Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizi ciddiye alıp insanları yanlış yönlendirmeyin diye cevap verdim görüyorum ki yanlış yapmışım. ayrıca 10 dolar farkı oraya vermeyin diyerek 50 dolarlık ram önermeniz de manidar olmuş siz aynen böyle devam edin.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Tamam başkan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slp kullanıcısına yanıt
    Tabi inceleme yapacağım hocam :) Video yapamam da, fotoğraflarla detaylı bir inceleme düşünüyprum. Malzeme kalitesi, soğutma, ekran kalitesi :)

Son diyalogta ne olmuş ben anlamadım. Yani 10 dolar 22-23 lira eder, 0.1 ghz bence bu fiyata da değer, çok birşey farketmeyecek ama, yani 20 lirayı neye vermiyoruz ki ? Ha, 4200 pişman eder mi 4210 almadığına, etmez. Ama 4210 alırsan da bir gün düşmezsin 10 dolar fazla verdim bunu aldım keşke vermeseydim diye.
  • Benim merak ettiğim her etiketi yapistirmissiniz hdmi filan neden intel etiketi yapistimadınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackslament

Tabi inceleme yapacağım hocam :) Video yapamam da, fotoğraflarla detaylı bir inceleme düşünüyprum. Malzeme kalitesi, soğutma, ekran kalitesi :)

Son diyalogta ne olmuş ben anlamadım. Yani 10 dolar 22-23 lira eder, 0.1 ghz bence bu fiyata da değer, çok birşey farketmeyecek ama, yani 20 lirayı neye vermiyoruz ki ? Ha, 4200 pişman eder mi 4210 almadığına, etmez. Ama 4210 alırsan da bir gün düşmezsin 10 dolar fazla verdim bunu aldım keşke vermeseydim diye.

ben de bunu demek istiyorum. yani 10 dolar fazla vermemek için 4200m alıp da 4210m'i kötüleyip 4200m zaten 4210m'den daha iyidir demek tamamen saçmalık olur. evet o 100 mhz günlük kullanımda belki pek fark edilmeyebilir ama yok daha fazla ısınacak yok daha pahalı diyerek 4210m daha kötüdür demek neyin nesidir? ayrıca yukarıda da dediğim gibi aralarında sıcaklık olarak 3 derece falan oynar.

• sroad kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık farkı olacağını bile sanmıyorum, güç tüketimleri aynı. Yani tek dezavantajı 10 dolar

• alperen2620 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de aylardır düşünüyorum. intel itlik yapıp göndermemiştir heralde yoksa hdmi ve sb etiketi intelden daha mı önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek takmamışlar. Aslında intel stickerı şık duruyor baktığın zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiziroglu75 -- 26 Ocak 2015; 14:21:17 >
  • Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    hocam şıklıkla ilgili sıkıntımız yok da, olsa takarlardı sanki bana kalsa nvidia olsa yeter

• Yok özelikle sordum bunu clevonun taktıklarının dışında takmıyoruz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hocam ben de aylardır düşünüyorum. intel itlik yapıp göndermemiştir heralde yoksa hdmi ve sb etiketi intelden daha mı önemli

• Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    ah şu clevo yok mu

• İşlemci opsiyonel olduğu yapıştırmamışlar heralde. Sadece standart donanımı yapıştırmışlar. Olsa fena olmazdı
  • blackslament B kullanıcısına yanıt
    O 10 doların içinde vergi yok yalnız. Vergiyle 30 tlye yakın oluyor. Dolarında gittikçe arttığı düşünülürse 30 tl ye 0,1 ghz için değer mi tartışılır. Ama ilerde 4200ü çıkarıp i7 olanın takılırsa gereksiz denebilir.

• Aynen çok doğru konuştun.

• Ben kesinlikle o ya da bu demiyorum, tercih meselesi. Yani hangisi alınırsa alınsın pişman etmez. Vergisiyle birlikte 27 lira fark ediyormuş. i5 olsun biraz daha güncel olsun i7'ye param yok diyene gider. İlerde i7 düşünen zaten 4200 alsın

Bu arada, kartımda sorun çıktığından sipariş işi yarına kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackslament -- 26 Ocak 2015; 19:22:41 >
  • Laptobu alicam gibi hoporler kalitesi benim için önemli dizi film müzik çok dinlerim kalitelimi kullananlar cevaplarsa çok sevinirim bide fredos versiyonunu alıp korsan w8 yuklucem peki victorun kendine ait programlarini nasil kurucam?

• serkan78689 kullanıcısına yanıt
    hocam yaklaşık 2-3 haftadır hoparlörü aktif olarak kullanıyorum film-dizi-oyun için.bundan önce nerdeyse tamamen kulaklıkla kullanmıştım 3 ay kadar.

hoparlörler çok iyi değil ama idare ediyor.masada oyun oynarken(müzikle birlikte) %50 ses yeterli seviyede geliyor.ama yatakta film izlerken %100 e aldığın zaman yeterli oluyor.düz zeminde karşıda olduğunda iyi ses veriyor.ama yatak gibi yerlerde hoparlörler altta olduğu için yatak sesi yansıtmıyor, emiyor.basit fizik

tabi her zaman sound blaster programı(film veya müzik seçeneği) aktif.bu program da bilgisayarın yanında gelen driver cd lerinde olacak merak etme. bütün driverlar ve gerekli programlar cd de geliyor.win7 ve w8 için 2 ayrı cd halinde. sound blaster programını pc açıldığında 1 kere aktif etmen yetiyor.

• Yorumun için teşekkür ederim peki dostum laptop nası beğenmediğin birşeyi varmı sen hangi versiyonunu aldın i5 mi i7 mi?

• serkan78689 kullanıcısına yanıt
    i5 4200m almıştım.bir de 1tb hdd standarttan farklı olarak.beğenmediğim pek birşey yok aslında memnunum aletten genel olarak.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.