Bildirim
Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G451 ile G502 arasında cok fark olur mu arkadaşlar zaten G502 şuan stoklarda yok.
Bir de IPS parlak ekran ve mat ekran arasındaki farkı merak ediyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
simage yapalım şunları hocam sayfa dağıldı :D -
Pardon ya, bende ayarlı olduğu için otomatik küçülüyor. Farketmemişim o yüzden
Selamlar herkese,
Bilgisayar araştırıyorum da bir kaç sorum olacaktı.G451 i kullanıpta sorun yaşayan var mı?
i7 16 gb ram ve ssd li modelini düşünüyorum.Yazılım için alacağım.Oyun pek oynamıyorum.En fazla lol,aoe 2,3 vs...
klavye alttan aydınlatmalımı? ekran nasıl parlama falan varmı?
birde yurtdışına götüreceğim teknik servis falan olmayacak sanırım.kronik bir sorunu var mı? -
Klavye aydinlatmali degil, Ekran parlak, mat ekran degil dogal olarak parliyor, kronik sorunu yok sadece malzeme ve tasarimi biraz zayif. Butun deneyimleri yazdim konuda bu yazdiklarim disinda sikinti yasamazsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ens1252
Klavye aydinlatmali degil, Ekran parlak, mat ekran degil dogal olarak parliyor, kronik sorunu yok sadece malzeme ve tasarimi biraz zayif. Butun deneyimleri yazdim konuda bu yazdiklarim disinda sikinti yasamazsiniz.
anladım hocam peki memnun musunuz?
hiç arıza falan çıkardı mı? -
Bu bahsettiğim küçük sorunlar haricinde memnunum. 10 aydır kullanıyorum nazar değmesin; arıza çıkarmadı. -
victor g451k aldım. sanırım klavyede bir sıkıntı var .Klavyenin numpad ve yön tuşlarına bastığımda tıkırtı geliyor oldukça rahatsız edici .Klavyenin çerçeveye bastığımda tıkırtı gidiyor. sizce ne yapmalıyım , garantiye yollayayım mı yoksa kendim çözebilir miyim? -
bugün siparişi verdim.pazartesi veya salı günü alıyorum. -
Pm atamiyorum sana uzun uzun yazdim ama gitmedi -10 hatasi veriyor. konu basindaki bahsettiklerim haricinde yazilacak pek bisey yoktu. Musait oldugum zaman ayrica sorun varsa cevaplarim. Sehir disina cikiyorum onun icin foruma bakamiyacam. Diger g451 uyeleri burada yazarsan cevaplayacaklarina eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: ens1252
Pm atamiyorum sana uzun uzun yazdim ama gitmedi -10 hatasi veriyor. konu basindaki bahsettiklerim haricinde yazilacak pek bisey yoktu. Musait oldugum zaman ayrica sorun varsa cevaplarim. Sehir disina cikiyorum onun icin foruma bakamiyacam. Diger g451 uyeleri burada yazarsan cevaplayacaklarina eminim.
Teşekkürler, keşke görebilseydim yazdıklarınızı,
İyi günler, Victor g451 almayı planlıyorum. Birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim,
1- Genel olarak Heroes Of The Storm, World Of Warcraft, Dying Light, Gta 5, Witcher 3 oynamayı planlıyorum, bunları oynarken medium-high ayarlarda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
2- Fan sesi nasıl ? Turbo fan çalışmadığı sürece çok rahatsız edici bir ses var mı yoksa normal mi ?
3- Kasanın çok kaliteli olmamasının dezavantajları nelerdir ?
4- Isı nasıl, çok çabuk ısınıyor mu, fan genellikle sıcak mı üflüyor ?
kullanan biri cevaplarsa daha iyi olur
-
Pm kapalı olduğu için yazamamıştım, burdan sorduğunuz iyi olmuş.
Gta5 ve witcher gibi oyunlar hariç high-medium oynamazsınız, ultrada oynarsınız.
Turbo fan tam devirde sesli çalışıyor, oyun haricinde çalışmadığı için sorun olmuyor.ya oyunun sesini açmak ya da kulaklıkla kullanılması daha iyi.
Kasanın çok kaliteli olmamasının dezavantajı hissiyat.çok mükemmelci biri değilseniz sorun olmaz.esneme falan yapıyor ama özellikle bastırmak lazım genellikle.his dışında pek eksisi yok.
soğutması başarılı. internette surf yaparken vs fanın varlığı hissedilmiyor gibi.şiddetli uflemiyor, ses de çıkmıyor.oyunda tabii ki güçlü ufluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler, yarın yerine gidip bir ürünü kontrol etmeyi düşünüyorum, 3-4 senedir aynı laptop'ı kullanıyorum, çok fazlada bir bütçem yok, o yüzden çok dikkatli karar vermek istiyorum, oyun oynarken artık fps derdi falan olmazsa çok mutlu olacağım. Tek endişem çok yayılmış bir gaming markası olmaması onun dışında da sorun olacağını sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Levi -- 24 Temmuz 2015; 20:02:37 > -
Gidip görmek en iyisi zaten, ne aldığını bilmek iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay699
victor g451k aldım. sanırım klavyede bir sıkıntı var .Klavyenin numpad ve yön tuşlarına bastığımda tıkırtı geliyor oldukça rahatsız edici .Klavyenin çerçeveye bastığımda tıkırtı gidiyor. sizce ne yapmalıyım , garantiye yollayayım mı yoksa kendim çözebilir miyim?
Benim klavye de aynı. Sağ taraftaki tuşlara basınca tıkırtı geliyor. Klavyenin çerçevesi tam oturmadığından oluyor herhalde çünkü o da oynuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: JudasRising
quote:
victor g451k aldım. sanırım klavyede bir sıkıntı var .Klavyenin numpad ve yön tuşlarına bastığımda tıkırtı geliyor oldukça rahatsız edici .Klavyenin çerçeveye bastığımda tıkırtı gidiyor. sizce ne yapmalıyım , garantiye yollayayım mı yoksa kendim çözebilir miyim?
Benim klavye de aynı. Sağ taraftaki tuşlara basınca tıkırtı geliyor. Klavyenin çerçevesi tam oturmadığından oluyor herhalde çünkü o da oynuyor.
evet çerceve tam oturmamış . bunun içinde garantiye yollamak istemiyorum . bir şekilde çözecem . -
quote:
Bende de ayni. Normalde sorun değilde haxball tarzı oyunlarda rahatsız edici olabiliyor.
Asus x550jk dan wifi sorunu sebebiyle kaçtım geldim Victor a. Fakat abim "victor ne, o laptopa 2 bin tl mi vereceksin, garantisi nasil" falan diyip canımı sıkıyor. Daha çok cs go, dota2, h1z1, payday 2 falan oynuyorum. Guzel çalıştırı mı? Bir de sadece okmeydanında mı mağaza var?
Edit : g451 almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 25 Temmuz 2015; 2:45:30 >
Ben g451 modelini kullanıyorum gayet memnunum şu anda GTA 5'i yüklüyorum Bende almadan önce Asus ile bu marka arasında kalmıştım araştırdım fakat bir kaç kullanıcıdan başka kimseye ulaşamadım risk alıp sipariş verdim iyiki de risk almışım bu fiyata özellikleri gayet tatmin edici Ha sorunu yok mu var tabiki kalvyede ki Numlock tuşlarının olduğu yerde 0123 ve ok yön tuşlarından ses çıkıyor basarken forumdaki arkadaşlarda belirtmiş herkezde olan bi sorun kasayla ilgili onun haricinde kasası üst seviye bi hissiyat vermiyor orta düzeyde ne çok iyi ne çok kötü. Fakat alıcağınız makinanın fiyatıda ortada bunları görmezden gelirseniz hiçbir problemi yok oynıcağınız oyunlardada hiç bir sıkıntı yaşamazsınız yağ gibi kayar gider oyunlarda Garantisine gelicek olursak firma garanti konusunda kendisine güveniyor forumda da yetkili kişiler var PM attığınızda veya buraya yazdığınızda hemen sorunla ilgilenmeye çalışıyorlar benim bi sorunum olmadı makinayla ilgili o yüzden garantiye yolladım şöyle oldu böyle oldu diyemem epey uzattım fakat tavsiyemdir g451 modeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X