Şimdi Ara

Video Belleği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc'yi yeni aldım ekran kartı belleği 2129 mb olarak gözüküyor. ama ayrılmış video belleği var ve sadece 128 mb olarak gözüküyor. ayrılmış video belleğini arttırma şansım var mı? arttırırsam ileride herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım.

• ayrilmis video bellegi dedigi kartinin gercek bellek boyutu.o 2129 dedigi seye bakma o rami filan isin icine katiyor benim kartim 4gb ama 7 kusur gb yaziyor toplamda.128mb yeni makinede olmaz ekran karti yok galiba sisteminde.islemci icindeki gpu'yu kullaniyorsun o da artar mi artmaz mi artsa para eder mi supheli.bu programla bakabilirsin.

https://www.techpowerup.com/downloads/2823/techpowerup-gpu-z-v1-12-0

eger dedigim gibi intel yaziyorsa ekran kartina ve anakartinda pcie slotu varsa bi orta karar ekran karti alsan fena olmaz cunku islemci icindeki gpu ile oyun oynanmaz.
  • teşekkürler kardeşim dediğin gibi ekran kartında intel yazıyor. peki ben bu ekran kartıyla fifa nba gibi oyunları düşük ayarda oynayamazmıyım yoksa ekran kartına ihtiyacım var mı?
  • islemci icindeki intel gpuyu kullananlar daha iyi bilgi verir ben hic kullanmadim soyle 1440x900 en dusuk ayarda oynatirmi gibisinden ama islemci icindeki gpu gucsuzdur ve son nba oyunu baya kasiyor olabilir o yuzden hesapli ekran karti alsan daha iyi olur fakat guc kaynagin da kotu olabilir onu da degistirmen gerekir.400 lira masraf cikar ikisi.anakartin guc kaynaginin ve gpu-z'nin resimlerini atabilirsin bakalim duruma ama dedigim gibi 400 lira vermem dersen zaten bu ise girismeyeceksin oldugu kadar oynayacaksin.
  • [
  • anakartin guc kaynaginin da resmini istemistim.gosterdigin resimde ekran kartin yok gorunuyor ama su ekran kartini al demem icin anakarttaki ekran karti slotunu gormem lazim ve guc kaynagini gormem lazim.anakartin ne resmini atacam anlamadim diyorsan cpu-z isimli programi indir motherboard kismindan resim at.guc kaynagini programla gosteremezsin kasayi acip etiketinin resmini atman lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.