Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
67
Favori
209.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeaserTR

Laptopun arkasındaki gaming machine yazısını nasıl kaldırabilirim ?

Kendi kendine çıkıyor zaten onlar zamanla.Bende harfler sağa sola kaymaya başlamıştı çektim çıkarttım.Hafif iz kalıyor altta, onu da ıslak mendille silince geçti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    hocam çözüm bulabildiniz mi bende de code 43 hatası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: buttslammer

hocam çözüm bulabildiniz mi bende de code 43 hatası var

2015 tarihli driver ile çalıştırıyorum daha yenisini yükleyince code 43 çıkıyor bende de. Donanım kaynaklı olsaydı hiç çalışmaması lazımdı herhalde. Valla çok siteye yazdım ama kimsenin umurunda değil.
  • Driver CD sini kaybetmişim, burada clevonun sitesinden driver indirebileceğimizi okuduğumu hatırladım girip indirmeye çalıştım ama 3kb/s ile indiriyor Var mı tavsiyesi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Driver CD sini kaybetmişim, burada clevonun sitesinden driver indirebileceğimizi okuduğumu hatırladım girip indirmeye çalıştım ama 3kb/s ile indiriyor Var mı tavsiyesi olan

www.sagernotebook.com
    A Trusted Brand for Gaming Laptops | Sager Notebooks
    https://www.sagernotebook.com/drivers.php

Bu siteden kendi notebookunla aynı model numaraaına sahip driverları indirip kurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , geçmiş mesajlara bakıyordum bende tam bu sitenin geçtiği başka bir mesaj gördüm
  • Arkadaşlar Nvidia GTX 970M 6 GB ekran kartım var. Ekran kartının sürücüsü çok eski, 2015 olması lazım. Benim problemim ekran kartını güncellediğim zaman hata veriyor ve ekran kartını laptop görmüyor. Donanımsal sorun olsaydı eski sürücüde bile ekran kartının çalışmaması lazımdı diye düşünüyorum? Problemin ne olduğunu çok araştırdım ancak bulamadım. Mecburen eski sürücüye geri dönüyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • metabisülfit kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Kolay gelsin

• 701 Victor umuzun işlemci fani kırılmış. W370s modelmis. TR de bir iki yerde var. 70 TL civarı...

Bu fan yerine muadil fan kullanan var mı?

• Batarya nereden alabilirim ucuza g701 ile uyumlu ayrıca bios sorunu yaşıyorum biosu değişsem sorun çözülür mü açarken windows yüklü ssd sürekli 2-3. sıraya atıyorum biosa girip uefi enable yapıp ssdd başa almak durumunda kalıyorum.
  • quote:

Batarya nereden alabilirim ucuza g701 ile uyumlu ayrıca bios sorunu yaşıyorum biosu değişsem sorun çözülür mü açarken windows yüklü ssd sürekli 2-3. sıraya atıyorum biosa girip uefi enable yapıp ssdd başa almak durumunda kalıyorum.

aynı sıkıntı bendede var her girişte başta mavi ekran sonra bios uefi aktif etmem gerekiyor
    benim g701 batarya olu bir de ekranı vurdum ekranında degısmesı lazım
    yedek parça bulamama çok sıkıntı bi durum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

quote:

Batarya nereden alabilirim ucuza g701 ile uyumlu ayrıca bios sorunu yaşıyorum biosu değişsem sorun çözülür mü açarken windows yüklü ssd sürekli 2-3. sıraya atıyorum biosa girip uefi enable yapıp ssdd başa almak durumunda kalıyorum.

aynı sıkıntı bendede var her girişte başta mavi ekran sonra bios uefi aktif etmem gerekiyor
    benim g701 batarya olu bir de ekranı vurdum ekranında degısmesı lazım
    yedek parça bulamama çok sıkıntı bi durum :S

hocam ben de şuan victor' dan yazıyorum. bence siz onu okutup başka bir ürün alın. tamire değmez.
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    hocam gene iyi ya 2014 te aldım 2017 kadar bir sorun yaşamadım gayet hızlı hala öyle ama böyle sinir bozucu sorunlar yaşatabiliyor
  • BENİM ekean ve touchpad bozuk.

• Arkadaşlar bataryası bitenler için youtube'da batarya tamiri videoları var.Bataryaların içinde bildiğimiz 18650 piller var, onları söküp yerine yenilerini takınca eskisinden daha sağlam oluyor.Bir deneyin derim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de batarya arızalı ya yenisini almayı düşünüyordum. İnternetten bu pillere baktım da 3000mah mı olacak? Hangisini tavsiye edersin? Bende g501 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Hocam benim de batarya arızalı ya yenisini almayı düşünüyordum. İnternetten bu pillere baktım da 3000mah mı olacak? Hangisini tavsiye edersin? Bende g501 var.

Hocam bende G702 var diğer modeller hakkında bilgim yok kendi modelime uygun da internette batarya bulamadım.Kendi bataryamı tamir etme yoluna gideceğim youtube videolarından esinlenerek.Ama henüz bataryam tam anlamıyla bitmedi, eskiden 4 saat giderken şimdi 2 saat civarı gidiyor.Tahminim 6 ay sonra ölür.

link verir misin kolay bir iş mi değişim yapmak
  • quote:

link verir misin kolay bir iş mi değişim yapmak

Ben denemedim dediğim gibi, ama bu şekilde yapıyor ve kullanıyor bazıları.Gayet de mantıklı ve kolay bir işlem gibi.Youtube'da başka videolar da var hem yerli hem yabancı.Bir tane örnek atayım.

Ya benim anlamadığım bu piller nette tanesi 10-20 liradan satılıyor. Biz 6 tane alsak zaten normal batarya almaktan daha pahalıya gelmiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.