imzamdaki viano aracımızın kliması 1.5-2 hafta önce yoldayken herhangi bir şey olmadan yarısı kadar ve daha az soğuk üflemeye başladı(hem ön hem de arka kliması) Bunun üzerine aracı (işlerimizin yoğun olması nedeniyle) iki gün önce servise gönderdik. Klima filtresi temizlenmiş, klima gazı tamamlanmış, klimanın yağı değiştirilmiş(arabayla sadece mercedes showroomunu gezmeyi bilen kardeşim gittiği için iş yerine gelince arabayı gördüm) klima servise gittiğinden çok üflüyordu ancak eski performansında değildi. Ben yeterli bulmadım ve mengerlerden randevu aldım. Babam arabaya bindiğinde servise götürmeye gerek yok dedi ancak yolda giderken klima sabit ayarda çalışırken yavaşladı bir sürre sonra arttı ve bu yol boyunca devam etti. Babam esenboğadan ostime gelene kadar klimayı max ayarda çalıştırmasına rağmen araba bir türlü soğumamış. Bunun üstüne yeni bir randevu aldım bu esnada servisi kabuldeki kişi bana şunu dedi(ben adam şikayetimi anlatırken imzamdaki vitonun klimasının vianonun iki katı kadar üflediğini söyledim) viano hem önde hem arkada klima olduğu için vitodan az üfleyeceğini söyledi-sanki çocuk kandırıyo) yarın yine götüreceğiz. bana sistem kısılması gibi geldi çünkü yolda giderken klima bir anda üflememeye başladı sizce ne olabilir tavsiyeniz neler teşekür ederim.