Dün mağazasından aldım bu fiyata.İnternet sitesnde de aynı fiyat.Diğer sitelere göre fiyatı uygun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALTHAZARA -- 19 Aralık 2020; 14:56:46 > |
Bildirim
Dün mağazasından aldım bu fiyata.İnternet sitesnde de aynı fiyat.Diğer sitelere göre fiyatı uygun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALTHAZARA -- 19 Aralık 2020; 14:56:46 > |
İşportacılarda 15 lira diyen arkadaş, hurdacılardan demirin kilosunu 5 liraya alabilirsin ; boşuna 15 lira verme.
Arkadaşlar, özelliklerini kullanacaksınız alın. Fiyat güzel, kaliteli. Sırf bıçağı için o para verilmez. Daha uyguna yerli üretim çakılar var. |
Bunlar nasil fiyatlar ya. Caki herkesin cebinde olmasi gerekirken kimsenin cebinde asil olmasi gereken olmadigindan caki da olmuyor. Ahhh ahhh.
|
fonksiyon başı 16,4e geliyor , çok pahalı
|
Bunun nesi sıcak firsat |
|
Başlığa fiyat yazın. Forum kurallarında yer alıyor bu husus. |
|
|
|
Tavsiyeniz nedir, ne alalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 19 Aralık 2020; 15:48:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem57 -- 19 Aralık 2020; 15:58:23 > |
Victorinox çok kaliteli bir marka. Ama bizim için çok pahalı. |
Aynı çakıyı senelerdir kullanırım. Nerede lazım olacağı hiç belli olmuyor, yanında birde Leatherman Multitool taşırsanız alet çantası gibi dolaşırsınız : ) |
|
kara verin 14 mü 15 mi |
bunun neresi sıcak |
|
zamanında yani 3 yıl önce victorinox rescuetools 250 lirayken almadık gerek yok diye.. nasıl bir fakirleşmedir bu |