Şimdi Ara

viber mi line mı we chat mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce hangisi daha iyi ben ücretsiz mesajlaşma konuşma,çeşitli resim,video ses kayıdı gönderebileceğim bir ücretsiz program arıyorum yani bana fatura kesilmeyecek mesajlaştığımda falan hangisi daha sağlıklı hangisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon defterindeki yani varolan tanıdığın kişilerle mesajlaşmak istiyorsan whatsapp, konuşmak istiyorsan da viber, çünkü en fazla kullanılan programlar bunlar, bu mevzuda programın ne kadar güzel olduğu değil ne kadar kullanıcısı olduğu önemlidir, senin rehberinde kimsede yoksa line kurup kendi kendini aradıktan sonra bir anlamı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

telefon defterindeki yani varolan tanıdığın kişilerle mesajlaşmak istiyorsan whatsapp, konuşmak istiyorsan da viber, çünkü en fazla kullanılan programlar bunlar, bu mevzuda programın ne kadar güzel olduğu değil ne kadar kullanıcısı olduğu önemlidir, senin rehberinde kimsede yoksa line kurup kendi kendini aradıktan sonra bir anlamı olmaz

Bunlar ücretsiz mi yani

• Wechat'de shake özelliği var güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

telefon defterindeki yani varolan tanıdığın kişilerle mesajlaşmak istiyorsan whatsapp, konuşmak istiyorsan da viber, çünkü en fazla kullanılan programlar bunlar, bu mevzuda programın ne kadar güzel olduğu değil ne kadar kullanıcısı olduğu önemlidir, senin rehberinde kimsede yoksa line kurup kendi kendini aradıktan sonra bir anlamı olmaz

Bunlar ücretsiz mi yani

evet

• Wechat Windows Phone da çok kotu durumda tavsiye etmem

• KaSaTuRa size çok güzel açıklamış zaten. WeChat WP mağazasında gayet kötü durumda. Ben WhatsApp ve Viber kullanıyorum. İhtiyaçlarımı karşılayan 2 uygulama. Eğer kullanırım derseniz Skype de kullanabilirsiniz. Kullanıyorum ve fena değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucakta xbox ı ne yapmalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende whatsapp dan çok line kullanıcısı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.