Şimdi Ara

Video cekme kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oncelikle Bilgisayar ozellikleri

Asrock Z77 Extreme6 - 1155
    Intel Core i5 2500k
    Gigabyte HD 7870 GHz Edition OC
    Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz
    OCZ SSD SATAIII 90 GB
    HDD 500 GB Sata 3

Arkadasimin Bilgisayar ozellikleri

asus z68 pro
    Intel Core i5 2500k
    Ekran karti yok
    Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz

2 mizde ayni oyunu oynuyoruz ve 2 mizde fraps programini kullanip videolar cekiyoruz benim butun driverlarim guncel ama onun aldigi 1 videoyu youtube ye yuklediginde kalitesi 720p benim cekip yukledigime 480p bunun sebebi ne olabilir ? Sonucta benim pc ozelliklerim ondan daha iyi ve benim ekran kartim da var ama onun kadar iyi video cekemiyorum bunun sebebini ogrenmek istiyorum simdiden tesekurler.

• Onun ekran kartı ile alakası yok. Fraps programında video çekerken görüntü ayarlarını son aşamaya getirin. Youtube üzerinden yüklerken HD olarak seçin.
  • Pardon ama frapsin goruntu ayarinin sona getirme gibi bir ozelligi oldugunu sanmiyorum youtube de ise HD olarak ekleme ozeelligi de yok bidigim kadariyla sadece bu videoyu 3 de olarak ayarla diye bir ozellik var.

Asil merak konusu arkadasim nasil yapabiliyor oda duz sekilde ayni programin ayni surumunu kullaniyoruz ve yukluyoruz duz olarak onun videosu 780p olurken benimki en fazla 480p olarak gorunuyor ben buna anlamak veremiyorum.
  • Belki fraps ayarlarında sen half size seçiyorsundur. Önce full sizeda ve yüksek fpsde çek videoyu ardından prism video converter ile işleyip upload et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.