Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
67
Favori
209.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

Ya benim anlamadığım bu piller nette tanesi 10-20 liradan satılıyor. Biz 6 tane alsak zaten normal batarya almaktan daha pahalıya gelmiyor mu?

Normal batarya bulamıyoruz ki :) Ebayda falan vardı bi ara 100 küsür dolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard disk okunamıyor ctrl+alt+del yapip bastan başlatın türü bir hata veriyor bilgisayar format atmayı denedim siyah ekranda kalıyor bios ise görüyor harddiski nedeni ne olabilir. Hard disk ölmüş müdür acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ka_za kullanıcısına yanıt
    Harddiskte bi sıkıntı var gibi duruyor. Usbden çalışan hirens boot usb gibi yazılımlarla usb den boot edip chkdsk yapmayı dene hocam. Disk sağlığına da bakmak lazım. Bad sector vs yerler varsa oralar kapatılabiliyor ama uzun vadede sağlıklı olmuyor. Bu denemeleri yapın eğer bad sector varsa kısa süreli çözüm üretilebilir. Daha ciddi bi sorun varsa hdd ölmüştür değiştirmek lazım.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum Eyvallah hocam boş vaktimde pilleri alıp deneyeceğim.
  • Yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım G601 GTX850 model laptopumu 1-1.5k civarına satıp yeni bir gaming laptop alacağım asus veya monster var aklımda g601 sorunsuz ama artık 1050 kartlı modellere geçmeyi düşünüyorum burası da battı zaten zamanla ölür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 14 Ağustos 2017; 11:5:25 >
  • Arkadaşlar merhaba. Windows 10 ile kullandığım bir g701 im var.Bu sabahtan beri Sound Blaster Cinema 2 yi düzgün kullanamıyorum.açtığımda fareyi üstüne getirdiğim anda kilitleniyor.Durup dururken neden böyle bir şey oldu acaba? Başka var mı problem yaşayan?
    Ya da daha farklı bir versiyonu ile veya daha farklı bir programı kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoera -- 18 Ağustos 2017; 11:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoera

Arkadaşlar merhaba. Windows 10 ile kullandığım bir g701 im var.Bu sabahtan beri Sound Blaster Cinema 2 yi düzgün kullanamıyorum.açtığımda fareyi üstüne getirdiğim anda kilitleniyor.Durup dururken neden böyle bir şey oldu acaba? Başka var mı problem yaşayan?
    Ya da daha farklı bir versiyonu ile veya daha farklı bir programı kullanan var mı ?

Hocam G702 W10 ile sorunsuz kullanıyorum. İlk zamanlar ben de sorun yaşamıştım ama sonra bir şekilde halletmiştim. Nasıl yaptığımı şimdi unuttum ama konudaki eski mesajlara bakarsanız yazdığımı hatırlıyorum.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır müsait bir zamanda kurcalayayım,teşekkürler.İşin ilgin tarafı bende ilk zamanlarda sorun yoktu.Uzun süredir win 10 kullanıyorum ama şimdi sorun yapmaya başladı.
  • neoera N kullanıcısına yanıt
    Hocam bende win 10 güncellenince benzer sorunla karşılaşmıştım. İnternetten bir sürümünü bulmuştum çalışan. Eğer bir yere yüklediysem sana atarım, yüklemediysem yüklemeye çalışırım. Boyutunu bilmediğim için kesin diyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: neoera

Arkadaşlar merhaba. Windows 10 ile kullandığım bir g701 im var.Bu sabahtan beri Sound Blaster Cinema 2 yi düzgün kullanamıyorum.açtığımda fareyi üstüne getirdiğim anda kilitleniyor.Durup dururken neden böyle bir şey oldu acaba? Başka var mı problem yaşayan?

Allah Allah çok ilginç , sorun düzeldi kendi kendine.Bir kaç gün takıldı kilitlendi ama şuan bir problem yok :)
    Sound blaster sürekli arıza çıkarıyordu bende DFX Audio Enchancer kullanıyorum ben aynı görevi görüyor rahatlıkla
    Geçmiş olsun hocam. Lazım olursa yazarsınız buraya atarım bendeki sürümü.

• Sound Blaster Cinema 2'nin 1.00.08 sürümünü Windows10 yüklü G702'de sorunsuz kullanıyorum.Başka sürümler sorun çıkartıyor.Bilginize...

• Arkadaşlar bu modele yani clevo p 170sm-a modeline gtx 1060 ve 1070 ekran kartları takıalbiliyor. Bilginiz olsun.
    http://forum.notebookreview.com/threads/gtx-1060-1070-mxm-upgrade-question.807954/
  • Arkadaşlar merhaba Victor p703 kullanıp termal macun yenileyen var mı?
  •  Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI)

Sanırım iç dizayna bunun gibi g703 lerin. Ben g802 kullanıyorum. Siz ne öğrenmek istiyorsunuz

?

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    merhaba, ısınma sorunumu çözdüm, fanları temizlerken işaretli yerlerden temizlememiştim, şimdi süpürge ile aldım, macunu da çizgi yöntemiyle sürdüm, bu sefer macunu üzerinde yaymadım yani. Ayrıca ekran kartına giden bakır kısım biraz bükülmüş, onu da düzelttim. sonuçlar güzel, max 81 dereceye çıkıyor(ev sıcak).

yardımlarınız için teşekkür ederim. not:resim alıntı Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShotgunPadre -- 26 Ağustos 2017; 15:34:25 >

• ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt
    Şimdi sıcaklıklar biraz daha normale dönmüş gibi. Önceki gibi olsaydı cihazın kullanım ömrünü bayağı yerdi. Altına yükseltici bir şeyler de koyarsanız daha iyi olabilir. Ayrıca modlu bios da fanın dönme hızını kontrol eden ayarlar da vardı. Onları da bulursanız muhtemelen benim cihazın sıcaklık değerlerine yaklaşırsınız. Gerçi böyle de çok normal hiç ellemenize bile gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sorununu hala çözemedim kendim yapsam, youtubeda ölçüm aletiyle falan bakıyorlar o yok yeni batarya nereden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeaserTR

Pil sorununu hala çözemedim kendim yapsam, youtubeda ölçüm aletiyle falan bakıyorlar o yok yeni batarya nereden alabilirim

Hocam ölçü aleti ucuz birşey, elektronikçilerden alırsın.Sıfır batarya bulabiliyorsan uğraşmaya gerek yok zaten, bulamayanlar veya pahalı bulanlar için o yöntem.

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.