Bildirim
Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (322. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
g702 hocam @cevo_61
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asdasfeg
g702 hocam @cevo_61
Bende de G702 var tam oralardan fena esniyor.Bazen kapağı sert açıp kapatınca kırılacakmış gibi hisse kapılıyorum ama şimdilik fiziksel hasar yok.
Daha önceki Toshiba laptopum da oralardan kırılmıştı.Pek estetik olmuyor ama ben kuvvetli japon tarzı yapıştırıcıyla yapıştırmıştım eskisinden sağlam olmuştu.Silikon falan denemiştim ama sıcaklıktan silikon yumuşamış tutmamıştı.Tüm estetiği kayboluyor ama sağlam yapıştırıcı iş görebilir hocam.Yapıştırıcı gözükmesin diye de laptoplar için kaplamalar var onlardan alıp bütün her yerini kaplayabilirsiniz.B sorun ilerde benim de başıma gelecek gibi görünüyor, ben bu şekilde yaparım heralde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kasayı açıp çatlağın arka tarafına reçine sürüp kapatın. Üstten yapıştırmayla kurtaramazsın hocam. Kolay gelsin. -
G702 win10'da ses sürücüsünü güncelleyince Sound Blaster Cinema çalışmaz oldu.Eski sürücüye döneyim dedim yine olmadı.Ayarı bi bozulunca daha ayar tutmuyor meret.Önceden yaptıklarımı yaptım ama nafile. Fx Sound Enhancer falan kurdum bir nebze de olsa düzeldi ses ama, Sound Blaster Cinema'da gerekli ayarları yapınca çok temiz ve dengeli bir ses veriyordu.Çok fark ediyor yani ses olarak.Önerisi olan var mı?
G701 de başına gelmişti. İnternetten uygun sürümünü bulmuştum o çalışmıştı. Sorunu yaz hocam değişik versiyonları dene biri uyar illaki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde g451 makina var 1 sene sonunda anakart iflas etti ne güç alıyor nede canlı olduğuna dair bir sinyal veriyor anakartını nereden bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Ridooo
G701 de başına gelmişti. İnternetten uygun sürümünü bulmuştum o çalışmıştı. Sorunu yaz hocam değişik versiyonları dene biri uyar illaki.
Sistemi geri yükleyip o şekilde hallettim. Güncelleme yapmayacağız yoksa bozuluyor meret :)
Kendi haline bırak hocam elleşme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzbey07
Elimde g451 makina var 1 sene sonunda anakart iflas etti ne güç alıyor nede canlı olduğuna dair bir sinyal veriyor anakartını nereden bulabilirim
Bir çözüm buldunuz mu?
Benim pc de elektrik alıyor ışıklar yanıyor ama güç düğmesine basınca tepki yok. Anakart mı öldü acaba.
Maalesef hocam yarın bilgisayarcıya götürecem anakartıda bulunmuyor piyasada aliexpressde var onlarsa 350-400 dolar para istiyor
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzbey07
Maalesef hocam yarın bilgisayarcıya götürecem anakartıda bulunmuyor piyasada aliexpressde var onlarsa 350-400 dolar para istiyor
350-400 dolar verilmez. Ben de bugün götürcem bilgisayarcıya bakalım umarım halledebiliriz.
Arkadaşlar merhaba tekrardan. G702 Klavye etrafındaki plastik aksamı nasıl sökebilirim ? İnternette herhangi bir video veya bilgi bulamadım. Teşekkürler şimdiden. -
quote:
Orijinalden alıntı: asdasfeg
Arkadaşlar merhaba tekrardan. G702 Klavye etrafındaki plastik aksamı nasıl sökebilirim ? İnternette herhangi bir video veya bilgi bulamadım. Teşekkürler şimdiden.
Hocam kasanın altındaki kızaklı kapağı sök. Orada klavye simgesi görünen 3 tane vida deliği var. sanırım onları sökünde klavye boşa çıkacaktır. -
hocam klavyenin boşa çıkmasını biliyorum. etrafındaki yani üste plastiğin sökülmesini soruyorum civata veya başka bir şey ile bağlantısı var mıdır? çıkartırken oraları da kırma yayayım durduk yere. -
o plastiği söküp napacaksın hocam. Genelde klavye yekpare olarak tasarlanır. sadece tuşlar sökülür. Onu sökmedim açıkçası, sökersen de geri takarken deformasyon olur zannımca. -
quote:
Orijinalden alıntı: musa_unsal2005
o plastiği söküp napacaksın hocam. Genelde klavye yekpare olarak tasarlanır. sadece tuşlar sökülür. Onu sökmedim açıkçası, sökersen de geri takarken deformasyon olur zannımca.
Klavyeyi sökmeyeceğim hocam. Etrafındaki plastiği sökeceğim. Yani klavye hariç laptopun üst plastik aksamını sökeceğim. Alt kapağı nasıl açıyorsak üstü de öyle açmak istiyorum. -
O zaman dikkatli davranman gerekir. Dün termal macun değişimi ve fan temizliği yaptım. Gayet kolaydı. Alttaki tüm vidaları söküp kablolamaları açıp anakartı sökmen lazım. Azami dikkati ekran menteşe kısmını açarken göstermelisin.
Batarya çabuk bitme ve açılırken uefi sorununu çözen var mı? -
Victor g451 kullanıyorum.Laptopta Hitaci Travelstar 7K1000 1tb 7200 rpm hdd var. C ve D diye iki bölüme ayırdım. C bölümünde her şey normalken D bölümünden harici diske kopyalarken 13-14 mb ile kopyalıyor. Hatta D bölümünden C bölümüne kopyalarken de aynı sorun yaşanıyor. Kopyaladıklarım 300-400 mb boyutundaki diziler(En az 10 tane birden). Aynı dosyaları C diskinden D diskine kopyalarken bir sorun olmuyor.
Test programlarda da bir sıkıntı yok. Orada hızlar normal çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Olmadı diski komple biçimlendirip deneyeceğim.
Ekleme: Sorunu çözdüm. Klasör ismindeki Türkçe karakteri(Büyük "i" küçük "ı" ş , ç ,ö gibi)silince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 2 Kasım 2017; 2:1:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X