Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor g 602 inceleyen varmi? Sizce g601 mi daha iyidir mat ekran 17'3 boyutu oldugu icin boyutu beni dusundurdu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fylmztr -- 6 Mayıs 2015; 0:21:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizce şu saçmalığın sebebi nedir? Ekrandaki renklerin bozukluğundan bahsediyorum.  Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu
     Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: karl hungus

Merhaba, sizce şu saçmalığın sebebi nedir? Ekrandaki renklerin bozukluğundan bahsediyorum.  Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu
     Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

SS alınca normal çıkmış gerçi ama sorunum şu: Ekran renkleri bozuluyor durup dururken. Bir süre böyle kalıyor sonra rastgele düzeliyor. Renk bozukluğundan kastım ekranın komple soluklaşması, yeşille sarı arası bir renge dönüşmesi ve pencerelerin şeffaflaşması. Daha önce başına gelen? Bu arada victor 451 kullancısıyım, o sebeple buraya yazıyorum.

• karl hungus K kullanıcısına yanıt
    LCD de problem olabilir belkide. Farklı bir cihazla fotoğrafını çekip atarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirler. Eğer önemli bir problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye de başvurabilirsiniz sanırım ancak bir fotoğrafını vs atın bence.
    Kamera ile çekip foto atsanız aslında daha iyi olurdu. Intel grafik sürücüsü otomatik olarak ortam ışığına göre renk ayarı değiştirebiliyor (klasörler arası gezinirken normalken flash bir uygulamaya geçince ekran renginin soluklaşması gibi). Belki sorununuz bundan kaynaklanıyor olabilir, intel grafik sürücüsünü güncelleştirin.

Format atınca ilk başta cd deki intel hd sürücüsünü yükleyince bende de oluyor, ardından intel grafik sürücüsünü güncelleştiriyorum düzeliyordu.

@karl hungus Bu arada hatırladığım kadarıyla sizde şu cızırtı durumu vardı fandan gelen. Pc nin duruşu değiştirildiğinde (arkaya doğru eğdirildiğinde ) cızırtı sesi kesiliyordu, düz zemine koyunca tekrar başlıyordu. Hala devam ediyor mu bu durum ? Arada bende de oluyor, bilhassa notebooku çantaya koyup götürdüğümde sesi kesiliyor yada tekrar başlıyor düz zemine koyunca. Anladığım kadarıyla bu cızırtı durumu notebookun hafif bir hırpalanmasından kaynaklanıyor (taşıma gibi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 19 Mayıs 2015; 22:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

LCD de problem olabilir belkide. Farklı bir cihazla fotoğrafını çekip atarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirler. Eğer önemli bir problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye de başvurabilirsiniz sanırım ancak bir fotoğrafını vs atın bence.

Enteresan bir şey var, şu yukarıda koyduğum resimler ekranda problem yokken normal gözüküyor. Bahsettiğim sorun ortaya çıkınca yine bozuk olarak çıkıyor. Şimdi telefonla çektim fotoğrafını. Bilgisayarın başlangıç ekranı bu aşağıdaki. Görüntüler üstütse biniyor. Bir önceki ekranın görüntüsü kalıyor ekranda falan. Saçma sapan bir şey, hiç çözemedim.  Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karl hungus -- 19 Mayıs 2015; 22:19:11 >

Bence yazilimsal bisey degil bu, servise gonderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ss te çıkmadıysa ekranda sorun vardır büyük ihtimalle.zaman kaybetmeden servise yollayın derim.
    Panelde sorun var gibi gözüküyor, bence hemen servise gönderin.
  • Bu makineyi alıp CS:GO oynayan var mı? Full low ayarlarda kaç fps alıyorsunuz ve fps drop yaşayan var mı? Full low ayarlarda sabit 300 fps alırım sanıyordum hüsran oldu biraz.
  • Bu pcden almayı düşünüyorum. Şuan 2052 tl victor un sitesinde. Ve hdd rpm si 5400. Sizce bu fazla sıkıntı çıkartır mı birde ekranda renklerde morlaşma olayı her g451de varmı yoksa üstteki arkadaşamı öyle denk gelmiş? En büyük korkum bu çünkü eski pc mi servise yollamıştım bu sebepten ama düzelmemişti.

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    5400 rpm yerine 7200 luk alın yada ssd li satın alın. Her laptopta yok tabi ki onda bir arıza meydana gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

5400 rpm yerine 7200 luk alın yada ssd li satın alın. Her laptopta yok tabi ki onda bir arıza meydana gelmiş

Hocam şimdilik 5400rpm li alıp sonradan 7200e geçme şansımız varmı bu bilgisayarda acaba?

Geçebilirsiniz ama 5400 lük takılan hdd performansı çok kötü hızlı tepki vermiyor. Bazen çıldırtacak noktaya ulaşıyorum. Size tavsiyem hdd olmadan alın Hdd siz alırsanız 50 $ düşülüyor başka bir yerden alırsınız mesela bu model çok iyi hem performansı victor un verdiği hgst lerden daha iyi İlerde ssd alırsınız hdd yi cdrom yuvasına takarsınız ssd yide hdd yerine 8 gb lı modeli alırsanız sırtınız 4 yıl sırtınız yere gelmez

http://www.n11.com/seagate-500-gb-25-7200rpm-32mb-notebook-harddisk-st500lm021-P64615503

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Aga bu sene kısmetse üni yolu görünüyor da

Pederi ikna edemiyorum birde olayı 2ye 3e bölmek hiç istemiyor canım. İlk defa internetten bilgisayar alacağım içinde tedirginim biraz. Şimdi ben 5400rpm alsam, ünide para biriktirip 7200ü kendim satın alıp takabiliyor muyum bu bilgisayara? Büyük ihtimal öyle olucak alırsam.

İlgin için teşekkür ederim

Takabilirsin. Ama ben tavsiyemide kulak arkası yap sonra pişman olma
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Hacım şimdi dediğin gibi pc hdd siz 603dolara yani 1895tl ye geliyor. Pc yi bu şekilde sipariş verip ardından http://www.hepsiburada.com/m/wd-blue-500gb-7200rpm-sata-3-0-16mb-3-5-sabit-disk-wd5000aakx-p-BD85385

Şu hdd yi de sipariş versem,

İkiside elime ulaştığında bi bilgisayarcıya götürüp taktırsam herhangi bi sorun çıkartırmı ?

Birde toplam kaç tl öderim bütün olay için

Kendinde takabilirsin 2 vidaya bakar 2050 tl tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Kendinde takabilirsin 2 vidaya bakar 2050 tl tutar

Youtube da videoları varmış kolay bişeye benziyor yardımın için teşekkür ederim

Rica ederim. Yalnız sizin attığınız linkteki hdd 3,5 inç pc için, siz 2.5 luklara bakacaksınız. Benim attığım modeli öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.