdemDH bu tuketim degerleriyle performans farkını denedigini sanmıyorum cunku arabasını LPG koklatarak kullanan biri :)
  • Valla ben bundan sonra her markadan 50 lira alıp tek tek denicem. Hem performans hem de tüketim acısından. Benim de birinci önceliğim performans değil ama kendimce f/p oranı tespit etmeye çalışıcam.

• quote:

Ben TiguSS me 7 gün oldu taktıralı performans ta azalış yok .bas gitsin bu benzin fiyatları ile kullanmayı düşününce içime geçtik düşüyor doğrusu
    Fakat şimdi moral ile kullanıyorum izmirde varmı bilmiyorum ben Edirne de taktırdım meridyeni bir arayıp sorun
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TiguSS

quote:

Ben TiguSS me 7 gün oldu taktıralı performans ta azalış yok .bas gitsin bu benzin fiyatları ile kullanmayı düşününce içime geçtik düşüyor doğrusu
    Fakat şimdi moral ile kullanıyorum izmirde varmı bilmiyorum ben Edirne de taktırdım meridyeni bir arayıp sorun
    Selamlar

Düzeltme : İçime gıcık düşüyor yazdmıştım iPad otomatik olarak geçtik yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Ben shell'den yakıt aldıgım zaman araba benzinden daha iyi gidiyor. Diger LPGler aynı diyebilirim. Yani kayıp yok fazlası var.

Lider75 de arabasının daha iyi gittigini belirtiyor

ErdemDH bu tuketim degerleriyle performans farkını denedigini sanmıyorum cunku arabasını LPG koklatarak kullanan biri :)

Bende aracı otobanda 90 ile kullanmayı Doğan'ın kurallarına aykırı görüyorum zira otobanda 120-170 arası kullanırım ve inşallah şehirimi ile beraber bu verileri paylaşacağım.fakat herkesin sürüş seyrinden saygım var lakin otobanda 90 ile gitmek otoban kurallarına aykırı

• quote:

quote:

Selamlar

edirnede nerde taktırdınız? kaça takıyorlar bende edirnedeyim taktırmayı düşünüyorum
  • mrb bende 1.4 tfsı a3 var artan benzin fiyatlarından sonra lpg ye yöneldik.vialle yada prins hangisini önerirsiniz vede yakıt tasarrufu nekadar oluyor bilen varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

quote:

Selamlar

edirnede nerde taktırdınız? kaça takıyorlar bende edirnedeyim taktırmayı düşünüyorum

Edirne'de uysalotogaza taktırdım vialle bayisi yenisanayi Shell istanysonunun arkasında bende Tekirdağ'da çalışıyorum Tekirdağ'dan gidip taktırdım 1 hafta oldu
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.jackal50

mrb bende 1.4 tfsı a3 var artan benzin fiyatlarından sonra lpg ye yöneldik.vialle yada prins hangisini önerirsiniz vede yakıt tasarrufu nekadar oluyor bilen varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

Bende TiguSS 1 hafta önce vialle taktırdım prins fiyatı 3500 tl idi fakat yakıt performansı %25-30 old öğrenince vialle taktırdım vialle de minimum %40 max %52 tabi bu aracı kullanana göre değişiyor fakat ben net rakamları henüz test ededim.2-3depo bittikten sonra göreceğim
    Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

quote:

Selamlar

Edirne'de uysalotogaza taktırdım vialle bayisi yenisanayi Shell istanysonunun arkasında bende Tekirdağ'da çalışıyorum Tekirdağ'dan gidip taktırdım 1 hafta oldu
    Selamlar

hayırlısı olsun kaça taktırdınız 1gün içinde montaj bitiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.