Şimdi Ara

Vicdan azabı duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yolda yürürken 3-4 kişilik genç ergen grubundan bi tanesi yere tükürünce göz göze geldik. Görür görmez önüme gelip elimi sıkmak istedi naber babaa diye.. Bu o 5 sn içerisinde hemen yaşanıverdi. Ben de üslubu samimiyetten ziyade alay sandım. Sinirli bakışı attım pörtlemiş gözle. Elini de sıkmadım. Önümden çekildi. Yürümeye başladılar. 10 metre sonra arkasına dönüp ''ne var baba dedik a..'' dedi.. ben de 'değilim ..' dedim.. o an çocuk yanındakine bıçaklayalım mı lan şunu dedi.. Ufaktan ürperdim.. Eve gelince içimi tarifsiz bir vicdan azabı kapladı. En nihayetinden çocuklardı. Üslubu aşırı kötü olsa da kalpleri kırılmamıştır umarım dedim. Evdekilere bakkala gidiyorum diye çıkıp geri döndüm. Onları bulamadım.

Şu an herhangi bir gencin kalbini kırmış olma ihtimali beni mahvediyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

28 yaşındayım ve 20 gözüküyorum. O yüzden kimse bana soru sormaktan çekinmiyor.

O yüzden bu zor şartlarda Z kuşağının kalbini kırmak en son istediğim şey..

Ama bu gece uyuyamayacağım.

• Gözettiğin hassasiyet daha çok gençlere sırt dönmemek, her ne olursa olsun onlarla temas kurmak üzerine. Senin yerinde olsam uzatılan o eli sıkardım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 1 Haziran 2024; 3:5:41 >
  • Sahipsiz bir kopek sahiplen, daha once kopek baktiysan yetiskin, yoksa yavru. Buyuyunce kekolarin nasil hizaya girdigini seyret, tabi konu troll degilse, oyle gibi geldi ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çok iyi anlıyorum dostum. İyi niyetli kardeşimizi üzmüşsün belli ki. Çocuk samimi olmak istemiş ama sen o an duygularına yenik düşüp çocuğu terslemişsin. Belki o çocuğu tekrar görüp sevindiremezsin ama ona benzeyen binlerce genç var dışarda. Tekrar öylesine denk gelirsen içten bir şekilde sarıl ve seviyorum sizi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl hikaye lan adamlar seni bıçaklayalım mı lan şunu diyor sonra eve gelince vicdan azabı çekiyorsun yukarıdaki arkadaş da tavsiye veriyor ne oluyor aga bu foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 1 Haziran 2024; 7:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

uzatılan her eli sıkarım da hayatımdaki en laubali el uzatılışıydı. Rahatsız oldum. yere de tükürmüştü orda bi kurulmuştum. niyeti ne olursa olsun şahsen ben öyle girmezdim. yolumu da kesti durduk yani yol ortasında.. genç de ola boyları bi 1.78 bişeydi kıvırcık saçlılardı.

• bi video vardı üzerine koşan köpeği adam tersliyordu. köpek üzülmüştü. bu da onun gibi bişey işte.

bu his de onun gibi bişey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

haylazlıkla aşırı samimilik arasında bence ince bi çizgi vardı. Ben o çizgideydim. Bu benim suçum mu gece uyuyamadım yav. Ama valla yemin ediyorum dalga geçiyolar sandım.

•  

• taııbuv kullanıcısına yanıt

Bu konuyu nasıl silebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.