Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranını görünce abinin canı sıkılacak :-) Hele de kendi bilgisayarı da tn panel ise :-). Gta 5 oynatıyor laptop medium high karışık ayarlarda daha ne diyeyim. Söylediğiniz oyunlar öyle çok sistem isteyen oyunlar değil zaten. Laptopun tek can sıkıcı noktası kasası. Hani benim için sorun değil ama kasanın bazı yerlerinde esnemeler var. Şöyle karşılaştırırsak eski acer 5552g notebook umdan biraz daha fazla. Bir de hoparlörlerinden az ses çıkıyor.

X550jk için de forumda wi-fi sorununun nasıl düzeltileceğine dair bir konu vardı. Orada anlatılanları yaptınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hacı1992 yeni laptop alacağım. Yani asus da yok elimde. Esneme sıkıntı değil eğer bozulmayacak şekilde ise. Çünkü laptopu çoğu zaman başka bi klavye ile kullanacağım oyunlarda rahatlık açısından.

@Seem347 uzatmanız bana göre daha iyi :) laptopu bende beğendim, inşallah alırım sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g451 modelinin paneli isteğe bağlı olarak mat tn panel olabiliyor mu??

25ms response time canımı çok sıktı
  • .mert . kullanıcısına yanıt
    Hayır. G502 mat tn panelle satılıyor. Gpu farkı da var tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

Hayır. G502 mat tn panelle satılıyor. Gpu farkı da var tabii.

stok yok ki

g451 e 16 ms lik panel taktirabilir miyiz

• .mert . kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam.altı üstü 9 ms.çok da ciddi bir fark değil. Yine de bir sorun barış beye.

• Herkese selamlar,

Bugün cihaz elime geçti.Henüz kurma fırsatı bulamadım.İstediğiniz testler falan varsa bende yardımcı olabilirim.(i7 li versiyon)
    Normalde windows 7 kuracaktım fakat windows 8.1 kurmam daha performanslı olur dediler o yüzden elimde windows 8.1 olmadığı için biraz gecikme olacak.
    İlk kurulumda hangi yazılım kurdunuz?
  • Siz yine de bakın o konuya kullanıcılar çözmüş mü o sorunu diye. Ha çözmüşlerse ve almaaya karar verirseniz bu iki laptop arasındaki en büyük fark ekranıdır. Gerçekten normal bir notebook a kıyasla çok güzel bir ekranı var. Hem de 1080p. Onun dışında arada fiyat farkı da var ha bu ekran o farka değer mi bence değer ama yine siz bilirsiniz diye söylüyorum.

Esneme şöyle diyeyim en belirgin olan yer kapakta kameranın yanları. Onun dışındaki yerlerde o kadar esneme yok. Yani bozulacak şekilde değil. Elinizi koyup rahatlıkla oyununuzu oynayabilirsiniz ama kamera kısmında olan esneyen yeri laptop kapağını her açış ve kapatışınızda tutarsanız uzun vadede kameraya ya da ekrana zarar verebilir. O yüzden kapağı açarken iki yanından ya da tek yandan tutarak açmak önemli. Onun dışında 9–10 ay oldu alalı herhangi bir şikayetim yok(nazar değmesin :-)).

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Masaüstü pc toplamaya karar verdim

• Taşınabilirlik sizin için önemli değilse en iyisini yapmışsınız :-).

• Bende az önce 2700 liraya g451 siparişi verdim

Intel® Core™ i7-4710MQ İşlemci (6M Ön Bellek, 2.5GHz - Turbo Boost ile 3.50 GHz)
    15.6" 1920x1080 FHD ekran
    2 GB DDR3 nVIDIA GTX 850M 128Bit Optimus, PhysX
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    500 GB 5400 RPM SATA 2.5" HDD
    240GB mSATA SSD
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    Intel® Dual Band Wireless - AC 3160
    Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
    BağımsızTuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
    Çıkarılabilir 6 hücreli Akıllı Lithium-Ion battery pack, 48.84 WH
  • Canavar gibi makina almışsınız hocam hayırlı olsun :)
  • Selamlar herkese

Urunu alali yaklasik 1 hafta oldu.Suan icin kendisinden memnunum.Bir sorum olacakti.Victorun sattigi cantayi kullanan var mi?
    Bir cantaya ihtiyacim var eger urun guzel oradan alayim diyorum.Yada kullandiginiz baska urunler varsa onlari da yazarsaniz bakabilirim.
  • k8Triton K kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum.ama hala aynı çantayı mı satıyorlar emin değilim.siyah 17 inç addison markaydı yanlış hatırlamıyorsam.17 inç olduğu için çanta fazla büyük.daha çok seyahatlerde vs kullanıyorum.günlük veya sağa sola taşıma için biraz sıkıntı olabilir.kalite olarak iyi seviyede, bilgisayarı darbelerden koruyacak kadar dolgu malzemesi(süngerimsi madde işte) var.büyük darbeler hariç yeterli koruma sağlar. ancak sevmediğim bir nokta var. yürürken oluşan sallantı ile fermuarın uçları birbirine çarptığı için şıngır şıngır ses çıkıyor.sessiz bir yolda yürürken rahatsız edici oluyordu benim için.

bence aynı fiyata, belki daha ucuza 15.6 inç aynı kalitede çanta bulabilirsiniz.şu çanta bence günlük kullanım için fazla büyük.
  • Bir kaç sorum olacak, cevap verebilirseniz sevinirim.

1- Fan hızının anlık artmasına bir çözüm var mıdır? (Lenovo g510 var şuan elimde, işlemcileri aynı veya çok yakın işlemciler ama şimdiye kadar hiç böyle yaptığını görmemiştim)

2- Windows 10 için sürücüleri ne zaman siteye eklenecek? (Muhtemelen driver booster tarzı programlar sorunsuz bütün sürücüleri bulacaktır ama kullanmak istemiyorum bu tarz programları)

3- Bios güncellemek istediğimizde (güncelleme geliyorsa) nereye başvurmamız gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkalti -- 6 Ağustos 2015; 4:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

ben kullanıyorum.ama hala aynı çantayı mı satıyorlar emin değilim.siyah 17 inç addison markaydı yanlış hatırlamıyorsam.17 inç olduğu için çanta fazla büyük.daha çok seyahatlerde vs kullanıyorum.günlük veya sağa sola taşıma için biraz sıkıntı olabilir.kalite olarak iyi seviyede, bilgisayarı darbelerden koruyacak kadar dolgu malzemesi(süngerimsi madde işte) var.büyük darbeler hariç yeterli koruma sağlar. ancak sevmediğim bir nokta var. yürürken oluşan sallantı ile fermuarın uçları birbirine çarptığı için şıngır şıngır ses çıkıyor.sessiz bir yolda yürürken rahatsız edici oluyordu benim için.

bence aynı fiyata, belki daha ucuza 15.6 inç aynı kalitede çanta bulabilirsiniz.şu çanta bence günlük kullanım için fazla büyük.

Selamlar hocam,

Sitede hala ayni urunu satiyolar.Aslina bakarsaniz bende sadece seyahat icin kullanmak icin aliyorum.Oyle disari cikarken falan yanima alacagimi zannetmiyorum.Eger ki bu buyukluk disinda bir sorunu yoksa alayim bir tane bundan?

• k8Triton K kullanıcısına yanıt
    Seyahatlerde bayağı iş görüyor. Bilgisayar dışında bir sürü şeyi çantaya koyabiliyorsun f/p olarak daha iyi çantalar bulabilirsin belki, dışarıdaki fiyatlar ne durumda pek bilmiyorum.uğraşmak istemiyorsan o çantayı al, sorun çıkarmaz.

• Arkadaslar g451 kullananlar batarya kullanimi nasil?
    Sanki bana kisa gibi geldi?tam olarak olcmede ne kadar gittigini fakat 1 2 saat gecmiyor sanki?
    ve bu 1 2 saat icinde ne oyun oynuyorum ne de agir islem yapiyorum sadece youtube den video falan acik birde bluestack.
    bir de bu sag altdaki batarya kisminda kalan sureyi bir turlu gosteremedim.boyle bir sorun yasayan var mi?
  • bende g451'in i7 li versiyonu var, son bir haftaya kadar çok memnundum fakat windows 10 u yüklememle birlikte bir şey oldu makineye soğumak bilmiyor ve boştayken bile deliler gibi çalışan hiç bir şekilde susmayan bir fan var, touchpadin olduğu yere el değmiyor, windows 7'ye döndüm, formatladım temiz kurulum yaptım yine düzelmiyor,

daha da ilginç olanı bilgisayarın performansında en ufak bir sıkıntı yok, oyun oynarken render alıp internette farklı tarayıcalar da 50 tane açık sekme var ve bilgisayar da takılma yok ama aşırı sıcak, eskiden bu şartlarda bu kadar sıcak olmazdı ve fan bu kadar sesli çalışmazdı, yine eskiden oyun oynamıyorken veya render almıyorken ne yaparsam yapayım fan sesi neredeyse hiç yoktu, başka bilgisayarı sapıtan varmı merak ediyorum açıkçası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcelona

bende g451'in i7 li versiyonu var, son bir haftaya kadar çok memnundum fakat windows 10 u yüklememle birlikte bir şey oldu makineye soğumak bilmiyor ve boştayken bile deliler gibi çalışan hiç bir şekilde susmayan bir fan var, touchpadin olduğu yere el değmiyor, windows 7'ye döndüm, formatladım temiz kurulum yaptım yine düzelmiyor,

daha da ilginç olanı bilgisayarın performansında en ufak bir sıkıntı yok, oyun oynarken render alıp internette farklı tarayıcalar da 50 tane açık sekme var ve bilgisayar da takılma yok ama aşırı sıcak, eskiden bu şartlarda bu kadar sıcak olmazdı ve fan bu kadar sesli çalışmazdı, yine eskiden oyun oynamıyorken veya render almıyorken ne yaparsam yapayım fan sesi neredeyse hiç yoktu, başka bilgisayarı sapıtan varmı merak ediyorum açıkçası ?

windows 10u yükledikten sonra güncelleme yaptı mı? w7 ye döndükten sonra otomatik güncellemeler açık mıydı? büyük ihtimalle w10a geçtiğinizde bir sürü güncelleme yapmaya başladı, onlar arka planda işlemciyi yoruyordu. bunlar dışında fan tozlanmış veya başka birşey işlemciyi yoruyor olmalı.neyin işlemciyi meşgul ettiğine bakın. bunlardan sonra herşey normal gözüküyorsa servise...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.