Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Bu makineyi alıp CS:GO oynayan var mı? Full low ayarlarda kaç fps alıyorsunuz ve fps drop yaşayan var mı? Full low ayarlarda sabit 300 fps alırım sanıyordum hüsran oldu biraz.

Dostum full ayarlarda 60fps sabitliyor en yüksek de 130fps falan gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Rica ederim. Yalnız sizin attığınız linkteki hdd 3,5 inç pc için, siz 2.5 luklara bakacaksınız. Benim attığım modeli öneririm.

Evet farkettim onu. Gittigidiyorda da var senin verdigin linktede. Umarım bu işi böyle hallederim.

• KroksTupu kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim olay full LOW ayarlarda kaç fps aldığındı. Bir ara müsait olduğunda botlarla rekabetçi atabilirsen 5e5 modunda fps değerlerini söylersen sevinirim. Konsolu açıp "net_graph 1" komutuyla fps değerlerine bakabilirsin, Fraps ya da Msi Afterburner kullanmadan bak ki fps değerlerini azaltmasın. Sanırım mobil i5 işlemci ve bu ekran kartı ile sabit 300 fps vermiyor bu cihaz.

• Bende sipariş vemiş bulunmaktayım beyler p.tesi günü gelicek tahminimce
  • Arkadaşlar ses durumu nasıl bende almayı düşünüyorum?

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    müzik seti gibi kullanacaksan ek hoparlör şart.ses iyi değil ama masa üstü kullanımda karşısında olunca yeterli sesi veriyor.genelde kulaklıkla kullanıyorum.hoparlör kullanınca da sesi %100de hep. dediğim gibi pc başında değilken bile sürekli müzik falan açacaksan harici alıp kullanırsın.
  • laptop geldi beklediğimden çabuk elime ulaştı :) ama 'gaming machine ' yazısı istemedim sadece logo istemiştim logosuz geldi :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seem347 -- 13 Haziran 2015; 23:03:19 >
  • Seem347 kullanıcısına yanıt
    Victor bu, küçük süprizlere hazır olun uye@victor.com.tr adresine mail atın isteyin logoyu
  • belki ellerinde kalmamıştır diye düşündüm ama bi soruyım bakalım varsa yollasınlar.. Çok sadece geldi gözüme böyle
  • arkadaşlar bişi danışıcam bana beklemediğim bir yerden para geldi ve ssd ram takviyesi yapmayı düşünüyorum ama ne yapayım bilemedim biraz bilgisizim bu konuda ram olarak 4-8 ne önerirsiniz ve msata mı yoksa ssd mi alıyım.Bende şu an 4 gb ram var ve 500 GB 5400 RPM SATA 2.5" HDD var, yavaş kalıyor biraz ssd alırsam bu çöp olucak.msata pahalı 120 gb almak yerine 100 tl daha verip 250 gb ssd alabilrim ne yapmalıyım sizce ?
    Paranı miktarini bilmiyorum ama ayni sisteme sahibiz benim yapacagim işlemleri sıralayim. Samsung evo 120 yada 250 gb ssd alacam bunu hdd nin yerine takacam. Hdd caddy alip cd rom yuvasina hddyi takicam. Biraz daha para biriktirip 4 gb ram daha takip dual channel yapacam. Bu sistem beni çok rahatlatacak. Benim hedefim bunlar

• beyler hdd yerine işlemciyi i7ye çekin %15-20 arası performans artışınız olacaktır benden söylemesi

bu arada bu hafta içi ben de alacağım bi terslik olmazsa
  • benim kafamda 250 gb samsung evo ve 8 gb ram takviyesi var biraz para eklersem bütcem ikisinede yetiyor toplam 450 tl filan yapıyor.4 gb mı 8 gb mı ram alsam diye düşünüyorum.. Söylediğiniz çok mantıklı ama cd rom'u çıkartmak istemiyorum o yüzden msata kafamı kurcalıyor msata mı ssd mi diye kafa patlatıyorum karasızım epey

Edit : Samsung EVO 250 gb aldım bakalım nasıl olucak pc :)
    http://www.webdenal.com/kingston-kvr16s11-8_773377.html?ref=akakce&v=1.47 bu ram uyumlu olur mu victor g451'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seem347 -- 15 Haziran 2015; 21:08:35 >

• 970 ve 980m'ler ne zaman gelecek?

17 inçler neden hiç stokta yok?

:(
    Hayirli olsun. Ne kadara nerden aldiniz.? low voltage almaniz daha iyi olur. Bu urunu alin

http://www.webdenal.com/kingston-kvr16ls11-8_546843.html

Hdd yi ne yapmayi dusunuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 16 Haziran 2015; 13:37:46 >
  • Teşekkürler 350 tl'ye aldım kliksa'dan.. Biraz sabırsız davrandım sipariş verdim dün attığım linkden sıkıntı çıkartır mı iadesi oluyormuş ürünün ?

Hdd'yi harici depolama olarak kullanıcam kutuları varmış uyumlu arşivliceklerimi orda tutucam
    Bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum aralarındaki fark biri 1.35 v diğeri 1.50 v deneyin çalışıp çalışmadığını hep birlikte öğreniriz
  • Evet bakalım 1-2 güne ulaşır elime neler olucağını yazarım ssd ram takviyesi neler yapıcak pc'ye
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de asus x550jk alicaktim a full hd değil diye Vazgeçtim. Birnsorum olacak bu freedos sanirsam. Windows kurmak driver kurmak hic ama hic anlatmam. Bu makina için yapılmış bir rehber falan var midir bunla.ilgili

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Benim 9 yasindaki kuzen atıyor kolay orası sürusune bereket milyonlarca kaynak var siz ne alacaginiza karar verin gerisi cocuk oyuncagi

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.