Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://dr.victor.com.tr/usb-bellek-ile-isletim-sistemi-kurulum-rehberi/
    http://dr.victor.com.tr/surucu-yukleme-ve-guncelleme-kilavuzu/

Victor' un şöyle bir anlatımı var yardımcı olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Benim 9 yasindaki kuzen atıyor kolay orası sürusune bereket milyonlarca kaynak var siz ne alacaginiza karar verin gerisi cocuk oyuncagi

Anladim hocam cok sagolun, bir de mesela sizden 1800 lirayi gecmemesini tercih ettigim bir iyun icin laptop sorsam bunu mu tavsiye edersiniz? Asus ta cok guzel ama e.ran kafami karistiriyoryil olmus 2015 telefonum bile full hd :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Benimde telefon full hd 2000 tl verip hd çozunurluklu laptop alirsam uyku tutmaz beni Asustaki o ekran oldugu surece isterse 980m koysun yine almam. Millet 2k 4k ya gecer bunlar hala taş devrinden kalma ekranlı laptopu satıyorlar alanlara saygim var ama renkler solgun ekran tn panel mat hala ekranini begendim diyorlar acaba hic yuksek cozunurluklu ekran kullandilar mi ? sanmiyorum. Çünkü yüksek cozurlukten dusuk ekrana gecince attan inip esege binmek gibi keyif vermiyor.

Hocam dolarin tavan yaptigi su gunlerde oyun oynamak hemde film ve dizi yi kanli canli renklerde izlemek istiyorsan full hd ips alacaksin onuda en ucuz g451 de yaşarsin. Yoksa 1800 ler çok zor baska model bulmak. G451 almanı tavsiye ederim. Tek dezavantajı sırtın pencereye dönuk durmayacaksın ekran aynaya dönüsüyor. Mecbur parlaklığı acmak gerekiyor.

Asusta işlemci degismiyor, ekran kotu, msata slotu yok, cok ısınıyor niye alasın alırsan boşuna yatırım ve masraf olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Benimde telefon full hd 2000 tl verip hd çozunurluklu laptop alirsam uyku tutmaz beni Asustaki o ekran oldugu surece isterse 980m koysun yine almam. Millet 2k 4k ya gecer bunlar hala taş devrinden kalma ekranlı laptopu satıyorlar alanlara saygim var ama renkler solgun ekran tn panel mat hala ekranini begendim diyorlar acaba hic yuksek cozunurluklu ekran kullandilar mi ? sanmiyorum. Çünkü yüksek cozurlukten dusuk ekrana gecince attan inip esege binmek gibi keyif vermiyor.

Hocam dolarin tavan yaptigi su gunlerde oyun oynamak hemde film ve dizi yi kanli canli renklerde izlemek istiyorsan full hd ips alacaksin onuda en ucuz g451 de yaşarsin. Yoksa 1800 ler çok zor baska model bulmak. G451 almanı tavsiye ederim. Tek dezavantajı sırtın pencereye dönuk durmayacaksın ekran aynaya dönüsüyor. Mecbur parlaklığı acmak gerekiyor.

Asusta işlemci degismiyor, ekran kotu, msata slotu yok, cok ısınıyor niye alasın alırsan boşuna yatırım ve masraf olur.

Hocam gecen n11 kampanyasında asus 1450ye geliyordu ama :) Ama onda da maximum kartın olmadığı için alamadım. Eğer yine kullandığım bor.kart kampanyası +%10 gelirse (yaklaşık 300tl indirim oluyor)almayı düşünüyorum yeni bir laptop.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    İndirim kovalayacaksaniz iş baska aynı durum butun laptoplar icinde gecerli karar sizin ben çekiliyorum

• Hocam g451 modelini almayı düşünüyorum memnun kalırım dimi bir sorun yaşadınız mı siz ?

• Ben daha yeni kullanamaya başladım 1 hafta bile olmadı ama tatmin etti beni bilgisayar bu fiyata bu özellikler gerçekten zor.. Birkaç eksiği var ama onuda görmezden geliyor insan ben öyleyim en azından Ssd'de aldım g451'e onuda takınca makina canavar olucak tahminimce işin özü tavsiye ederim ben
  • Biraz zaman geçti ama bilgilendirme yapıyım hocam :) 1.5 volt ram sipariş vermiştim onu iade edip 1.35 olanı aldım,ssd ise kargo'dan alamadım bütlerin olduğu hafta gelmiş bende evde pek duramadım o hafta ve alamadım ve memlekete döndüm adres degişikliğide yapmadılar o yüzden onu iade ettim bakalım bugün yarın parayı yatırıcaklar.. Performansa geliyim 4 ram takviyesi bile bilgisayarı hızlandırdı önceden makinayı ilk açtığımda donmalar yaşanıyordu artık o olmuyor ve oyun yüklerken yavaşlıyordu oda olmuyor gözle görülücek şekilde hızlanma oldu makinada ssd'yi bile ertileyebilirim yani Sizdede 4 gb ram vardı galiba eğer bütceniz yetiyorsa 4 gb daha alın hocam fark var gerçekten 90 lira gibi bişey ssd'yi biraz daha ucuzlayın alırsınız
  • Bu modelde i7 nin i5 e göre oyunlarda artısı var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende g502 almayı düşünüyorum ama i5 işlemci yeterli olurmu mühendislik programları için 3 sene felan götürse yeterli benim için.Genelde pc yi yanımda taşıcam sıkıntı olurmu taşımasında.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Çok ağır programlar kullanmıyorsaniz yeterli olur. Laptop ağır degil standart ölçüde sıkıntı olmaz.

• Autocad solidcad catia gibi programlar kullanıcaz ne kadar sistem ister bilgim yok.

• Bu bilgisayari 1800 tlye bi'tek ben mi bulamadım acep

• Asustan vazgeçtim bu laptobu en ucuz nerde bulabilirim
  • Yanlış hatırlamıyorsam @Victor Gaming Machine 1-2 gün önce i5-4200m ile 1800lerde satışa sunulacak demişti.ne zaman gelecek bilmiyorum.bir sorun.bir de n11 in 100tl indirimine denk getiriseniz veya kuponla daha ucuza gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2459 TL Victor G451 I7 4710MQ 240GB SSD 2GB GTX850M FULL HD(1920X1080

http://forum.donanimhaber.com/m_107819230/tm.htm
  • @ens1252
    Hocam konu başlığını isterseniz G501-G451-G502 olarak değiştirin. Hem biraz daha derli toplu olur hem yardımlaşma açısından daha iyi olur. Monster konuları o yönden hem daha aktif ve düzenli oluyor hemde diğer Victor konusunda sürekli bir karmaşa var sanki.
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Destek olan olur mu bilmiyorum ama isteniyorsa değiştiririm. Yoksa bilmediğim bir model için benden yardım beklemesinler mat ekran nasıl 950m 850m arasındaki performansı falan soran olursa cevap verende olmazsa sorular yığılır buraya
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda iki modelede ulaşabilecek kişiler varsa yardımcı olabilir. Bende şuan G502 var. Bir arkadaşım G451 almayı düşünüyordu ancak şuanda fikri ne tam olarak bilmiyorum. 850m ve 950m arasında zaten bariz bir fark yok. Hatta nedense bilmiyorum ama notebookcheck'e baktığımda 950m üstün görünmesine rağmen paylaştıkları oyun fps değerleri 850m de daha yüksek

Ayrıca iç donanım-kasa vs gibi özellikler hdd caddy-ssd gibi özellikler için aynı başlıkta olması daha iyi olur gibi
  • Ben g451 modelini kullanıyorum yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Performansa bakıyorsa g502 alsın yok bende ultra high takıntısı yok diyorsa g451 alsın,ekranı gerçekten çok güzel IPS panel olması bambaşka bi boyuta taşımış laptop'u
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.