Şimdi Ara

VİALLE - LPdi-LPfi- LiquidSİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
7
Favori
24.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bende bugün 2008 yebi kasa Subaru impreza 1.5 aldım, hangi marka ve sistemi onerirsiniz, fiyat da verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın motor gücü bilgileri önemli fiyat icin normal şartlarda ..

vialle Liquidsi sıvı sistem en kaliteli çözüm derim sıvı sistem 3250 tl 9 taksit ...
    yada z a v o l i super kit sıralı sistem 1950 tl
  • 1.5 motor, 107 beygir galiba,ruhsatta motor gücü kısmında 76 yazıyor
  • 1.4 TSİ ve Touran (BMY) motor kodu ile taktiran bilirmiyim

• Balkim B kullanıcısına yanıt
    İyi günler bende de ayni araç var ve bende LPG taktirmak için uğraşıyorum. Bir sonuca ulaşırsaniz benide haberdar eder mısınız. Ben prens marka taktiriyordum merkez BMY kodlu motorlarda çok sorun oluyor diye istemedi. Benim alacağım benzin gaz ortak kullanılan ve %30 tasaruf yapacak dedikleri sistemdi

• Vialle liquidsi atmosferik motorlu araçlar için sanki devrim niteliğinde bir yenilik gibi duruyor. şimdi normal sıralı sistem regülatörlü buhar fazında çalışan lpg kitlerini tanıyoruz. yol açabileceği sorunlar neler bunları biliyoruz. markalar neler özellikleri nedir hangi tip enjektör kullanırlar motor garantisi vs gibi konularda az çok bilgi sahibiyiz. ama bu sistem çok da yeni olmamasına rağmen henüz tanımıyoruz. son kullanıcılardan gelen yorumlarla ilgili yeterli bilgi sahibi değiliz. sorun belirtenler ilk marşta geç çalışma durumu olmuş bazı araçlarda.
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Vialle liquidsi kullanıcısı olarak sistemden çok memnunum.araç peugeot 508 1.6 vti inanın benzin ile gaz arasında çekiş farkı hiç hissedilmiyor.kimse inanmaz, dalga geçerler diye gazda araç daha seri demiyorum bile.tek sorunum gaz göstergesi, kafasına göre takılıyor.gaz bitmeye yakın yarım depo varmış gibi gösterebiliyor.o nuda yakında halledecekl takan usta.yaklaşık 1 yıl 20.000 km oldu ne bakımı var ne ayarı.yanlış bilmiyorsam buhar fazında çalışan sistemler periyodik bakım gerektiriyor filtre gibi sarf malzemeleri kullanılıyor.bu sistemde bakım makım sarf malzemesi falan yok.benim için en büyük artısı da bu saydıklarım.
    gaz benzin çekiş farkı yok.
    zırt pırt yaz kış ayar falan yok.
    periyodik bakım filtre değişimi falan yok.(yanlış bilmiyorsam 50.000 km de bir.)
  • E.lale E kullanıcısına yanıt
    Vialle LPdi olarak Touran BMY kodlulara montaj yapılamıyor..... en iyi alternatif cift yakıtlı dediğimiz sistemlerden tercih etmeniz... servis ve kalite olarak Z a v o l i tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

Vialle liquidsi atmosferik motorlu araçlar için sanki devrim niteliğinde bir yenilik gibi duruyor. şimdi normal sıralı sistem regülatörlü buhar fazında çalışan lpg kitlerini tanıyoruz. yol açabileceği sorunlar neler bunları biliyoruz. markalar neler özellikleri nedir hangi tip enjektör kullanırlar motor garantisi vs gibi konularda az çok bilgi sahibiyiz. ama bu sistem çok da yeni olmamasına rağmen henüz tanımıyoruz. son kullanıcılardan gelen yorumlarla ilgili yeterli bilgi sahibi değiliz. sorun belirtenler ilk marşta geç çalışma durumu olmuş bazı araçlarda.

sıvı püskürtmeli lpg sistemi lpg de gelinebilinecek en son teknoloji, vialle bu işin öncüsü benim bildiğim 2003 denberi bu sistemi kullanıyor.. zaten vialle de regülatörlü sıralı sistemi hic bi zaman üretmemiş..
    yazılım konusunda gelişmeler arttıkca ve patent sorunları çözüldükce diğer markalarda bu sisteme gececektir ama maliyeti ve arge yatırımı yuksek oldugu için coğu firma üretime gecmiyor diye biliyorum.....
    araç moturuna zarar verebilme olasılığı diğer sistemlere göre sanırım sıfır denecek düzeydedir... benzin calışma tekniği ile birebir aynı zaten
    gec çalışma sorunu LPdi sistemi direk enjeksiyon 2010 model CAVA motor kodlu tiguan larda var .. dieciyor.ğerlerinde öyle bir sorun genel itibari ile yok... Liquidsi de öle bir sorun yok diye biliyorum zaten direk benzinde calişip sonra gaza geçiyor ,eğer lpg d eki ayarlari düzgün yapildi ise benzinde gec çalışma olmaz... bazen lpg ayarı bozuk oldugu icin benzinde gec çalışma olabiliyor ilk acelimilikde bende kendi araçımda yaşamiştim LPG ayarını yapamadiğim içi sabah benzinde geç calişip tekliyordu... ama bikaç ayarda halletik 45 binide devirdik cok sükür )

• Ahmet Bey Merhabalar,
    Peugeot 508 1.6 THP motor için uyumlu bir kit mevcutmudur? teşekkürler
  • rone1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

aracınızın motor enj sistemi önemli peugeot THP direk enj ise (sanırım 175 hp olarak geciyor) uygulama yok...

ama THP MPİ (150 hp olması gerek) motor ise ona liguidsi olur... sanırım euro 6 motor olsa gerek liquidsi en uygun çözüm olur..
  • 21turbo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 156 HP olan motor
  • yorumlar için çok tşk ler.... takipteyim....1.4 tsi b8 passat var şuan benzin etkilemiyor beni ama uzun vadede gerekebilir...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    uzun süre binme niyetiniz varsa bir an önce taktırın ve maliyeti amorti sureniz baslasın.. sonradan taktırdıgınızda amorti edemeden satabilirsinizde...
  • Merhabalar
    1993 model bmw 5.20i 6 silindir ve modifikasyon ile 200 hp ye yükseltilmiş aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
    Gelişen lpg sistemlerinde liquid sisteme bir geçiş olduğu gözlenmektedir ve yapılan performans yorumlarından dolayıda benimde tercihim liquid sistemdir
    Ama aracıma hangi marka nasıl bir sistem takacağıma karar veremedim ve liquid sistem benim aracım gibi araçlar için sadece viallede var
    Prins 170-300 hp ve 6 silindir araçlar için VSI2 diye bir modelini 4000tl ye takıyor bı sistem sıvı lpg değil
    Ama benim gönlüm sıvı lpg den yana
    Bu durumla ilgili marka model ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah082 -- 20 Eylül 2015; 13:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah082

Merhabalar
    1993 model bmw 5.20i 6 silindir ve modifikasyon ile 200 hp ye yükseltilmiş aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
    Gelişen lpg sistemlerinde liquid sisteme bir geçiş olduğu gözlenmektedir ve yapılan performans yorumlarından dolayıda benimde tercihim liquid sistemdir
    Ama aracıma hangi marka nasıl bir sistem takacağıma karar veremedim ve liquid sistem benim aracım gibi araçlar için sadece viallede var
    Prins 170-300 hp ve 6 silindir araçlar için VSI2 diye bir modelini 4000tl ye takıyor bı sistem sıvı lpg değil
    Ama benim gönlüm sıvı lpg den yana
    Bu durumla ilgili marka model ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
    Saygılarımla

merhaba
    sıvı sistem LPG sadece VİALLE ve İCOM markalarında var..... vialle nin LİQUİDsi modeli sizin MPİ araca uygulanacak sıvı sistem...
    fiyat olarak 4500 tl civarlarında... İCOM cok yaygın degil ama o sistemdede MPİ motorlara uygulanıyor..

4000 tl yerine eğer normal sistem düşünürsenizz ZA VO Lİ tavsiye ederim cok kalitelidir 2600 tl civarı takılır.. yerli sistem derseniz italyan ecu lu MİMGAS GENUS modelini öneirim 2000 tl takılır.. yeter ki montaj işçiliği güzel olsun dediğim 3 markada da sorunsuz kullanırsınız..

• selamlar. yeni nesil tucson 1,6 turbo gdi araca özel bir sistem mevcutmu. birde ford kuga 1,5 veya 1,6 ecoboost araçlara vialle kullandırdınız mı?
  • Konu ölmüş resmen. Usta bile yazmiyor. Demekki icraat yok

• 2015 astra j 1.4 turbo 140 bg otomatik araca uygulanır mı?

• apokhan kullanıcısına yanıt
    haklısınız baya bir ara vermisiz..iş güc bazen internet 2 plan kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.