Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanlar markaya para vermeye bayılır.
  • G451 modeli dün elime ulaştı win8.1 driverlar vs 1.5 saatte kolayca kuruldu. soğutma performansı gerçekten inanılmaz önceki laptopumda 90C yi zorlatan ayarların daha da yükseğinde 61-62 derece oluyor en fazla. Tabi bu performans için de fan sesli çalışıyor diyebilirim. gaming headset kullandığım için fan sesi sadece kulaklığı çıkarınca geliyor.

ekran kalitesi gayet güzel fakat aydınlık bir ortamdayken ekranda siyah renk hakimse ayna gibi kendinizi görüyorsunuz.

ses kalitesi olarak biraz yetersiz geldi bunu da kulaklıkla aştım söylediğim gibi. bana yetersiz gelmesinin sebebi 2 yıldır dahili Bang&olufsen ses sistemli asus laptoptan geçtiğimden de olabilir

Şu an yaşadağım ve nedenini merak ettiğim tek sorun alt+tab yapınca, bir pencere kapatınca, pc bir işlemi bitirdiğinde vs turbo fanı 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor kendiliğinden bu neden oluyor bir türlü çözemedim.

Pc'ye ilk oyun olarak war thunder kurdum max grafik ayarlarında 45-55 fps arasında gidip geldi sıcaklık 61 dereceyi geçmedi.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Marka yıllar demek yıllar Tecrübe tecrübe de hata Payı minimum demek hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Marka yıllar demek yıllar Tecrübe tecrübe de hata Payı minimum demek hocam

Hocam clevo asus ' dan daha önce kurulmuş yalnız :-)

Not: Victor'un kullandığı kasa,anakart,ekran kartı(çipi hariç o nvidia üretimi tabi) clevo üretimi. Zaten geri kalan malzemeleri asus da aynı üreticilerden alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    O zaman sözüm yok ama Víctor bende düşünyorum dolar kurundan ötürü almıyorum şuan ama firma pro2000 kökenli heralde pro2000 inğlkemşzde başrısı ortada bide forumda Víctor bölümü kalmamış :)

• Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Pro 2000 konusuna katılıyorum. Masaüstü bilgisayarım var ben memnun kalmıştım servislerinden ve bilgisayardan. Ama tablet işinde dediğiniz gibi çok sorun okudum. Forumun da ne olduğu ortada. Kim bilir bir hatadan dolayı mı yoksa başka bir sebepten ötürü mü kaldırdılar.

• Diğer laptop için 4gb bellek aldım ama uygun olmadı ve elimde kaldı bu model notebooklara uygun elimdeki ram isteyen olursa özelden pm atabilir.
  • Selam G451 8 GB olan modelini n11.com'dan aldığımızda nasıl bilgi vereceğiz kapağının dizaynı hakkında?

Biran evvel almak istiyorum fakat sitenizde ve n11'de tuhaf derecede fiyat farkları mevcut cihazlarınız için. Sebebi nedir?
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    4 gb ekstra alıyoruZ hocam heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Selam G451 8 GB olan modelini n11.com'dan aldığımızda nasıl bilgi vereceğiz kapağının dizaynı hakkında?

Biran evvel almak istiyorum fakat sitenizde ve n11'de tuhaf derecede fiyat farkları mevcut cihazlarınız için. Sebebi nedir?

Kapakta kullanılan logolarda değişiklik istiyorsanız uye@victor.com.tr ye email atabilirsiniz. n11.com'da G4510, G4511, G7011 ve G7012 modelleri kampanyalı olarak satılıyor.
  • Herkes memnun heralde g451 den konu ölmüş

doğru valla ana konuda takılıyoruz da buralardan çıt çıkmıyor
  • Aynen hocam bende g451 alacağım yakında şu dolar bi indirime gitse ya da n11 bi kampanya yapsa

1500 tl üzeri 100 tl vardı galiba o da bitti.yine böyle birşeyler gelir heralde
  • Dolar böyle giderse Víctorun v sini alamam

Seçim sırasında bir miktar dolar inecektir ama artık 2,50den düşüğü görmesi mucize gibi birşey. Geçen haftaki n11 kampanası sırasında alsaydınız keşke. O sırada 111 tl indirim ile yaklaşık 1900'e almıştım G4511' i. Bir süre sonra bence n11 tekrar bu şekilde kampanya yapıcaktır.

Edit: N11 tekrar 1000 tl üzerine 100 tl indirim yapmış. @Teknolojist_44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 6 Mart 2015; 11:46:12 >
  • Keşke hocam ya alıcaz bi tane de bu fiyatlarda mümkünatı yok

• Doları takip etmeyi bırakıp acil sabit fiyata geçmeleri gerekiyor. yoksa bende alamıcam bu gidişle bir kaç haftaya.
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Mümkün değilmiş hocam

• Mrb ben victor g451 almayi dusunuyorum ama ileri dogru ekran kartinin yetmeyeceginden eminim. Islemci ram filan extra olarak degistire biliyoruz bunlar gibi ekran kartinida degistirme imkanimiz oluyormu mesela gtx 850m degilde aldiktan sonra 1 sene sonra filan gtx 960 takmaya karar versem degistirme imkanim olurmu ??? simdidEn tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.