Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken bu fanın sürekli yüksek hızda çalışması normal mi? Herhangi bir oyuna girdiğimde açılıyor, oyundan çıktığım anda normale dönüyor ama oynadığım bütün oyunlarda böyle. Bilgisayarı zorlamayacak eski oyunlarda bile çalışıyor. Hayır bir şey değil çok kafa şişiriyor.
  • JudasRising kullanıcısına yanıt
    Gpu yu yoran oyunlarda normal. Gpu ya çok yüklenmeyen oyunlarda ise fan artıp azalıyor. Fakat genelde yine yüksek devirde çalışıyor. Bu durum benimde canımı sıkıyor, o yüzden kulaklık takmak mecburi oluyor. Yada oyun sesini biraz fazla açmak gerekiyor. Aslında birazda her oyunu 1080p çözünürlükde açmaya çalışıldığının etkisi var, gpu yu daha da fazla yoruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JudasRising kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok kafa şişiren ve can sıkan bir durum. Bilgisayarı şarjdan çıkarınca da azalıyor ya da duruyor bu fan sesi. Muhtemelen şarjdan çekince performans düşüyor ve bu şekilde azalıyor ses ama ben o düşük performansa razıyım açıkçası o sestense. Keşke fişe takılıyken de sessiz çalışsa.
  • Prizden çıkardığınızda fanın az çalışma sebebi geforce experience programıdır büyük ihtimalle.geforce exp. Fpsyi 30a sabitliyor ve ayarları düşürüyor(oyun orjinalse) aynı şeyi manuel olarak fpsyi sabitleyerek yapabilirsin ayarlardan. Bir de yuksek performans modunda fan daha agresif.güç tasarrufu veya dengelide daha az çalışıyor fan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 23 Nisan 2015; 23:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir pc alıcam victor G451 ile asus X550JK arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?

• Arkadaşlar bende G451 (i5 + gtx 850m) var çoğu oyunu rahat çalıştırıyorum ama nedense dying light menüden itibaren başlayan bir yavaşlık bir hantallık var oynanışta. Ayarları düşürmeme rağmen. Sizde bu oyunda böyle bir sorun yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_eren_58

g451 ile GTA V oynayan var mı forumda? performansı nasıl acaba hiçbir yerde bilgi video yok henüz. Sadece victor facebook sayfasında fullhd 30 fps aldığı yazılmış keşke bir video çekseler de görsek performansını.

Victor'un youtube kanalında var.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    tamamdır o konu gayet güzel performans alınıyor bizzat denedim hazır görmüşken bir şey sormak istiyorum feysten yazdım ama cevap alamadım, laptop kapalıyken usb sarj için ne yapmam gerekiyor? bios ayarlarıyla halledebilir miyim ya da bir yazılımla falan?
  • quote:

tamamdır o konu gayet güzel performans alınıyor bizzat denedim hazır görmüşken bir şey sormak istiyorum feysten yazdım ama cevap alamadım, laptop kapalıyken usb sarj için ne yapmam gerekiyor? bios ayarlarıyla halledebilir miyim ya da bir yazılımla falan?

Taşınabilir bilgisayar kapalı iken USB den şarj edemezsiniz.
  • oyunu 720p ye indirirsen normal 720p lik laptopla aynı görüntüyümü veriyor yoksa 1080p den düşürüldüğü için dahamı kötü oluyor ???
  • fylmztr F kullanıcısına yanıt
     Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 1 Mayıs 2015; 23:39:38 >
  • üstteki hata nedir?
  • bilgisayarın kapağını kapatıyorum uyku moduna alıyor buraya kadar bir sorun yok ancak mausa dokunduğumda uyku modundan çıkıyor ancak ekran hala siyah kalıyor, düzeltmek için kapağı kapat aç yapıp uyku modundan çıkarmam gerekiyor. bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • Arkadaslar bu urunu nerede bulabilirim internette

• Victor.com.tr

• quote:

bilgisayarın kapağını kapatıyorum uyku moduna alıyor buraya kadar bir sorun yok ancak mausa dokunduğumda uyku modundan çıkıyor ancak ekran hala siyah kalıyor, düzeltmek için kapağı kapat aç yapıp uyku modundan çıkarmam gerekiyor. bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Evet bende de oluyor. Bence uyku modundan uyandırmayı benim gibi sadece güç tuşuna ayarlayın, mouse ve klavyeyi iptal edin. Ara sıra touchpad yada mouse etkileşime geçip uyandırabiliyor notebooku.

Cmd komut penceresinden powercfg -devicequery wake_armed komutunu girerek uykudan uyandırmada etkili olan donanımları görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

quote:

bilgisayarın kapağını kapatıyorum uyku moduna alıyor buraya kadar bir sorun yok ancak mausa dokunduğumda uyku modundan çıkıyor ancak ekran hala siyah kalıyor, düzeltmek için kapağı kapat aç yapıp uyku modundan çıkarmam gerekiyor. bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Evet bende de oluyor. Bence uyku modundan uyandırmayı benim gibi sadece güç tuşuna ayarlayın, mouse ve klavyeyi iptal edin. Ara sıra touchpad yada mouse etkileşime geçip uyandırabiliyor notebooku.

Cmd komut penceresinden powercfg -devicequery wake_armed komutunu girerek uykudan uyandırmada etkili olan donanımları görebilirsiniz.

teşekkürler dedikleriniz yapacağım ama kafama takılan siyah ekranda açılması ve ekranın gelmemesi, acaba kapak kapalı olduğu için mi ekran açılmıyor bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fylmztr

oyunu 720p ye indirirsen normal 720p lik laptopla aynı görüntüyümü veriyor yoksa 1080p den düşürüldüğü için dahamı kötü oluyor ???

Aynı görüntüyü vermez. 1080p den 720p ye düşürüldüğünde daha kötü gözükür. Fakat oyun oynarken çok yakından bakılmayacağı için görüntü aynı gibi gözükür. Yakından bakarsanız görüntünün bulanık olduğunu görürsünüz. Çünkü 1080p çözünürlüğünde o 720p den geriye kalan pikseller tahmin yöntemiyle doldurulduğu için bulanık oluyor. Ayrıca 720p lik bir laptopda 720p oyunda yakından bakıldığında bulanık gözükmez ama pikselleri sayarsınız.

@58_eren_58 Aynen bende öyle düşünüyorum, bence pek kafaya takılcak bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Mayıs 2015; 21:13:50 >

• cevaplarınız için çok teşekkürler .
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    hocam yorumun üzerinden baya zaman geçmiş laptopu aldınmı nasıl güzelmi sorun çıkarıyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.