Şimdi Ara

victor g301

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu bilgisayar iymidir fiyatı cok cazip geldi ozellikleride cok iyi önerir misiniz ? Alırsak pişman olur muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ehp.peker E kullanıcısına yanıt
    Victor almamanı tavsiye ederim sadece.
  • Sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme içinhttp://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W650SJ-Schenker-M504-Barebones-Notebook.114329.0.html linkini referans alabilirsin. Eğer sorularınız olursa özelden yada buradan temasa geçebilirsiniz.
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan181818

Victor almamanı tavsiye ederim sadece.

bencede sebebini söyleyebilirseniz. Neden alınmayacağını daha iyi anlayabiliriz.
  • Victor almayın Bencede Sebebi Bilinmeyen bir marka olması ayrıca servis ağı geniş değil ilerde garantisi bittiği zaman bozulursa parçasını bulmak onarımını yaptırmak zor Asus bakın derin Ben
  • Ben gene de buradan paylaşımlarda bulunmaya devam edeyim. Ürün ile ilgili olarak kullanıcı incelemesi yapan arkadaşlarımızı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98238027/key_g451/tm.htm

Arkadaşlarımızın oluşturduğu Victor Gaming Makina Kullanıcıları Kulübü linki isehttp://forum.donanimhaber.com/m_95837408/key_g451/tm.htm
    Siz de bu linkteki kullanıcılara özel mesaj atarak yada genel sorarak bilgi alabilirsiniz.

Servis konusunda da kendilerine sormanızı rica edecegim :)

Benim bu konudaki firma olarak yorumum ise ismi ornek olarak verildigi icin sadece oradan referans alıyorum ki diğerleri de çok farklı değil. Asus un da aslında İstanbul Çamlıca da bir merkezi vardır ve buradan mudahale eder ki bu en doğrusudur. Parça stoğu ve yetişmiş teknisyen iyi ve hızlı bir teknik servisinin vazgeçilmezidir. Dolayısı ile Türkiye nin her yerinden 2 günde elimize ulaşacak arızalı bir ürün için tüm diğer işi bilir markaların yaptığı gibi tek bir merkez servisten hizmet vermekteyiz. Su anda servis süremiz ortalama 48 saattir. Biz Inselberg Bilisim Teknolojileri ve Ticaret Sanayi A.S.i olarak 25 senenin üzerinde sadece bilgisayar üretimi yapıyoruz. Türkiye nin önde gelen 3 üreticisinden biriyiz (Kaynak: IDC) Microsoft, nVIDIA, Intel, AMD gibi sirketlerin en üst konumdan iş ortağıyız. TSE ve ISO belgelerimiz, yeterlilik sertifikalarımız mevcut. Su anda bu firmanın 3 ayrı lokasyonda 100 den fazla çalışanı var.

Tercih tabii ki sizin ancak bilgilendirmek istedim.

Sonuçta baktığınızda açıkçası aynı özellikte ürünler olsa ve bizim sirketimiz ile karsi sirketi karsilastirsanız sonuna kadar haklısınız ama Victor G451, zengin teknik özellikleri ile X550JK yi ezer ve bunu içten, yardımsever ve bu işten anlayan teknolojisever de bu sekilde yorumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.