Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: make me happy

i5 4200m almıştım.bir de 1tb hdd standarttan farklı olarak.beğenmediğim pek birşey yok aslında memnunum aletten genel olarak.

Almayı düşünüyorum ama aslındada çok kararsizim tam karar verdim alicaktim şuan victor adresine erişilemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

quote:

i5 4200m almıştım.bir de 1tb hdd standarttan farklı olarak.beğenmediğim pek birşey yok aslında memnunum aletten genel olarak.

Almayı düşünüyorum ama aslındada çok kararsizim tam karar verdim alicaktim şuan victor adresine erişilemiyor

evet ben de denedim şimdi ama işin garibi hata da vermiyor.heralde değişiklik yapılıyor veya hosting sorunu yaşıyorlar.donanımhaber de başka sitenin çökmesini konuşmak da garibime gitti burası bile çatur çutur çökerken orası normaldir olabilir böyle şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

quote:

evet ben de denedim şimdi ama işin garibi hata da vermiyor.heralde değişiklik yapılıyor veya hosting sorunu yaşıyorlar.donanımhaber de başka sitenin çökmesini konuşmak da garibime gitti burası bile çatur çutur çökerken orası normaldir olabilir böyle şeyler.

Çok haklısın

• Arkadaşlar merhaba,

Kartımda çıkan sorun nedeniyle bilgisayarı alamadım. Diğer kartıma da 100 lira vade farkı koyduğunu gördüğümde tepemin tası attı. Asus'un 8gb'lı modeliyle arasında 300 lira fark oluşunca bir anda vazgeçtim Victor'dan. Benden inceleme ve yorum bekleyen arkadaşlar kusuruma bakmasınlar, oluşan bu fiyat farkından ötürü Asus'u tercih ettim.
  • blackslament B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
  • Bu ürünü tavsiye eden varmi bu aksam alicam ya bunu yada g701 modelini

• serkan78689 kullanıcısına yanıt
    Paran varsa g701 al yoksa g451 kesinlikle tavsiye ederim. Ama victorun teknik servisi hakkında birkaç haftadır olumsuz yorumlar görüyorum. İnş teknik desteklik durumum olmaz. Zaten eskisi kadar barış beyin forumla ilgilendiği yok. Victor alt başlığı durduğu halde neden diğer markalarda durduğu dh ve victor un neden boyle birşey yaptığı hakkında hicbir fikrim yok. Her iki tarafin nasıl bir stratejisi var hala anlamış degilim.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Victor G4510 deki gt850m ddr3 mü yoksa ddr5mi? mesela 1850lik asusda o kart ddr3
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ddr3

Bu arada g4510 modeli yok.

G301 G451 G701 G801 G serisi modelleri mevcut.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    anladım asusla aynı ddr.. ben birşey sorucam neden ddr5 gelmedi bizim ülkeye fiyatı yüksek olur diyemi
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ddr5 bellekler fazla ısındığı için tercih edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 2 Şubat 2015; 13:04:21 >
  • Çok sessiz buralar. Dolar kuru yükselince victor konuları iyice cenaze evi gibi oldu
  • GDDR5'in temel kullanılmama sebebi ortaya çıkan ısı yoksa fiyat farkı pek yok. Dikkat ederseniz MSI da GDDR5 li GTX 850M, 860M ile aynı kasada çünkü benzer şekilde ısınıyorlar. DDR3 ise 850M üzerinde daha rahat bir çalışma sağlıyor ama performansı ise GDDR5'e göre daha düşük.

G4510 modeli var. n11.com'da i5 4210M - 4GB - 500GB modeli, şu anda 9 taksit ve 111TL n11bonus ile gayet iyi bir model. Bence üstüne bir 4GB DDR3 ilavesi ile çok iyi bir hale gelir :)
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    alan aldı, oyunları bitiriyor kış geçsin, yaza doğru şenlenir buralar.

• Oh oh herkesin keyfi yerinde oyunlar bitsin nasılsa yine gelirler buraya
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    bir de yaz aylarında daha kalabalık oluyor hem forum, hem notebook bölümü.

• millet bugün 16.30 gibi havale yoluyla bir G451 sipariş ettim victorun sitesinden muhtemelen yarın işleme geçeceklerdir önümüzdeki hafta içi izlenimlerimi burdan paylaşırım. büyük firmalar gibi 1000 lerce satmadıklarından bence her ürün alanın kısa da olsa izlenimlerini paylaşması kafalardaki soru işaretleri kaldıracaktır.
  • Maddrigal M kullanıcısına yanıt
    Çok doğru.

• sonunda sipariş verebildim doların yükselmesi kart faizleri derken bir ay bekledik ama sonunda aldık. keşke dolar bu kadar artmasadaı ssd eklerdim

• Arkadaşlar insanlar neden bunun yerine asus aliyirlar

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.