Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkıntı yaratmaz biraz yavaş disk okdr. İleride msata ssd yada ssd alırsınız içindeki hdd yi cdrom çıkartıp onun yerine ssdyi hdd nin yerine takarsınız birde ilerde paranız olunca (Ben böyle yapacam) 4 gb ram 2. El i7 işlemci takıldıktan sonra 3 yıl rahat high - ultra arası oyun oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Sıkıntı yaratmaz biraz yavaş disk okdr. İleride msata ssd yada ssd alırsınız içindeki hdd yi cdrom çıkartıp onun yerine ssdyi hdd nin yerine takarsınız birde ilerde paranız olunca (Ben böyle yapacam) 4 gb ram 2. El i7 işlemci takıldıktan sonra 3 yıl rahat high - ultra arası oyun oynarsınız.

Bunu alirsam 4 5 sene cikcak oyunlari mediumda oynayabilirmiyim en onemliside o

• berfuemre kullanıcısına yanıt
    Oynarsınız. Zaten win 10 ile gelecek dx 12 sayesinde işlemci kullanımı ve oyunlardaki veririmlilik artar.

• quote:

Oynarsınız. Zaten win 10 ile gelecek dx 12 sayesinde işlemci kullanımı ve oyunlardaki veririmlilik artar.

Bunu almaya calisicam o zaman tesekkurler :)

• berfuemre kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu fiyata g701 den iyisini bulamazsınız.

• quote:

Rica ederim. Bu fiyata g701 den iyisini bulamazsınız.

Farkettim tekrardan tesekkurler

• Arkadaşlar selamlar, bugün sipariş vereceğim G451'i. İşlemci olarak i5 4210m seçeceğim, başka değişikliğe bütçe el vermiyor malesef. Umarım pişman olmam
  • Merhabalar, G451 almayı düşünüyorum. bilgisayardan donanımdan pek anlamam. tek istediğim GTA 5 i rahat bir şekilde kasmadan saatlerce oynayabilmek. görüntü manyaklığım yok genelde oyunlara girdiğimde ilk yaptığım iş bütün görüntü ayarlarını düşürmektir. oyunun performansı önemli benim için. ve ayrıca ilerde The Elder Scrolls 6 Fall Out 4 vs. bu oyunları rahatça oynayabilmek isterim. daha sonra zaten iş güçten vakit bulamayız

şimdi öncelikle ilk sorum; GTX 850 ile 860 arasında çok büyük fark olur mu?
    ayrıca arkadaşım şu bilgisayarı tavsiye ettihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html?srt=PU#ozellikler (bu fiyata G701 de alabilirim) siz ne düşünüyorsunuz?
    ayrıca attığım linkdeki bilgisayarı sitedeki fiyatından çok daha ucuza alma şansım olabilir eğer öyle bir durum olursa mantıklı olur mu almak.

teşekkür ederim

• Slp kullanıcısına yanıt
    Hocam GTA 5'i rahat bir şekilde oynatacağını düşünüyorum, ha, medium oynatır yine de güzel bir şekilde oynatır. Ki bence medium-high arası bir yerde olur. Günümüz oyunlarını high olarak oynatıyor zaten, 2-3 sene sonraki oyunlarda da mediumdan aşağı düşmez diye düşünüyorum.
    850-860 arası fark olur da çok olmaz. Şahsen ben G701'i sıcaklık değerlerinden ötürü tercih etmiyorum, çünkü 860'ın testlerde daha çok ısındığını gördüm. G451 soğutma konusunda çok iddialı bir makine olmuş.
    Ayrıyetten, yine de gtx860m'li alacaksanız, lenovo yerine 8gb ram+ i7 li G701 tavsiye ederim.
  • blackslament B kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. sizi bulmuşken bir soru daha sorayım. i7 yerine i5 alsam ilerde çok pişman olurmuyum? yine arkadaşım kafamı karıştırıyor bu konuda i7 gereksiz diyor.

ayrıca garanti olayı nasıl oluyor sorun çıktığında ne kadar sürüyor sorunun hallolması yeterince ilgileniliyor mu?

bir soru daha. özellikle victor tercih etmemin sebeplerinden en büyüğü boş slotlarının olması. yani yarın öbürgün sistemimi geliştirebilme şansım olması. herhangibir sıkıntı yaşanıyor mu bu konuda yoksa o slotların boş olması göstermelik mi. toptan bilgisayar işindeki bir tanıdık o slotları kullanamayacağımı idda etti yine kafam karıştı benim.
    cihaza zarar vermediğiniz sürece o slotları kullanabilirsiniz. zaten amaç insanların kendilerinin upgrade yapabilmesini sağlamak.

i7 oyun için ise çok büyük bir farka neden olmuyor genelde ama benim gönlüm yine de i7'den yana.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    ilerde çizim için de kullanıcam bilgisayarı. autoCAD Catia Solidworks gibi ağır programlar kullanıcam. sizce i7 mi olmalı i5 yeterli olur mu? veya Ram ne kadar önemli olur benim için.

ailemden ayrı yaşıyorum öğrenci olarak ev araba aldılar benim için yeterince masraf oluyorum zaten aileme. şimdilik oyun oynamak için lüks bir harcama olucak ama masrafı nerden kıssam kardır diye düşünüyorum ama yine de uzunca bir süre de idare etmek istiyorum alacağım bilgisayarla
    o tür programlar kullanmadığım için net bir fikrim yok ama ben olsam i7 tercih ederim uzun vadede daha iyi olur diye düşünüyorum. ram olarak ise şimdilik ihtiyacınız yok ise 8 gb olarak alabilirsiniz daha sonra ihtiyacınız olduğunda bir 8 gb modül daha alıp kendiniz takarsınız.
  • Teşekkür ederim cevaplar için
    Şahsen ben daha az ısındığından ve ihtiyaçlarımı karşılayacağından dolayı i5'i 4210 olanı tercih edeceğim. Bir çok uygulamayı arka arkaya çalıştırmayacaksanız i7 gereksiz.
    Forumumuzdaki Victor yetkilisine mesaj attım, ram ekleme gibi geliştirmeler garantiyi etkilemiyor. Garanti konusunda da bayağı iddialılar. Kapıdan kapıya ücretsiz kargo hizmetleri mevcut. Bir kullanıcının bile garanti konusunda kötü bir yorum yaptığına henüz rastlamadım.
    Victor bilgisayarlarında ram ve işlemci gömülü olarak gelmiyormuş, yani değiştirebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz, hatta bazı modellerin ekran kartları bile değiştirildiği yazıyor. Yani marka olarak benim güvenim oluştu Victor'a. Aldıktan sonra da pişman olacağımı sanmıyorum. Yarın G451 i5 4210m olarak veriyorum siparişi. Yalnız kasa kalitesi biraz sıradan duruyor, daha elit görünümlü bir kasa olsa fena olmazdı

• G451i 4210m işlemcili olarak alan var mı hiç ? Sıcaklık sonuçları 4200m ile aynı mı ki ? Çünkü aralarında performans olarak nerdeyse hiç fark yok, 0,10 ghz fark hissedilmez bile. Bu yüzden 10 dolar fark vermeye değmez gibime geliyor. Aslında 2sinin de satış fiyatı intelde aynı gözüküyor, victorun 10 dolar fark istemesi herhalde 4200m leri bitirmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ve 4200m daha iyidir. Gerek yok 10 dolar vermeye sadece 0.10ghz fark var 10 dolar ona vereceğinize ram alın 4gb daha güzel olur.
  • blackslament B kullanıcısına yanıt
    şikayetvar.com dan firmaya karşı yapılan şikayetlere baktım şikayetlerin geneli tablet ve telefonlara karşı bilgisayarlara karşı pek şikayet göremedim tek tük var ama illaki olur arada zaten. bizi de madur etmezler heralde. ben de 1 veya 2 hafta içerisinde siparişimi vermeyi düşünüyorum. i5 işlemcili G451 sipariş edeceğim muhtemelen. size zahmet olmazsa bilgisayar elinize geçtikten sonra ilk izlenimlerinizi bu konuda veya özel mesaj olarak paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiziroglu75

Aynen ve 4200m daha iyidir. Gerek yok 10 dolar vermeye sadece 0.10ghz fark var 10 dolar ona vereceğinize ram alın 4gb daha güzel olur.

4200m daha iyidir demek düpedüz pollyannacılık olur. ha dersiniz ki "aradaki farkı anlamak pratikte mümkün değil" o zaman anlarım ama alt modeli savunmak nedir yahu ? ayrıca aradaki sıcaklık farkı da muhtemelen 2-3 dereceyi geçmez eğer geçiyorsa bir problem var demektir. dediğiniz gibi 10 dolar fiyat farkının hakkını vermiyor ve pratikte 100 mhz hız farkını anlamak mümkün değil diyebiliriz onun dışında 4200m daha iyidir demek tamamen saçmalık olur.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Tamam başkan.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.