Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartının değişme imkanı yok bu modellerde.üst seviye gtx970m-980m ekran kartları değiştirilebilir nitelikte oluyor.yani p serisinde bu mümkün.
  • Az evel g4511 modelini sipariş verdim.

Bilgisayarlardan çok anlamam işletim sistemi windows 7 mi,8 mi hangisini kurayım(bilgisayarcıda yükleticem) bu driver falan victor yolluyor mu forumda
    bi yerde okumuştum sanki driverleri mi güncellemelerimi yapan bir program vardı sanırım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
  • 13est kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.normalde 2 adet driver cdsi yolluyor. 1 win7, 1 win8. ben win7 kullanıyorum.win8 den hoşlanmadığım için kurmuştum ama zaman geçince win7 nin daha stabil olduğunu düşünmeye başladım.win8 de ufak tefek sorunlar yaşayanlar varken ben win7de yaşamadım aynı sorunları. ama çok ufak sorunlar olduğu için win8 de rahatsız etmeyebilir. win8 in en büyük artısı hız. açılış süresi olarak win7 bayağı gerilerde kalıyor. kısaca keyfiniz bilir ikisi de olabilir

ilk driverları cd den kurduktan sonra iobit driver booster programıyla güncelleyebiliyorsun otomatik.programın adı bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 1 Nisan 2015; 12:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hayırlı olsun.normalde 2 adet driver cdsi yolluyor. 1 win7, 1 win8. ben win7 kullanıyorum.win8 den hoşlanmadığım için kurmuştum ama zaman geçince win7 nin daha stabil olduğunu düşünmeye başladım.win8 de ufak tefek sorunlar yaşayanlar varken ben win7de yaşamadım aynı sorunları. ama çok ufak sorunlar olduğu için win8 de rahatsız etmeyebilir. win8 in en büyük artısı hız. açılış süresi olarak win7 bayağı gerilerde kalıyor. kısaca keyfiniz bilir ikisi de olabilir

ilk driverları cd den kurduktan sonra iobit driver booster programıyla güncelleyebiliyorsun otomatik.programın adı bu :)

Tşk ler hocam

• arkadsalar g451 imi biraz sarsmistim harddiskten sürtme sesi geliyor diye düsünüyorum.bad sector taramasi ettim temiz cikti.

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

• G 451 bilgisayarıma msata ssd almak istiyorum. Dikkat etmem gereken birşey var mı? linkteki ürünü düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-msata-ssd-okuma-hizi-550mb-yazma-hizi-520mb.html#genel-bakis
  • blueedeep kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı alabilirsen amazondan samsung 850 evo al derim 128 gb olandan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sipariş geçerek bende aranıza katıldım. Asus x550jk dan vazgeçtik bunu aldık bakalım. Hayırlısı olur inşallah.
  • Merhaba, bende Victor G451 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

Aklımda asus k555ln xo 364 h var birde victor g451
  • Akc07 kullanıcısına yanıt
    g451 in özellikleri çok daha üstün. k555 in kasası dışında üstün olduğu bir yer yok sanırım.onu da hiç görmedim ama iyi diyoolaa
    g451, ekran, ekran kartı, işlemci, genişletme imkanı(boş slotlar) olarak üstün.garantiyi de + olarak yazabiliriz sanırım.

özelliklere bakıldığında durum bu. ekimden beri kullanan biri olarak g451i tavsiye ederim.
  • Mesela victorda bi sıkıntı oldu garantide bi sorun cikarmi ? Sonucta internet malı

internet malı nasıl bir tabir internetten de alsan, mağazadan da alsan gideceği yer teknik servis.markanın yetkili servisi neresiyse oraya gönderirsin. victor da anlaşmalı kargoyla istanbula yolluyorsun. şimdiye kadar ben hiç garantiyi kullanmadım ancak sürekli takip ettiğim kadarıyla süreç hızlı işliyor.zaten çok kullanıcısı olmadığı için 3-4 gün gibi sürede kargoyla gidip geliyor diye okudum bizzat kullanıcılardan. iade işlemlerinde de sorun yaşatmadıklarını biliyorum.

bir de bana yazarken alıntılarsanız iyi olur.
    g451 daha mantıklı bir seçim olur, kıyas yapılamayacak derecede + sı fazla

Bu arada g451 kullanıcıları DFX Audio Enhancer programını kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim. Ses seviyesini, derinliği ve berraklığı ciddi derecede arttırıyor. Hi volume ekolayzer ayarını tavsiye ederim kulaklıkta basları iyi vermesini sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

internet malı nasıl bir tabir internetten de alsan, mağazadan da alsan gideceği yer teknik servis.markanın yetkili servisi neresiyse oraya gönderirsin. victor da anlaşmalı kargoyla istanbula yolluyorsun. şimdiye kadar ben hiç garantiyi kullanmadım ancak sürekli takip ettiğim kadarıyla süreç hızlı işliyor.zaten çok kullanıcısı olmadığı için 3-4 gün gibi sürede kargoyla gidip geliyor diye okudum bizzat kullanıcılardan. iade işlemlerinde de sorun yaşatmadıklarını biliyorum.

bir de bana yazarken alıntılarsanız iyi olur.

Anladım teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Bu arada g451 kullanıcıları DFX Audio Enhancer programını kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim. Ses seviyesini, derinliği ve berraklığı ciddi derecede arttırıyor. Hi volume ekolayzer ayarını tavsiye ederim kulaklıkta basları iyi vermesini sağlıyor.

Verdiğiniz bilgiler işime yarayacak
    Başka tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

DFX Audio Enhancerin denedim, sound blaster cinema 2 ile baya bi değiştirdi sesi. Bi kaç ayarla birlikte güzel olucak gibi. HD 202de basslar ön planda olduğundan sound blaster bassları biraz daha arttırıyordu ve bozuyordu, bu şekilde biraz iyi oldu.

Aklıma gelmişken bir de anlık ping sorunum var başından beri, muhtemelen arka planda bir program yapıyor. Bir bulabilsem hangisinin yaptığını güzel olacak. Bu anlık lag sorununu yaşamış olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 7 Nisan 2015; 21:18:45 >

• Tek oynadığım oyun CS:GO'dur lag sorunu yaşamıyorum dostum ben. G451 kullanıyorum.
  • g451 ile GTA V oynayan var mı forumda? performansı nasıl acaba hiçbir yerde bilgi video yok henüz. Sadece victor facebook sayfasında fullhd 30 fps aldığı yazılmış keşke bir video çekseler de görsek performansını.
  • Victor konusunda oynayanlar olmuş. High-very high arası texture normal 16x aa rahat 40 fps üstü oynanıyormuş.
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    haklısınız biraz erken davranmışım ancak bir iki video görsek daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.