Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
67
Favori
209.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim g451 in sol menteşesi kırıldı aç kapa yapamıyorum dahada zarar görmemesi için sabit duruyor. Tamir için tavsiye edeceğiniz biryer var mı başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeaserTR

Ben de yeni farkettim pil çabuk bitiyor ne yapmalıyım nereden alayım yeni batarya ?
    ayrıca bir sorun var açılırken bu sorun varhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/victor-notebook-windows-acilmama-sorunu.434674/#post-2486085
    bu hatayı görünce sürekli kapatıp biosa girip uefi enable yapıp ssd ilk sıraya alınca açılıyor ve gene unutuyor bios bunu nasıl çözecem ?
    teşekkürler.

Aynı sorun bende de var hocam

Uefiden kaynaklı büyük ihtimal zamanım olunca düz Windows kurup öyle kullanacam her açılışta yapmak sinir bozucu

• Selamın aleyküm arkadaşlar g451 bilgisayarım güç düğmesine basınca açılmış gibi ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor turbo fanı açınca fan dönüyor, dvd rom çıkıyor ama görüntü yok acaba ekran kartı falan mı yandı birde İstanbul avrupa yakasında bu sorunu çözebilecek kaliteli servis var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozgatlee -- 26 Haziran 2017; 21:59:8 >
  • Arkadaşlar bios güncellemesi yapmak istiyorum? Bizim laptoplar için bios güncellesi yayınlanıyor mu? Nereden buluruz?
    Victor p503K laptop modelim.
  • https://repo.palkeo.com/clevo-mirror/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 27 Haziran 2017; 13:17:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozgatlee

Selamın aleyküm arkadaşlar g451 bilgisayarım güç düğmesine basınca açılmış gibi ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor turbo fanı açınca fan dönüyor, dvd rom çıkıyor ama görüntü yok acaba ekran kartı falan mı yandı birde İstanbul avrupa yakasında bu sorunu çözebilecek kaliteli servis var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Açılışta victor logosu geliyor mu?

Gelmiyorsa muhtemelen kuzey köprüsü(ya da pch diyot mu öyle bir şeydi) yanmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

https://repo.palkeo.com/clevo-mirror/

Tamam sağol srvngrc kardeş de buradaki bios 2015 tarihli bende premamod bios var o da 2015 tarihli. Aslında benim sorunum bambaşka.
    Ekran kartımı en son driver a güncellediğim zaman ekran kartını bilgisayar tanımıyor hata kodu veriyor kod 43 müydü neydi tam emin değilim?
    En eski driver a güncelleyince ekran kartını tekrar görüyor (gtx 970m) Sorunun bios tan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum? Yada bam başka bir sıkıntı var? Acaba windows 7 kursam daha mı randımanlı olur? Ne yapacağımı şaşırdım?

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    DDU ile ekran kartınızı kaldırıp sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Prema kaynaklı da olabilir. Çözülmezse orijinal bios'a dönmeyi deneyin.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Logo falan hiç birşey gelmiyor ekran kapalı gibi aynı harddiskte seside gelmiyor fn+1 yapınca fan dönüyor ama numlock falan tuşlarının ışığınıda açamıyorum bu şekilfe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozgatlee -- 28 Haziran 2017; 12:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

DDU ile ekran kartınızı kaldırıp sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Prema kaynaklı da olabilir. Çözülmezse orijinal bios'a dönmeyi deneyin.

DDU'yu denedim olmadı. prema kaynaklı olsaydı ekran kartını hiç görmemesi gerekirdi? Bios kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum? Orijinal bios'a dönmeye dönerim de çözüm olacağını zannetmiyorum :( Acaba windows 7 mi kursam?
  • Bende ki g702 idi sanırım.

860m olan cihaz.

Valla halen canavar gibi aldığımda kurduğum sistem halen sıkıntısız devam ediyor.

Hiç format atmadım, ama tek problemim batarya öldü.

Yeni batarya nerden temin edebiliriz var mı bilen?

Birde Windows 10yüklemek istesem herhangi ekstra birşey yapmam gerekiyor mu yoksa direk kursam sıkıntısız mı olur?
    Bios güncellemesi v. S hiç yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Haziran 2017; 16:2:19 >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Aynen batarya öldü nereden temin edelim kaliteli batarya aliexpres,dhgate vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozgatlee

Logo falan hiç birşey gelmiyor ekran kapalı gibi aynı harddiskte seside gelmiyor fn+1 yapınca fan dönüyor ama numlock falan tuşlarının ışığınıda açamıyorum bu şekilfe

Hocam muhtemelen dediğim gibi kuzey köprüsü yanmıştır ama sen yine de bir hdmi/vga ile harici bir monitöre bağla. Ha ben burada tahmini konuşuyorum. Siz yine işini bilen,bga makinası olup bu chipleri değiştirebilen bir yere gösterin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz araştırmadım sürekli prize takılı kullandığım için

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    G701 hocam aynısı bende var. Win 10 içi birşey yapmana gerek yok direk kur. Ben şuan Win 10 kullanıyorum gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

G701 hocam aynısı bende var. Win 10 içi birşey yapmana gerek yok direk kur. Ben şuan Win 10 kullanıyorum gayet iyi.

Kurulu düzeni pek bozasım yok şuan, win 8.1 ile mutluyum.
    Bir ara kafaya takarsam satın alır kurarım:).
  • Arkadaşlar G701 bataryası için aynı kasayı kullanan Monsterdan çıkma olarak temin edersek sorun olur mu? Orijinal bataryasi amazon da 150 dolardi sanırım..

Not: kadıköydeki monster servisi ile konuyu görüştüm olumsuz yanıt verdiler ikinci el olarak alabiliriz sadece sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 1 Temmuz 2017; 0:14:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Arkadaşlar G701 bataryası için aynı kasayı kullanan Monsterdan çıkma olarak temin edersek sorun olur mu? Orijinal bataryasi amazon da 150 dolardi sanırım..

Not: kadıköydeki monster servisi ile konuyu görüştüm olumsuz yanıt verdiler ikinci el olarak alabiliriz sadece sanırım

Pil konusunda çok sıkıntı yaşayacağız anlaşılan. Ben henüz sıfır pil temin edebilene denk gelmedim. Yabancı sitelerde var gibi görünse de aşırı pahalı. Benim batarya daha bitmedi gerçi ama sanırım biterse YouTube videolarındaki gibi bataryanın içini açıp 18650 pilleri yenileriyle değiştirip öyle kullanırım. Hem daha ekonomik olur hem de ne kullandığımı bilirim en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Arkadaşlar G701 bataryası için aynı kasayı kullanan Monsterdan çıkma olarak temin edersek sorun olur mu? Orijinal bataryasi amazon da 150 dolardi sanırım..

Pil konusunda çok sıkıntı yaşayacağız anlaşılan. Ben henüz sıfır pil temin edebilene denk gelmedim. Yabancı sitelerde var gibi görünse de aşırı pahalı. Benim batarya daha bitmedi gerçi ama sanırım biterse YouTube videolarındaki gibi bataryanın içini açıp 18650 pilleri yenileriyle değiştirip öyle kullanırım. Hem daha ekonomik olur hem de ne kullandığımı bilirim en azından.

Bir link atarmısınız hocam bende yapayım bari şu işlemiş gerçekten aşırı pahalı yurt fışı kaynaklı sitelerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Bir link atarmısınız hocam bende yapayım bari şu işlemiş gerçekten aşırı pahalı yurt fışı kaynaklı sitelerde

Hocam youtube'da arama yaparsan bir sürü video var bu konuyla ilgili.Türkçe olanı da var ama inglizce olanları da ayrıntılı tabi.Türkçe bir link atayım hemen.

Fatih YILDIZyoutube
    notebook batarya onarımı
    https://www.youtube.com/watch?v=A1MqgUoT89U

Bu arada Bize Her Yer Trabzon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.